koko9:Normálně zadej do googlu stargate: empire at war patch 1.2 a najdi si to... Tak sem to tedy udělal já. gonzaer: Nic tam nemam... Prostě je to průhledný, ten vnitřek.
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
Já mám taky ve hře všechny obrázky naprosto v pohodě takže bude asi problém někde u vás.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Life is worth living for.... flooth is everywhere around us, on the internet. Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít. Better to fight for something than live for nothing. George S. Patton
jono chyb muze byt spousta chtelo by detailni pops co ti to napise kdys to chces spustit anavic uz tu snad stokrat nekde spatky je napsane jak spravne se to ma instalovat tak stacilo jenom podivat se o nakou tu ztranku zpet a podivat se
Instaluju to to asi trva pul hodiny,potom to chci spustit a nemam inkonu na kterou bych kliknul,ale ted jsem si stahnul 0.8 a taky mi nejde spustit ten samej problem.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
"Nemam ikonku" omg otevři si céčko - program files - lucasarts - eaw - mods - a tam někde najdi soubor s příponou bat, z toho si vytvoř zástupce na plochu a spusť to.
Jen abys věděl .bat ti možná systém napíše že je to dávkový soubor. Jo a ten soubor se má jmenovat stargate.bat
A je tak těžký si dát do vyhledávání windows stargate.bat?? P.S. Ten příspěvek si radši smaz a přepis si pak ten první jinak RomanArts bude zase zuřit
A co si takhle přečíst pravidla a nemít kecy? Nejsem sice RomanArts, ale zuřit umím stejně.
hej toho lemru uz nereste jeho problem je v tom ze nema vubec hru star wars empire at war a ten vul si stah jenom mod a divi se ze mu to nejde a ptal seme kde sezene hrua to uz je druhy co stim vyrukoval zemu neco nejde a nakonec nemel vubec zakladni hru
poradtemi prosím mám empire at wars mám to i opatchovaný, ale žádnej crack nefunguje-- starší patch sem rozjel ale ne 1.5 na kterou je mod dělanej už nevím co dál pomoc pls pls straaaašně rád bych si zapařil tenhle mod jenže
Tady máš na ten crack na ten update nahoře. Ps: update tam máš proto kdyby ti ten crack nešel na tu tvojí verzi
EDIT: Upraveno. RomanArts
Tak po opravdu dlouhé době nám vývojáři na moddb.com naservírovali novou aktualizaci. Je tam několik opravdu povedených obrázků. Ta Atlantida je prostě skvělá tomu není co vytknout to samé jako Tauri Station. No jo už aby to vydali.