Díl byl opravdu zpočátku místy až nudný, tak na 6,5/10 hodnocení, hned mi bylo jasné, že se ten chlap zabil sám, ted jen kdo to chtel využít ve svůj prospěch.
Že to je Rush mě napadlo, ale jako v každé správné detektivce to klidně mohla být nějaká nenápadná postava

Uplne jasne to bylo až když Rush s potměšilým šklebem šel požádat o sestavení vědeckého týmu pod sebou.
Že ho tam Young nechá, jsem opravdu nečekal, ale shodnem se, že je to lepší, než heroicky klišovitě-dojemná scénka, jak ho přece jen táhne zpátky na zádech, kterýžto prvek mi strašně vadil na dílu na zmrzlé planetě.
Ideální vůdce Destiny by byl Rush šmrncnutý trochou Younga, ani jeden neni nejvhodnější pro vedení vojáků+civilistů, ale víc musím souhlasit s chováním Rushe - pro jejich vlastní dobro je třeba být pragmatik, a využívat všech možností.
Pozn.: Ten z křesla se buď probere, a bude dost divný (autista se znalostmi Antiků, takže z něj moc nedostanou), nebo se neprobere vůbec (tomu ale moc nevěřím), anebo bude úplně někdo jiný, a bude mluvit jen alteránsky (a pro efekt mu to vypálení mozku třeba zničilo oční nervy nebo bude skoro chromý)
takže celkově
8,5/10 (2 body jen za finále dílu)