Evidentně ano, ale zajímalo by mě, co myslel tenhle týpek na CSFD - Djkoma (taky nick jako prase

)
Po devátém díle snižuji hodnocení. Tenhle seriál je tak jiný, až jde úplně mimo chutě obyčejného diváka. Tolik nesmyslů pohromadě jsem viděl naposledy při cestování časem v Heroes, ale tady to je vše pod uniformou US Army a to opravdu ne... Potenciál antické lodě s lidskou posádkou byl obrovský, ale způsob, jakým ho autoři přeměňují na lidské drama s pachutí břečky je smutný důkaz nemožnosti změnit vše, jak autoři chtěli. To nejzábavnější totiž na seriálu je to jediné, co zůstalo z původních seriálů Hvězdné brány. Kdyby tu nebyl vědátor Robert Carlyle se svou povahou, nedalo by se na to v podstatě vůbec dívat. S každým dílem klesající kvalitu nezachránil ani nejlepší dosavadní díl (číslo 8 s názvem Time). Není tu akce, není tu humor, není tu nadhled, není tu soupeř... Jedna velká scenáristická bublina, která pomalu plaská a opravdu to bolí... Škoda, Destiny měla na víc.
Tolik nesmyslů pohromadě... co tím asi myslí... zřejmě SG nechápe

Edit: Nemá cenu řešit CSFD... většina, co tam píše jsou nějací omezenci, kteří mají tak vytříbenej názor jako 1% populace

a vždy mi názor na film zkazí, i když se mi líbí nebo naopak ho tam vychvalují a film je totální sra*ka...