Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

SGA - nový řád -Díl 34: End = Povídka komplet

Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

lodě:
Maximilián; Turot; Drtivec (crushing);...
u kapitánů...doporučuji buďto přesmyčky a jiný úpravy nějakých věcí [viz Pomsta (Nius vznikl z Genius) a tak dál...] u lidských kapitánů na netu najdi seznam amerických jmen a máš to...a nebo jako já si je vymýšlej ;)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

já ti jich pár dám...:) Xerxes, Herkules, (Rambo, Rocky :rflmao: ), Leonidas, Achilles, Fobos, Deimos...to je asi vše co mě napadá...ale vesměs to jsou jména řecké mytologie jak je v SG zvykem

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

enterprise :-D.Ale ted važně, nějaké vlajkové lodi by se mohlo dat jméno třeba Galaxi, nějakej uderjnej křižník např. Hammer.Malej zakeřejne utoční křižníček s maskovanim třeba hunter :-D. Jinak pojmenovavej jen dějove významný lodičky, třeba jen ty co budou mít ZPM nebo prostě nějaké vylepšení které je bude zvíraznovat a nebudeš je běžně ničit. Běžné tuctové křižníkyk terých budou jistě stovky bych nepojmenovaval.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Od díky moc všem za jména určitě si vyberu. Nius = Genius to mě dostalo... Tak zatím vám moc děkuji.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

vynikající díl. super bitka prostě nice
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Patas25 píše:
Těšme se na BC-305 a BC-401.

401 nemůžeš použít, už je použito jako F-401 Phoenix.
Jinak k názvům lodí - stačí projet řeckou mytologii, případně starou historii a jmen budeš mít, že nebudeš vědět co s nimi.....případně někde tady na fóru bylo celé téma věnované názvům lodí, tam jich byly desítky, ne-li stovky
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Odpovědět s citací

Ok díky Darku a jinak to 401 mi už taky došlo. XD Ale i tak díky.
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Patas25 Já třeba používám pro jména lodí ve hře Babylon 5 Game: New Age
http://www.b5game.icsp.sk/

jména z
http://www.kontinuum.cz/

Zde Lodní knihovna - Databáze a pak Lodě
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Když už všichni radí, tak abych nepřispěl svou troškou do mlýna. Osobně vesmírným lodím dávám jména podle bývalých válečných lodí. Vzhledem k tomu kolik lodí měla třeba jen Británie za II. SV., tak je to pomalu nevyčerpatelná studnice.. Navíc se pak dají dobře přiřadit jednotlivým národům. Protože pojmenování řeckými jmény podle mého nebude používat každá země. :hmmm:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Odpovědět s citací

Jako lodě z druhé světové války? Já jsem tedka hrál CoD 6 a z tama jsem si nabral jmen pro důstojníky a stáhl jsem si hru Anno 1404. Tam se tvoří kolonie, válčí a obchoduje. K obchodu se používají plachetnice a ty jsou podle hry nějak pojmenovány :-)

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Co takhle už sem hodit další díl? Sliboval si ho na víkend a ja tu těžce nemocnej s 40 teplotou a motání hlavy, čekám až si to budu moc přečíst. Mohl by si mi udělat radost a hodit to sem ted :-D

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Patas: Povětšinou si vystačím s druhou světovou, ale teď třeba použiju i první světovou.. :wink:
Yop, CoD a podobné, tam se dá najít dost jmen. To s plachetnicemi, to je taky dobré řešení.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

těžce nemocnej s 40 teplotou a motání hlavy,

Tak si jdi lehnout a přijď sem v pondělí a třeba ho tu najdeš....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

rigix píše:
...Sliboval si ho na víkend...

Výraz víkend (z anglického week-týden end- konec tedy konec týdne.) obvykle označuje dva poslední dny v týdnu - sobotu a neděli. Někdy se do termínu víkend zahrnuje i páteční odpoledne. Pokud na pátek nebo následující pondělí připadá nějaký svátek nebo volný den, hovoří se o tzv. prodlouženém víkendu.

zdroj tetička wikipedie z Čech ;)

+ vlivy korekce....pokud jsem to dobře pochopil tak tato povídka má dvojitou korekci + prodleva psaní = až to bude tak to bude ;)

btw: na horečku je nejlepší ležet v posteli a pít čaj s rumem (pokud to věk umožňuje)... i když slivovice taky léčí :D...ale klíčový bod je ležet v posteli a potit se.... :D takže šup do postele ať můžeš do školy/práce ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Odpovědět s citací

Dragon: Korekci k povídce provádí Dark Angel, ale Coder se nabýdl tak jsem mu poslal 11 díl a jeho korekci pošlu zase Darkovi. Pokud on odsouhlasí jeho korekci za kvalitní přísun dílů se zrychlí, jelikož budu korekce posílat na střídačku. Jednou Dark, jednou Coder, jednou Dark.... myslím že všichni chápem.

A jinak zapoměl jsi na ferneta.

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

ok korekci chápu :)

a fernet? :scared: ne na toho jsem nezapomněl :D ale taková dobrá moravská slivovička...
kupodivu mi asi tak před půlrokem ani ne víc sedal i ta zelená než fernet, rum zas jen v čaji
ale doktoři slivovice, vodka to jo to léčí i bez toho čaje :D ale vše s citem...ne se ožrat a pak netrefit ani... :lol:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Major General
Major General

Odpovědět s citací

ono se ožrat občas pomáhá...xD pak tě opravdu nic nebolí a jen si krásně užíváš tu "euforii" siec druehj den je t naprd ale i tak to za to stojí...jiank další díl už máš odeslanej na korekci??? bo ho ještě doma dokončuješ??

Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

pokud vím tak je na korekci...

a ožrat se...ano pokud to není doma (pak je to na houby) a pokud máš zajitěnou dopravu domů :D
já když se ožral na posledním zvonění tak jsem potom usnul v tramvaji, pak v busu a nakonec jsem šel nějakej ten kiláček pěšky :D a že ta chůze dokáže člověka nabudit :rflmao:
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No chlapy, kdybych už nestahnul půl litru rumu točenýho z hradce, tak bych tu asi nevidržel sedět :-)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

je vidět že už máš něco v sobě nevYdržel... :rflmao: sry za OT

Odpovědět s citací

No tak další díl bych z korekce očekával v brzké době, jestli Dark stále drží svoje tempo. A jinak díl 11 jsem myslím ve středu odeslal na korekci Coderovi a díl 12 dopisuji. Tak se předem omlouvám za zdržení 11 dílu, kvůli dvojté korekci.

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

No čekal sem pohádku na rano a ono nic :cry:

Odpovědět s citací

Víkend, ale ještě nekončí. Já ten díl u sebe nemám dávno je už na korekci a jak mi přijde ihned jej dám sem.

hunt Airman
Airman

Odpovědět s citací

už se těším na další díl :jako:

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mam takové tušení že dnes už další díl nebude. No ale mohl by se vyjadřit autor jestli ma cenu klikat na refresh mam totiž docela pomalé připojení a žere to dost času :-D

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky