Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
Sheridanovo první velení vs Bitva u Wolf 359. angažovanost postav v Earth-minbari oproti Fedration-Cardassian war První důstojník stanice Ivanovová s depresivníma vzpomínkama na matku a tvář hnutí odporu oproti Kiře Nerys- prvnímu důstojníkovi stanice s depresivníma vzpomínkama na matku a členka hnutí odporu. Bad guys Stíny- prastará rasa co se dokáže zneviditelnit oproti bad guys Zakladatelům- rase co mění tvar. Obě rasy hlavně manipulovaly druhými. Whitestar versus Defiant Psi Corps versus Sekce 31 Vorloni vytvořili genetickou odchylku lidí- telepaty, které využívali. zakladatelé si udělali Jem hadary. Vir Cotto navzdory tomu, že byl odjakživa outsider se dostane k vládnutí svým lidem. Rom to samý. Sheridana si První povolali na Okraj, Sisko byl povolán za Proroky do Nebeského chrámu. Šéf bezpečnosti Garibaldi pod cizí kontrolou zradí, ale nakonec jim pomůže. Konstábl Odo pracoval pro Dominion, ale pak ho Federaci pomohl porazit. 'Detaily' typu, že přítelkyně Sinclaira i Siska byly kapitánky nákladních lodí vynechávám. Stačí to doufám... |
Wolf 359- flotila bránící Sluneční sektor před invazí byla zmasakrována Sheridanovo první velení- flotila bránící Sluneční soustavu před invazí byla zmasakrována. A na to druhé jsem si našel, že Stíny původně také měnily tvar (docela logické na Stíny), ale Měňavci se v TV objevili dřív, tak se to muselo pozměnit. |
když je tam z main castu akorát Sheridan a Lochley. Na druhou stranu mě potěšila přítomnost Galena. Toho jsem si prostě hned oblíbil, přestože se objevil jen v Call to Arms a Crusade. |