Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
I should be going. I should really be going. It took me years to realize, that the laws of time are mine. And are to obey mer. I thought of me as the last survivor. But no more, I'm victorious. Time Lord victorious. I've gone too far. Does this mean I'm going to die? Some told me that the Death will knock four times. I don't hear anybody knocking do you? That mean's I'm not going to die, not now. ...*tuk, tuk, tuk* Three timess is all you get? |
Podle ukázek nějaký hororový speciál, ale posledních asi 20 minut jsem vůbec nestíhala. O Davidovi jsem si dosud myslela, že je "jen dobrý", ale tady opravdu válel. Byl skvělý a to jsem si nemyslela, že někdy řeknu. Ta jeho proměna se zdála náhlá, ale ono mu trochu hrabalo už v předchozích speciálech, jen to nebylo tak radikální. Při závěru jsem jen zařvala "What?!" a málem rozbila monitor ![]() A rozhodně bylo příjemné vidět jako "companionku", jestli se to tak dá nazvat, nějakou starší ženskou, která byla ale víceméně spíš nezávisle myslící a to, co udělala, chtělo pořádný kus odvahy - a hlavně důvěry v doctora. Ale kdyby přede mnou takhle zmagořil, asi by mě to taky přesvědčilo. Upřímně se nedivím, že mu hráblo. Sledovat roky a roky, jak přátelé umírají, případně ještě hůř, tak není divu, že si v jednu chvíli řekne dost. A trailer na příští speciál...nemůžu se dočkat. Donna a hlavně Master - John Simm is back. Yipee! ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=UA72AuQWTDQ
tennant.ic.cz/dotazy.txt
Souhlas. Desátý toho už vydržel opravdu hodně. Nedivila bych se, kdyby mu hráblo ještě víc. Škoda, že tam nemá pořádnou Time Lady, co by mu pomohla. |
Podobne ako Pan Citrón mám problém z tým že mi jedna scéna zkazila celý diel. A to bola Matrixovanie Mastra... Som zvedavý čo vyjde z tej poslednej časti. Táto bola dosť divná a netypická.. Waters of Mars sa mi páčilo viac |
Jak už zmínil Matolas. Tohle zmasterování se mi moc nelíbilo. Osobně (a přiznám se že asi dost naivně) jsem to čekal trochu víc osobnější Master/Doctor souboj (ale stále platí, že Master je nejlepší postavou Doctora ). Cliffhanger osobně trochu slabší oproti jiným dílům. No uvidíme jak to dopadne... |
The Time Lords are coming back, led by James frickin' Bond!!! ![]() Jako to vyřešení, kdože je ten vypravěč, jsem nečekala. Myslela jsem si, že je to nějaký obyčejný záporák, co chce normálně zničit vesmír a ono houby. ![]() Doufám, že nehodlají udělat takovou mamlasovinu jako zabít Donnu! Mozek jí teď určitě neshoří, ale počítám, že sehraje nějakou větší roli. A kdo je ta ženská, co s ní mluví Wilf? Spoilery neznám, nečetla jsem, ale tohle bude dlouhé čekání. |