Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x10 - Justice

1x10 - Justice

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.12.2009 17:05:40
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Evil:
Do kresla by ho nedali, na to by bol príliš nespoľahlivý a psychicky labilný. To máš ako v Armageddone keď tam chcel jeden z tých chlapíkov dobrovoľne zostať a Brjús sa obetoval, lebo proste ten týpek nebol psychicky OK.

A Franklin si tam sadol sám, to bolo vidieť hneď že si tam chce sadnúť. :)

Příspěvek 07.12.2009 18:30:01
Earl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

myslim že si do toho sedl sám a nikoho se neptal a rush potom youngovy říkal že dělal analýzi no nvm já bych do toho nesed ale na co tam to křeslo je by mě zajimalo
Obrázek

Příspěvek 07.12.2009 19:20:45
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Na co tam je říkali :)

Myšlení šlo stranou... právě těmto lidem to myšlení stranou nemá jít a mají být rozhodní a klidní za každé situace...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 07.12.2009 20:05:22
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No viděli jsem že i sám analytický Rush řekl, že Young se bojí důležitých rozhodnutí, tím pádem nemá moc zkušeností a dělá chyby...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 07.12.2009 20:36:24
Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dobrá epka ,jen lituji rozdělení Fire ještě na light :( jelikož Space bude prostě pecka :bravo: ,ale tento díl byl také super . Young , který se chová bohužel čím dál víc nervněji .Což je pro mě škoda , oblívil jsem si ho asi nejví ,ale na druhou stranu tím že tam Rushe nechal nám tvůrci zajistily že Rush se určitě pokusí prozkoumat tu loď jen by mě zajímalo jestli ve space bude
Toto je spoiler!!!:
teda ta udajná emzácká loď , vlastně Rush v tédle kocábce a nebo to bude zas nějak jinak ?

Příspěvek 07.12.2009 21:14:41
Major
Major

Odpovědět s citací

No mě spíš zajímá co epizoda Time... sice to bylo hezký, ale pro děj vůbec nic, už se k tomu nevrátili...
Obrázek

Příspěvek 07.12.2009 22:01:52
D.Dušek

Odpovědět s citací

Bomba díl tentokrát, konečně se začaly věci hýbat, byla by škoda, ale kdybychom přišli o Rushe. :-)

Příspěvek 07.12.2009 22:54:09
MorfeusCz Airman
Airman

Odpovědět s citací

Docela bude zajímavá reakce posádky, jestli se na Destiny Rush vrátí (v což pevně doufam). Protože Young nechtěl rozdělit lidi na vojáky vs. civilisti, ale myslim, že návratem Rushe by civilisti byli na armádu DOST nasraný, že jim lhali a hlavně nechali tam hlavní naději na záchranu. (číst anticky tam asi umí každej, ale on byl jedinej, kdo dokázal myslet).
Myslim, že timhle ta epizoda otevřela spoustu co kdyby a jsem fakt zvědavej jakej to bude mít dál dopad). :-)

Příspěvek 08.12.2009 08:42:55
butthead Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rush se vrátí podle mě určitě a určitě bude zajímavé jaké to bude mít dopady. Nadruhou stranu si nemyslím, že Rush je jejich nejlepší naděje na záchranu, alespoň ne brzkou. Sice umí myslet, ale domů se mu zrovna moc nechce. A navíc nebýt jeho, vůbec by v takové pr**li nebyli...

Příspěvek 08.12.2009 09:06:04
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Díl byl opravdu zpočátku místy až nudný, tak na 6,5/10 hodnocení, hned mi bylo jasné, že se ten chlap zabil sám, ted jen kdo to chtel využít ve svůj prospěch.
Že to je Rush mě napadlo, ale jako v každé správné detektivce to klidně mohla být nějaká nenápadná postava :) Uplne jasne to bylo až když Rush s potměšilým šklebem šel požádat o sestavení vědeckého týmu pod sebou.

Že ho tam Young nechá, jsem opravdu nečekal, ale shodnem se, že je to lepší, než heroicky klišovitě-dojemná scénka, jak ho přece jen táhne zpátky na zádech, kterýžto prvek mi strašně vadil na dílu na zmrzlé planetě.

Ideální vůdce Destiny by byl Rush šmrncnutý trochou Younga, ani jeden neni nejvhodnější pro vedení vojáků+civilistů, ale víc musím souhlasit s chováním Rushe - pro jejich vlastní dobro je třeba být pragmatik, a využívat všech možností.

Pozn.: Ten z křesla se buď probere, a bude dost divný (autista se znalostmi Antiků, takže z něj moc nedostanou), nebo se neprobere vůbec (tomu ale moc nevěřím), anebo bude úplně někdo jiný, a bude mluvit jen alteránsky (a pro efekt mu to vypálení mozku třeba zničilo oční nervy nebo bude skoro chromý)

takže celkově 8,5/10 (2 body jen za finále dílu)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.12.2009 11:54:14
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

u Franklina je vela moznosti ako zaujimavo rozvinut dej
1. Zomrie a snim zmizne aj cela databaza(predpoklad ze prenos je tiez jednorazovy)...
a) uz uz bude chciet povedat kod ale zomrie.
b) uz uz bude chciet povedat kod ale upadne zas do komy.
c) povie "hallowed are the Ori" :D a upadne do komy.

2. Kedze je to prototyp z komy sa preberie a informacie mu budu prepisovat mozog pomalsie ako u Oneilla a budu sa mu zjavovat postupne, takze este nieco zaujimave povie...
a)ale bude to viest k smrti a vsak este daky rok si pozije...
b)bude zit na stalo s tymi informaciami.

3. kreslo nebolo na download ale na upload a jeho mozog sa stal sucastou Destiny.(ale to by asi zomrel)
Obrázek

Příspěvek 08.12.2009 14:20:51
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Náhodou by to bylo cool, kdyby bylo jeho vědomí vlastně v Destiny a to tělo je v katatonickém stavu, protože v něm není vědomí. Tohle už jednou udělal Merlin s Dannym. A protože tohle je prototyp, tak tělo nezemřelo...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 08.12.2009 17:35:01
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No vzhledem k tomu ze Rushe vyšachovali a jednoho (asi) obdarili antickyma vědomostma,tipoval bych ze tu mame novyho Rodneyho :)
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 08.12.2009 18:06:37
Earl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

no to si nemyslim a ještě nevíme co s ním to křeslo udělalo
Obrázek

Příspěvek 08.12.2009 18:12:52
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

alebo povie "kaslem na vas a majte sa tu pekne" a povznesie sa a potom sa zhmotní na Zemi...to by bol odfajč.
Obrázek

Příspěvek 08.12.2009 18:28:03
gardy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

jesi je jeho vědomí v lodi tak to znamená že ji muže ovládat....takže... :) co z toho vyplývá? :arrow:
Toto je spoiler!!!:
1) budou si moct lítat jak chtějí

2) poleti dom..

3)budou lítat a narazí na LA a tim padem tam mužou byt i goauldi a kdo vi co ještě.....o'neil, cartrova a daniel tam mají být taky....ono to bude ještě velmi zajímavé...ale jestli se to zvrtne v další základnu na proskoumávání random adres tak :palka:

jinak ...už nevím
Rodney: I have terible idea!
Daniel: Oh no! You are not think what I think you are thinking?

Příspěvek 08.12.2009 18:29:57
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

vsak si robis srandu?
Obrázek

Příspěvek 08.12.2009 19:00:35
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Neporadil by mi někdo nějaký program na tvorbu tapet na plochu apod. ? Ta noční obloha v závěru episody byla nádherná :) Díky moc.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 08.12.2009 19:06:07
cvigy Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli se probere a bude umět plynně Anticky tak doufam že se ten vocas Young pleskne do čela a řekne si "šmarjá ja sem debil" páč mě přislo že Rush uměl anticky hodně dobře. Ale byla by to zajimavá zápletka jesše by se pak z younga mohla stát troska :)

Příspěvek 08.12.2009 23:00:45
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Já bych na takovýhle vývoj na Destiny klidně i vsadil... že Young pude s psychikou do kytek...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 09.12.2009 10:05:54
Earl Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

aspon by to bylo zajímavější
Obrázek

Příspěvek 09.12.2009 14:50:12
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jenže kdo by tomu velel??? tu číňanku Z IOA bych někdeš vysadil..v poslední epizodě se mi opravdu nelíbila...

Příspěvek 09.12.2009 16:34:48
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ani Young nemá to úplne najlepšie velenie :)

No tak ja to len krátko zhodnotím. Včera som si pozrela diel a musím povedať že po epke Light si tento prvý získal moju plnú pozornosť. Samotná zápletka v priebehu deja nebola nič-moc, ale keď Young vrazil Rushovi a nakoniec ho nechal tam, bolo to dosť dobré :D A potom na lodi povedal, že Rush sa skotúľal z kopca.... No.... to sa mi páčilo :D Ináč súhlasím s tým, že Young sa niekedy psychicky zrúti. Je toho naňho veľa a Rush mal nakonci pravdu, keď povedal, že nevie robiť rozhodnutia ktoré budú na Destiny potrebné...
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Příspěvek 09.12.2009 16:41:38
Major
Major

Odpovědět s citací

Nejlepší jako velitel by byl Rush, jenže má jednu obrovskou chybu... nechce se vrátit, Destiny je pro něj vším :D :D

Potom snad už někdo jako Greer, který se nebojí ničeho a jde si tvrdě za svým nebo za zájmem nějaké skupinky...
Obrázek

Příspěvek 09.12.2009 16:47:58
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Lenže Greer ľúbi riešiť problémy spôsobom "Nepáči sa ti niečo?? Tak ja ti jednu vrazím!!" :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách