Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x09 - Life

1x09 - Life

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 22.11.2009 20:19:53
Radious87 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Může mi prosím někdo vysvětlit proč tento díl nenavazoval na minulý? Kdy měli všichni nákazu z vody, žraly je ty "ještěrky" a díl končil vlastně bez konce. Nesleduji spoilery dopředu, ale tento díl se vůbec nezmínil o tom minulém, tak nechápu co to jako má být. To se odehrává jako ještě předtím? Nebo se na to tvůrci vyprdli a nechali to tak? Díky za odpovědi.

Příspěvek 22.11.2009 20:29:36
gardy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Radious87 píše:
...

On to tu myslím žě T říkal... bylo tu video jak to dopadlo, na tom videu byl Eli a Scott a oni říkali něco ve smyslu: našli jsme 2 KINA a podařilo se nám udělat vakcínu nebo tak nějak...moc jsem nerozuměl nejsem zdatnej angličtinář...
Rodney: I have terible idea!
Daniel: Oh no! You are not think what I think you are thinking?

Příspěvek 22.11.2009 20:32:13
sanko Airman
Airman

Odpovědět s citací

no já si myslim že je to jakože docela jasný.. na konci scott poslal KINO do minulosti že je ta nákaza ve vodě a že maj jít pro ten jed z těch tvorů tak jestli to tak udělali jakože určitě jo tak mi ani nevadí že to vystřihly :)

Příspěvek 22.11.2009 20:44:03
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Proč zmizel Balialův příspěvek?

Lotar: Jak jsem řekl, to už je na každým, jestli se mu tohle provedení líbí. Já uznávám, že ten seriál má problémy s chybějícím hlavním dějem a osobně mi především vadí absence mysterií (to, že Destiny jim vždycky dá přesně tolik a tolik času je příliš velká náhoda a nijak to není řešeno). Na druhou stranu nechci, aby z toho zmizela ta osamocená atmosféra a Destiny začala řešit průlet nějakým impériem nebo se z lodi stala "naděje pro utlačované emzáky daleké galaxie ála Farscape", nebo k čemu to zasazení jinak svádí chcete-li dělat akčnější děj. Prozatím se u SGU nenudím o nic víc, než třeba u vynikajícího FlashForwardu (který má ale silnější tah na bránu, protože je primárně o jednom silném mystériu).

SGU je co se týče vztahů výrazně postavené na tom, že jsme sice hrozně daleko, ale taky dost blízko (díky kamenům). Jistě, celé by se to mohlo odehrávat na základně v Iráku, která je taky "hrozně daleko", a vojáci by při opušťáku doma mohli stejně tak zjišťovat, že jejich mladické lásky mají děti nebo že jim za ženama chodí někdo jinej - absence scifi ale to drama nesnižuje. Scifi/prozkoumávání/přežívání prvky jsou v seriálu stále přítomný, byť jsou (nyní) přítomný spíše méně. Ano, SGU by se dost dobře mohlo odehrávat mimo Destiny. Pokud ale budu dostatečně dlouho interpretovat a měnit zasazení, pak BSG mohl být příběh starověké námořní flotily hledající nový domov (Aeneis), Star Trek je nápadně podobný mořeplavecké Master & Commander a Válka světů je jenom o jedné dost povedené invazi, kterou mohou vést tripody stejně jako Rusové. Především díky hudbě a efektům má ale SGU atmosféru opuštění a nekonečně vzdálené výpravy, která na mě působí i v tom málu scén mimo loď (nebo s lodí). Pochopte, že tady prostě není na místě jakékoliv srovnání s SG-1 nebo SGA (nebo BSG), Universe se musí brát jako úplně nový seriál a novými tématy a provedením. Je to silně teenage orientovaný (což není nutně na škodu; viz. Buffy) a snaží se to vyhnout se klišé SG-1.

Například se každý týden na SGU díváme na koleji. Lidi tam mají různý chutě, různě velký ega, studujou různý věci, ale an 42 minut se přesto na SGU podívají a často si mnou bradu nad pěkným nápadem, což se u SGA nestávalo - jistě, občas taky při nudném vyznání zajdou uvařit si čaj nebo řeší mezi sebou zajímavější aspekty seriálu. Ale to je o tom, že SGU možná není geniální výlet do neznámé krajiny, ale pouze o tom, že SGU je jenom dobrý (ale ne geniální) televizní seriál. Pro mě to zatím funguje, pro jiné prostě ne. Nadávat tomu jako seriálu s příliš vztahováním a málo kořením je jako nadávat LOSTu, že je v něm málo sněhu.

Jinak je ale pěkný, jak se obrátily role a já SG teď obhajuju a spousta dalších lidí kritizuje jako sračku :lol:
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 22.11.2009 20:55:43
vita.sky Airman
Airman

Odpovědět s citací

Musím říct že tohle byla super episoda. Jak tu už někdo napsal, v podstatě se v tom díle nic nestalo, ale bylo to úžasné. Dokonce mi bylo jedno, že v tomto dílu nebylo příliš scifi prvků.
Perfektní prokreslení postav. Zábava. Polovinu episody jsem se nadšeně usmíval.
Líbí se mi, že každý dál je jakoby v jiném stylu, oproti předchozím. A název Life na tento díl opravdu seděl. Konečně jsem se dozvěděli něco o Camille. Rushovo zvednutí morálky mě dostalo.

Dnešní večer byl perfektní. Nejdříve jsem viděl o půl osmé do osmi Simpsonovi - a byl to dneska jeden z nejlepších dílů Simpsnů, co jsem kdy viděl. A potom Stargate Universe s dokonalou atmosférou. Takhle dobře mi u obrazovky dlouho nebylo.

Episoda samozřejmě 10/10.

Příspěvek 22.11.2009 21:02:05
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Další skvělá epizoda. Hudbou počínaje příběhem konče. :-)

Další ohlasy jak je SGU nudná, má to cenu ještě obhajovat? Zhruba takhle, ti co si před vysíláním přečetli o čem ten seriál bude, tak těm se líbí. Občas se najde výhrada ale to patří ke každému seriálu. Nic není dokonalé. Sám jsem byl překvapen že tam je ve většině to co slíbili. Ti co o tom seriálu dopředu nevěděli nic jsou zklamaní že to není další typický SG seriál.
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 22.11.2009 21:24:43
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ray: Absolutní souhlas. A mám pocit, že celkově všichni co dřív na SG nadávali ho teď obhajují a naopak. Mimochodem jsem zjistil, že na SGU nadávají víc uživatelé s menším počtem příspěvků (1-100 většinou). Ale samozdřejmě to není pravidlo. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 22.11.2009 21:25:30
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

LAZYjohn: Tak tohle ti hned vyvrátím. Zajímal jsem se o SGU dost a věděl jsem tyhle základní informace. Že to bude hlavně o postavách, žádný bad guy a tak podobně. Přesto jsem čekal trochu něco jiného. Prezentovat osobní život postav takhle brzo a v takové míře a téměř zapomenout na všechno ostatní kolem mi připadá jako špatný směr pro scifi seriál. U BSG byla jistá vyváženost rozsáhlého příběhu, akce a osobních problémů, tady je to zatím bohužel horší.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 22.11.2009 21:25:59
Mišák Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tenhle díl byl vynikající. Jako obecně celej seriál je postavenej na úplně něčem jinym, než zbylý dva. To že tam neni od prvního dílu hlavní nepřítel a brána není zase až tolik používaná mi vůbec nevadí. Já jsem si to oblíbil úplně stejně, tak jako SG1 a SGA.
Výbornou roli hraje Dr.Rush, to je podle mýho hlavní postava, ale je to hodně opřený i o zbytek postav. Navíc na reálnym základě. Co se týká Rushe, myslim si, že on je dost chytrej na to, jak se chovat a jaký informace pouštět. Tak jako snad i věřil, že Destiny se nespálí v Slunci, to jak udělal levou na Thelforda, teď když řekl, že za rok by mohli jít domů. Všechno má svou logiku. On chce aby někdo použil to křeslo, ví že to může někoho zabít, ale sám by si tam nesednul. Tohle jsou momenty na čem je ten seriál stavěnej. Alespoň pro mě. Přijde mi, že teď jsou tak nějak představovaný ty hlavní postavy vč. toho života, co měli nebo mají na zemi. Otázkou je, kam se ten seriál například bude ubírat od druhý série, protože ty díly takhle stejný zůstat nemůžou. To že budou potřebovat vodu, jídlo, nějaký látky nebo lék na nemoc a nebudou mít dost času kvůli skoku do FTL je dost laciný a dost opakující se.

Neodpustim si i fakt, že mi přijde, že na Zemi pro to, aby je dostali zpátky se nedělá dostatek. Já vim, že je to těžko zkloubitelný a ten seriál by to znevážilo, ale podle všeho Carterová a McKay byli dva extra mega super vědci, co vyřešili každej problém, proč je Země nepoužije? I McKay by měl bejtp přece na Zemi! :lol: .... stát by se to asi nemělo, ale dávalo by to logiku :)

Příspěvek 22.11.2009 21:26:29
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

napinave a docela fajne ,ikdyz time byl lepsi 8/10
" IMMORTALITY "

Příspěvek 22.11.2009 21:30:33
Radious87 Airman
Airman

Odpovědět s citací

No tak pokud vím, když se vydali pro jed z těch příšer tak je zase pozabíjely ty mršky malé. Takže to takhle trapně přeskočit a dát místo toho díl ala telenovela je pěkná trapárna. Rozhodně by to bylo zajímavější, kdyby chytali ty příšery a vyléčili tu nemoc, než tento díl ala - nemanželské dítě, nevěra a lesbické problémy..........to do SG nepatří. 8 díl byl dobrý a takhle hnusně přeskočit jeho vyústění je trapné. Jako by se nic nedělo. Nikdo neumřel, v čase se vrátili třeba 50krát....kdoví, seriál nám to nepoví. Ostuda.

Příspěvek 22.11.2009 21:39:58
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nohajc:Tak jasně, já to myslel většinově. Většina lidí kteří věděli do čeho jdou jsou spokojeni. Já jsem od toho očekával zhruba to co tam teď je takže jsem spokojen. :-)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 22.11.2009 22:01:39
r4in Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem si říkal, že se na tenhle díl dneska večer podívám, ale ztratil jsem odvahu. Je totiž docela možné, že bych po něm s SGU definitivně sekl, což nechci, protože stále existuje jistá šance, že po tomhle "VKV prologu" se dočkáme i něčeho zajímavého. Takže asi počkám až na konec sezóny/na ten trojdíl a uvidíme.

Jinak jsem se pousmál nad tím příspěvkem, který reagoval v duchu "tak si s tím sekni, pořád jsou tu dva miliony, které to sledují". Obdivuju jistotu dotyčného diskutéra, protože si jaksi zapomíná uvědomit, že když se stejně rozhodnou ony dva miliony, tak nezbude vůbec nikdo - nemluvě o tom, že mám pocit, že řada lidí se na SGU dívá spíš se setrvačnosti. A faktická: Time měla sledovanost 1,8. 8)

Příspěvek 22.11.2009 22:12:24
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Radious87:
Ty by si taky chtěl všechno rovnou naservírovaný na podnose. Je vidět že si si tohle fórum moc neprošel, kdyby jo tak víš že existuje něco jako webepizody mapující dění na lodi z pohledu kina a v jedný z nich je i vyřešení i epizody Time! A na tvojí případnou otázku kdeže je najdeš ti rovnou odpovím, stačí zajít na youtube a dát do vyhledávání něco jako kinoepizoda nebo sgu webepizoda nebo se podívej do toipcu o epizodě Time tam máš přímo odkaz.

EDIT: málem bych zapoměl na hodnocení epizody. :D Tak celkem se mi tento díl líbil. přišel mi ze začátku pojatej trochu odlehčeně čož po depresivní atmosféře prvních dílů byla celkem příjemná změna. Nejvíce mě potěšilo jak dostal Telford nakládačku a hodně mě překvapila Rushova lež. Musím říct že jsem mu taky skočil na špek. Jakmile se zmínil o planetě typu Icarus tak mě hned napadalo řešení otázky, která mě trápí už delší dobu a to
Toto je spoiler!!!:
jak se na Destiny dostanou nějký lidi z Luc. Aliance v závěrečném dvoudíle 1. řady

Boužel se mé podezření nenaplnilo.
Myslím že to byla pěkná oddychová epizoda, takže za sebe dávám 7/10
Jo a pro ty co chtějí s sgu skončit:
Vydržte ještě lidi to nejlepší teprve přijde v druhý půlce sezóny!
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 22.11.2009 22:29:19
TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Radious87 píše:
No tak pokud vím, když se vydali pro jed z těch příšer tak je zase pozabíjely ty mršky malé. Takže to takhle trapně přeskočit a dát místo toho díl ala telenovela je pěkná trapárna. Rozhodně by to bylo zajímavější, kdyby chytali ty příšery a vyléčili tu nemoc, než tento díl ala - nemanželské dítě, nevěra a lesbické problémy..........

Ok, tak tím jsi to ale vlastně vyřešil sám. Když víš, co by pak následovalo - znovuchytání mršek, vyléčení nemoci...bavilo by tě to ještě? Mě teda ne. Potřetí vidět, jak jdou na planetu, je noc, prší, a z pařezů vylejzaj malý potvory...to bych asi umřel nudou - ještě navíc, kdybych věděl, že se nikomu nic nestane a potvory chytnou. A Jestli někdo nepochopil konec Time, tak to není problém tvůrců, ale spíš problém na straně diváka. Protože mě to napadlo hned jak jsem se vzpamatoval z toho WTF momentu. :wink:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 22.11.2009 22:30:45
Hairy Ass Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díl se mi docela líbil, ale byl by lepší, kdyby se ten poměr Osobní vztahy : Celková dějová linie změnil ve prospěch té dějové linii. Zatím tam je většina doby určena pro, z pohledu seriálu nepodstatných, rozvíjení soukromých příběhů postav zatímco opravdu klíčovým okamžikům, jako objev antického informačního zdroje a navázání spojení s dalšími loděmi, je věnováno jen malé procento celého času. Vždyť se většina "problémů" ze soukromého života mohla odbýt formou rozhovoru, nebo krátké scény. To už mě mnohem víc zajímá Rush než Scott. Youngovu dějovou linii jsem přetrpěl jen proto, že na konci dostal Telford do zubů :lol: Abych to shrnul, mnohem raději bych byl aby se scénáristi věnovali problémům na lodi (snaha dostat se domů, zásoby, problémy s kameny, nějací ufoni...), než co každej dělá když je zpět na Zemi (návštěvy u rodin, přátel...)
Naposledy upravil Hairy Ass dne 22.11.2009 22:33:53, celkově upraveno 2

Příspěvek 22.11.2009 22:30:50
Radious87 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Sorry, že neprohledávám internet a nepídím se po každé informaci. Nechci si kazit překvapení, proto nečtu forum moc a ani se po těchto věcech nepídím. Ted jsem se podíval na to solution k Time a je to dost ubohé......nechápu proč ty 3 minuty aspon nenarvali do normálního dílu. Každopádně 9. díl je přesná ukázka toho, že pokud to půjde takhle dále, tak se brzy s Universe rouloučíme všichni. Sledovanost je hodně malá oproti jiným seriálům a touhle soup operou si diváky nezískají. Čas na změnu, jinak tu bude stargate s jednou ubohou sérií.
TENTHIUS píše:
Radious87 píše:
No tak pokud vím, když se vydali pro jed z těch příšer tak je zase pozabíjely ty mršky malé. Takže to takhle trapně přeskočit a dát místo toho díl ala telenovela je pěkná trapárna. Rozhodně by to bylo zajímavější, kdyby chytali ty příšery a vyléčili tu nemoc, než tento díl ala - nemanželské dítě, nevěra a lesbické problémy..........

Ok, tak tím jsi to ale vlastně vyřešil sám. Když víš, co by pak následovalo - znovuchytání mršek, vyléčení nemoci...bavilo by tě to ještě? Mě teda ne. Potřetí vidět, jak jdou na planetu, je noc, prší, a z pařezů vylejzaj malý potvory...to bych asi umřel nudou - ještě navíc, kdybych věděl, že se nikomu nic nestane a potvory chytnou. A Jestli někdo nepochopil konec Time, tak to není problém tvůrců, ale spíš problém na straně diváka. Protože mě to napadlo hned jak jsem se vzpamatoval z toho WTF momentu. :wink:

No rozhodně by mě to bavilo více než díl číslo 9, který se scifi neměl nic společného. Raději 100krát honit kousavé mršky, než se dívat na to, jaké mají všichni strašné problémy v reálu s manželkou, dítětem nebo lesbickou přítelkyní....ano to radějí 5krát se vrátit na tu planetu a 10krát cestovat v čase. Jen doufám, že o ty debilní kameny brzy příjdou nebo přestanou fungovat. Ničí seriál.

Nepiš dva příspěvky pod sebou...

Příspěvek 22.11.2009 23:49:37
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ray: díky za příspěvek. Pomohl jsi mi uvědomit si co mě vlastně na sgu vadí :D . Jak jsi říkal je to dobrý seriál, ale ne geniální. To vystihuje všechno. Nedá se to srovnávat s bsg, protože to prostě je jako bsg. Vadí mi, že si to hraje na novátorský seriál, když to ve skutečnosti novátorský seriál není. Je to jen dobrý seriál...

Příspěvek 22.11.2009 23:50:10
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

TENTHIUS píše:
Ray: Absolutní souhlas. A mám pocit, že celkově všichni co dřív na SG nadávali ho teď obhajují a naopak. Mimochodem jsem zjistil, že na SGU nadávají víc uživatelé s menším počtem příspěvků (1-100 většinou). Ale samozdřejmě to není pravidlo. :)

no já jsem výjimka, prostě každy serial má svoje kouzlo, pro o proti a jak bylo řečeno v jedne reklamě, když ji miluješ, není co řešit :lol:

ja sice taky rád akci, boj a pod. ale není to naprosto nutné k tomu abych se u serialu bavil a vůbec se mi nelíbí vyroky jako že je z toho blbá telenovela

tenhle díl se mi líbil, ikdyž nebyl dokonalý a přijemně ubíhal a tešim se na dalši :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 23.11.2009 00:17:15
Slejtr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

koukam deli se to tu na 2 tabory :) Jedni maji radsi reseni lidskych vztahu ala ordinace, ulice nebo jak a druzi chteji vic akce, sci-fi ala stara SG1 ale rekneme si to uprimne :jako: ta uz skoncila a tenhle serial uz s tim nema skoro nic spolecneho. Vysilaji to, na co si mysli ze se budou lidi divat a bohuzel, (aspon pro me) to prave sci-fi neni :( Nektery veci zacinaji byt az komicky. Young zmlatil Telforda protoze si mysli ze mu brousi zenu coz sice nedela ale ve skutecnosti spolu chrapaly, to byl ale mentalne Young (vetsinu casu). Jeho zena tedy s Telfordem popiji vino a sem tam, kdyz je v Telfordovi Young se teda spolu vyspi. Jestli se do nej jeste nekdy Young prevteli, tak si snad ufikne pindoura :? Navic nevim jak moc by se mi libilo kdybych nekomu pujcil telo a on si uzil pekny den s pritelem po kterem bych si tyden nesedl na zidli :palka:
Obrázek

Příspěvek 23.11.2009 00:31:07
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Slejtr: ja chápu, že se SGU, který je zaměřeny na postavy nemusí všem líbit, fajn, to beru, tak at se na to nedíva a přesedlá na serial, který je mu po chuti a nebo at zatne zuby a počka, jak se bude SGU dál vyvíjet ale nechápu, MG nechapu, proč to hned každej přirovnává k Ordinaci, Ulici nebo nedej bože telenovele :roll: :lol:
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 23.11.2009 00:34:21
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Slejtr: Názor ti brát nebudu, ale já patřím do druhého tábora. Ale nechápu, proč si většina lidí neuvědomuje, že tohle není Ordinace. Tohle je akorát dobře udělané sci-fi, ve kterém se děje to co by se v dané situaci pravděpodobně dělo. Protože oni jsou několik miliard světelných let od domova. Těžko se tam objeví nějaký vesele naladěný a vždy pozitivní plukovním Sheppard, který by ve skutečnosti byl rád za to že je seržant. Tady jsou postavy skutečné..., ale chápu, že někdo vyhledává Atlantis... nechci se teď nikoho dotknout, ale Atlantis byla dítě, Universe je prostě už Dospělý, který ví, jak to asi tak v životě chodí.

jo a btw: Asi si to špatně pochopil s tím Telfordem a Youngem... on ho nezmlátil za to, že si myslel, že mu spí se ženou. On ho zbil za to, že jeho ženě navykládal, že s pí s TJ, což není pravda...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 23.11.2009 03:39:05
Slejtr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tommaso: Toz ono to bude mozna i trochu tim ze ordinaci nebo ulici nesleduji :) z odborneho hlediska ti narok nereknu. Ale mas pradu kazdy ma na vybranou, nikdo nikoho nenuti se divat. Ovsem vzhledem k tomu ze zatim zadny lepsi sci-fi neni, koukam na nej. Navic polovina odvysilanych dilu byla velice dobra :wink:

Mark Jackob : take ti nebudu brat tvuj nazor :wink: ovsem pod pojmem sci-fi tedy science fiction si predstavuju nejspis neco jinyhe nez ty. Souhlasim s tebou v jedne veci, ze ty postavy jsou uveritelnejsi :) Me proste jen vic zajima, namatkou, cim je pohanena destiny nez to s kym by mela radeji Chloe chodit, jestli mi rozumis. A tyhle technicke veci se proste neresi tak rychle, jak bych ocekaval a to na ukor rozvijeni osobniho zivota postav... coz je uveritelne ale ne zabavne. Nechapu ze to nedokazete pochopit :wink: Tim ze udelas postavy skutecnejsi prijdes zase o vtip treba mi tam schazi nekdo jako Jack O'Neill (v SGA Shepperd) ktery nebyl mozna tolik uveritelny ale dokazal pobavit a vlastne je symbolem puvodniho SG. Treba Eli pridava vtip ale je to nejmin uveritelna postava. Nikdy proste nemuzes mit vsecko :wink: Proto s tebou v porovnani SGA - SGU nemuzu souhlasit. Navic to podle me kazi tou nejmene uveritelnou technologii ... tedy antickymi kameny, kdy bez jakekoliv latence dokazi kontrolovat telo nekoho, jak si rekl, nekolik miliard let daleko. Z technickeho i fyziologickeho hlediska nemozne :wink: Coz je za soucasne dejove linie v kontrastu. Jo v duvodu te rvacky mas pravdu. :D
Obrázek

Příspěvek 23.11.2009 04:47:05
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aniž bych chtěl nějak zasahovat do vaší soukromé debaty, tak...
Tim ze udelas postavy skutecnejsi prijdes zase o vtip

...to je blbost. Dokonce znám lidi, kteří existují a zároveň jsou občas vtipní. Vtip má více podob než nerealistické hláškování.
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 23.11.2009 08:14:19
murd3r3r Airman
Airman

Odpovědět s citací

sem jediny komu docela festne nesedi titulky na FQM? :?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách