Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Škoda že zatím autoři zase nevydali nějakou novinku takhle se můžem jen dohadovat co bude ve hře :o
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

gonzaer Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tak v novem modu bude logicky to same co ve starym co uz je ted akorad tam pribydou ty veci co sou na obrazkach moddb.com jak otreba ori space station atlantida aschenove a spouta dalsich veci

Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ale že si s tim davaj na cas......doufam ze to bude stat za to
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Snad bude stát za to......
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

mark11 Airman
Airman

Odpovědět s citací

cafte skušali ste niekto stahovat ten mod aj na ine hry ako starwars EAW ako napriklad na sins of solar empire???

Rubydup Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

zdarec hele mám dva bugy jeden když dám na planetě bombardovat ale to myslím opraví 1.2 skusím to teď s ním, btw. když tam dám 1.2 můžu pokračovat v rozehrabé hře? a pak by mě ještě zajímalo když dám na planetě postavit universitu měla by mi dát něco speciálního pokud to dobře chápu země-antarktida, chimeria- asgardské loděnice, tolana- iontovy kanon, orbana-naq. generator, kheb-tam to nic nedělá nebo mi něco uniká?

no a pak je tu problém s Herakem to je bug jako blázen né jenomže po každe bitvě goaldi ztratí 2-17 Heraků :lol: :lol: v jedné bitvě jich bylo cca10 no a když jsem je zredukoval na 2 z rohu mapy vyjel další tak jsem dal ústup a pak automat a ztratili zase cca 15 heraků to samé v pozemních bitvách.. :rflmao:

Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dost dobrej mod, akorat když jsem si stáhl ten patch a spustil hru, obrazky u některych jednotek mi chyběl, např. u aurory s larrin jsem měl woolsiho :lol:

ale ten anticky křižník mi se zhora a trochu z dalky připomínal battlestar galacticu :lol:
Obrázek
Obrázek

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rubydup: Jo, herak je výbornej bug. To že zničíš nepříteli hatak a ve výpisu máš místo toho deset heraků (kteří tam samozřejmě nebyli) a podobně, to je fakt síla. :rflmao:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jinak na Khebu můžu stavět puddle jumpery ale místo univerzity jsem postavil tamvej abych se k tomu dostal. takže ta univerzita asi vždycky nevede k něčemu speciálnímu..krom té pozemní jednotky

to mikey: u mě je ale fór že tam jsou (někdy a samozřejmě jen ve vesmíru) i když poslední dobou čím dál častěji a je to dost otrava uvedu příklad. 2lodě oneil 4jackson a 1 bc-304 a 2 303 plus naky stihaci versus Herakové ještě to že má schopnost doplnit letku jej činí nesestřelitelným zvlášť když zbyde už jen jedna stíhačka tak se stává nezranitelnou a to naprosto celá flotila to do ní šila jenom ty střely nic nedělaly:stupid: :stupid: takže zas ústup z vyhrané bitvy(ano zahnala mě jedna stíhačka protože když 5min. vždy zničíte všechny jak se obnoví až na tu poslední takl to přestane bavit) no a pak tam hned zas vlítnu se stejnou flotilou dám automat a zabiju 17Heraků a přibyla novinka 25death gliderů s jeho ksichtem jako obrázek :rflmao: ..a proto se ptám nešel by ten Herak nějak odstranit ze hry...

jo a když updatuju na 1.2 můžu pokračovat v rozehrané hře nechtěl bych totiž ztratit svůj postup :scared:

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

a k tomu co tu psal tomasso hej obrazek wulsyho vubec ve hre neni vis

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rubydup: Jn, mně stíhačky nešly skoro nikdy sestřelit. děsně mě to štvalo když pět 304 a všechny jejich letky F-302 šli po stíhačkách a nesestřelili ani jedinou. Nakonec se to vyřešilo až jumperama, těm by neměl utéct ani Herák.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A co autovyřešení když jste ho nemohli dostat :hmmm:
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Airman
Airman

Odpovědět s citací

On jim utíkat nemusí když nejde zničit víš co uploadnu screen abyste mně všichni pochopili jinak je to ve warzone v ultimate war Herak asi ani neni nvm nehral jsem :lol: ...a neodpustím si komentář

http://img6.imageshack.us/img6/6766/swe ... 531851.jpg
wow tak jdem na ně :palka: :palka: mi tem hlupakum ukazem co je technologie

http://img4.imageshack.us/img4/9439/swe ... 550497.jpg
hele svítí nám na cestu :hmmm:

http://img6.imageshack.us/img6/1429/swe ... 560724.jpg
hurá zpátky :rflmao: :rflmao:

http://img28.imageshack.us/img28/7092/s ... 563362.jpg
tady Mitchell jednoho jsem dostal(pomocí schopnosti lucky shot) už jich zbývá jen 17 :write: :wall:
co dodat :cry:

to alfel no nic jinýho nezbývá proste vyhraju bitvu :jako: až na ty heraky co tam lítaj stáhnu se no a pak tam letím znova ale dám auto jediná možnost nemít ztráty a vám se to neděje třeba je chyba u mně zkusím to reinstalovat ale nvm kde jsou savy

edit:mám visty

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jo, jasně, nemyslel jsem, že zdrhne, ale že se nevyhne zničení, blbě sem to napsal. Prostě sem chtěl říct, že ho jumpery rozsekaj na padrť, ale jak koukám, tak na něj posíláš jumpery a nijak moc to s nim nehne. A to už je teda celkem síla.. :hmmm:

EDIT: Taky jsem hrál na vistách a herák mi to nedělal. Kterou máš verzi hry?

EDIT2: já už ten problém nemám, myslím že se to vyřešilo instalací verze 1.1 nebo něčeho takovýho, ale přesně tohle mi to dělalo, když jsem ještě používal úplně první verzi hry..
Naposledy upravil mikey dne 27.11.2009 20:07:39, celkově upraveno 2

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

to mate tezky no ja dal vzdycky kde nepritel mel vic lodi automaticky bojovat takze ja problem s herakem nikdy nemel a uz sem obcas taky snim bojoval ale 302 ho vpoho sundaji

Airman
Airman

Odpovědět s citací

No já bych měl mít taky verzi 1.1 no ale tak zkusím reinstal a rovnou to povýším na 1.2 Myslíte že je nějaká šance na záchranu toho savu mě by nevadilo kdyby tam těch hareků bylo tolik hlavně když půjdou zničit :lol:

jinak lze použít save z 1.1 do 1.2 :?:

alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já myslím že jdou savy z 1.1 do 1.2. A já mám jen takový trapný dotaz jak mám vlastně nainstalovat tu 1.2 z moddb to mám sice stažený ale není žádná instalačka jen složky. Předem se omlouvám za debilitu dotazu :)
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

gonzaer píše:
a k tomu co tu psal tomasso hej obrazek wulsyho vubec ve hre neni vis

vzhledem k tomu, že ho tam vidim, tak ja ho tam mam :lol:
Obrázek
Obrázek

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

tomasso tak posli screen a to ti asi nedoslo ze ty soubory vtom patchi mas skopirovat a nahradit je misto souboru co tam sou ted?

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo normálně jak u cracku a cestu máš danou právě tím ve které složce jsou
Dobře jinak ten GC Ultimate war nemá žádny příběh pokud to dobře chápu :?:

Airman
Airman

Odpovědět s citací

takže s tím Herakem se asi nedá nic dělat sranda je že mi to začal dělat i Mitchell už jsem měl v bitvě 2 :rflmao:

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Prosím chtěl bych si to taky zahrát..kde to stáhnu?? musím první stáhnout ten StarWars? teď mám stáhnutý ten datadisk nebo co má to 300 MB ale nemám nainstalovaný ten StarWars hoďte prosím link a jak jste to udělali díky
ObrázekObrázek

mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nejdřív si sežeň Star Wars: Empire at War. Pak na něj seženeš patch 1.5. Potom už ti jen stačí stáhnout ten mod z
http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war

a nainstalovat ho.

Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

gonzaer píše:
tomasso tak posli screen a to ti asi nedoslo ze ty soubory vtom patchi mas skopirovat a nahradit je misto souboru co tam sou ted?

ježiš a co asi mysliš že jsem udelal OMG :roll: screen co nejdřiv pošlu, když neveřiš :lol:
Obrázek
Obrázek

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

mikey já teď stahuju z torrentu ten starwars a má to 2.03 GB je to ono??
ObrázekObrázek

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace