Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Dr. Who Renewed Doctor Who

Renewed Doctor Who

seriál o poutníkovi časem, který zachraňuje vesmír a s pomocí kolegyně ze Země i naši planetu ...

Příspěvek 16.11.2009 12:56:12
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space
Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Vzhledem k tomu, že pokud vím, že se to sem nesmí házet tak ti pošlu odkazy do pošty (docela solidní výběr)
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 16.11.2009 17:11:54
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz to mam sole, uz to mam zkoukle a uz jenom :wall: :wall: :wall: do vanoc :D

Příspěvek 16.11.2009 20:07:26
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to ušlo... konec byl velmi slušnej, hlavně "Pán času vítězný" a pak ukázka na mastera... uvidíme co pak přinese mladej doktor... při další reinkarnaci, nevím jak dlouho mladej vydrží, kdo ví třeba bude bomba... doufám že další reinkarnace bude starší.. pozdní 30- začínající 40...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 16.11.2009 20:59:30
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak, tentokrát jsem opravdu nadšená, ke konci jsem byla doslova nalepená na monitoru :) Ukázku na příští díl už jsem si stihla pustit několikrát (konečně mám důvod, proč se těšit na vánoce) :D
Ale stejně ty letošní speciály nemám ráda, jsou moc krátké a je jich moc málo :wink:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 17.11.2009 10:49:57
šAshrak Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Odpovědět s citací

No teda WOW a ještě jednou WOW.

Toto je spoiler!!!:
I should be going. I should really be going.

It took me years to realize, that the laws of time are mine. And are to obey mer.

I thought of me as the last survivor. But no more, I'm victorious. Time Lord victorious.

I've gone too far. Does this mean I'm going to die?

Some told me that the Death will knock four times. I don't hear anybody knocking do you? That mean's I'm not going to die, not now. ...*tuk, tuk, tuk* Three timess is all you get?

Vánoční a Novoroční speciály budou maso, fakt jse na ten konec zvědavej.

Ale tohle co se probralo tady během posledních 20 minut by zasloužilo celou sérii.
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 19.11.2009 00:20:31
Klenotka Uživatelský avatar
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak tohle byla bomba. Opravdu jsem to nečekala. Spíš jsem čekala něco úplně jiného :lol:
Toto je spoiler!!!:
Podle ukázek nějaký hororový speciál, ale posledních asi 20 minut jsem vůbec nestíhala. O Davidovi jsem si dosud myslela, že je "jen dobrý", ale tady opravdu válel. Byl skvělý a to jsem si nemyslela, že někdy řeknu. Ta jeho proměna se zdála náhlá, ale ono mu trochu hrabalo už v předchozích speciálech, jen to nebylo tak radikální. Při závěru jsem jen zařvala "What?!" a málem rozbila monitor :D
A rozhodně bylo příjemné vidět jako "companionku", jestli se to tak dá nazvat, nějakou starší ženskou, která byla ale víceméně spíš nezávisle myslící a to, co udělala, chtělo pořádný kus odvahy - a hlavně důvěry v doctora. Ale kdyby přede mnou takhle zmagořil, asi by mě to taky přesvědčilo.
Upřímně se nedivím, že mu hráblo. Sledovat roky a roky, jak přátelé umírají, případně ještě hůř, tak není divu, že si v jednu chvíli řekne dost.

A trailer na příští speciál...nemůžu se dočkat. Donna a hlavně Master - John Simm is back. Yipee! :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 22.11.2009 15:26:04
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No je fakt, že ten konec byl smrtící :D ale aspoň nemusíme čekat zase tak dlouho na pokračování, měsíc se dá přežít :D

Příspěvek 08.12.2009 08:53:16
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co viděli jste animovaný Dreamland, mě osobně se to líbilo, příběh slušný a grafika taky nebila nejhorší......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 10.12.2009 16:54:53
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

http://www.youtube.com/watch?v=UA72AuQWTDQ

Cptn Jack jak ho neznáme, čumím jak puk je slabý výraz :shock:

Příspěvek 10.12.2009 19:30:31
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ve skutečnosti je to známý klip :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 11.12.2009 18:22:09
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Tak to, že je John Barrowman zpěvák se ví. Mně osobně se ale moc nelíbí. Jednak jako chlap (asi jsem jediná ženská na planetě) a hlavně to jeho zpívání mi přijde takové...barově lepkavé, jestli to dává smysl. :)
Asi je jiný zážitek ho vidět v muzikálu v roli, která je mu psaná přímo na tělo (jak mi teď nedávno říkala Blanca), ale třeba jeho verze Sunset Boulvard se mi vůbec nelíbila.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 11.12.2009 19:58:33
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

No já to nevěděl a ne jenom já :) Mě se jako chlap líbí, tak nevím :D Nevím jak myslíš to barově lepkavé, ale ten jeho hlas mi právě přijde úplně úžasný... a Maria co zpival live :shock:

Příspěvek 11.12.2009 20:18:22
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Ale on zpívá bezvadně, o tom žádná, jenom mi to přijde občas trochu přeslazené. Neviděla jsem toho s ním dost, tak pravděpodobně nemůžu soudit, jen mi to tak připadá. Asi jsem ovlivněná tím, že jsem si jako první pustila jeho Sunset Boulvard, kam mi vůbec nesedl. Hlasově byl skvělý, ale chyběla tomu osobnost, trochu víc herectví a nějaké povědomí o tom, co vlastně zpívá a o čem ta píseň je. Ale čistě jako zpěvák je dobrý, to zas jo. :)

Příspěvek 18.12.2009 13:46:23
Geros´Lal Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tady je link na moje dotazy pro interview a na dotazy od Mrs. Sheppard.
tennant.ic.cz/dotazy.txt

20 dotazů už je přeložených a už je opravuje Alice Penthlow.
Chci to co nejdřív poslat do Independent Talentu. Snad zareagují aspoň na to.

Když ne, tak si počkám na nějaký con, kde David bude a to interview zkusím získat tam. Pochybuji, že by mě a můj tým David odmítl.
Když už Davidovi fandím a dělám web, tak to interview z něj nějak dostat musím. :-D Je to pro mě srdeční záležitost. Těším se na něj jak malé děcko.
Stejně tak i na Hewletta. Chci si splnit to, že uvidím oba Davidy. A když píši, že je chci vidět, tak tím nemyslím, vidět je někde v dálce na pódiu jako malinkaté postavičky.

Namuras slíbila, že zkusí udělat titulky k Davidovu filmu Recovery. Snad to zvládne.

Klenotka:
Toto je spoiler!!!:
Souhlas. Desátý toho už vydržel opravdu hodně. Nedivila bych se, kdyby mu hráblo ještě víc. Škoda, že tam nemá pořádnou Time Lady, co by mu pomohla.
[img][http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gif]http://geroslal.sg1.cz/mvkvbanner.gifhttp://[/img]

Příspěvek 25.12.2009 16:45:36
scissors Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau chtěl bych vědět jak je to 1) z End of Time,zadny linky sem zatim nenasel tak kdyby někdo jo dejte mi to pls do PM.
2) z titulkama,kdo je bude dělat?(hádam že asi Black)

Příspěvek 25.12.2009 18:09:41
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

V UK to půjde až dneska v 18.00 našeho času, čili jsi žádné linky ani najít nemohl. :wink:

Příspěvek 25.12.2009 19:40:07
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

2 Klenotka: Dovolím se upravit: v 19:00 našeho času ;-)

2 scissors: Ano, do titulků se plánuji pustit (pokud mě u toho dílu neklepne :rflmao: )

Příspěvek 25.12.2009 20:19:58
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jenom bych si tě dovolil poopravit.. s tím časem nemáte nikdo pravdu... jdeme na západa takže hodku musíš odečíst. a když tam to začína v 18.00 tak u nás už v 17.00 ;) hezké Vánoce

Příspěvek 25.12.2009 20:28:11
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

nICH: Tam je časové pásmo 0. u nás +1 :wink: Takže když tam je to v 18 u nás v 19 :wink:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 25.12.2009 20:40:40
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jen tak pro názornost. :smile: Ale přesně jak říká Scream. Anglie je GTM O a my jsme GTM+1 Oni v 18 a my v 19. :)
[img][./images/thumbs/200610201335_time_1261770015.png]http://www.svetcest.cz/storage/200610201335_time.png[/img]
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 25.12.2009 23:05:05
Major
Major

Odpovědět s citací

nICH píše:
jenom bych si tě dovolil poopravit.. s tím časem nemáte nikdo pravdu... jdeme na západa takže hodku musíš odečíst. a když tam to začína v 18.00 tak u nás už v 17.00 ;) hezké Vánoce

Abych neměl pravdu ohledně Doctora? Ale no táááK! :rflmao:

Edit: Tak End of Time absolutní mazeeeeeeec!!!! Bomba jo!!! Já tady úplně skákal radostí!!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Příspěvek 25.12.2009 23:30:52
matolas Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Podobne ako Pan Citrón mám problém z tým že mi jedna scéna zkazila celý diel. A to bola Matrixovanie Mastra... Som zvedavý čo vyjde z tej poslednej časti. Táto bola dosť divná a netypická.. Waters of Mars sa mi páčilo viac
Naposledy upravil matolas dne 25.12.2009 23:53:11, celkově upraveno 1

Příspěvek 25.12.2009 23:40:49
Major
Major

Odpovědět s citací

2 matolas: Co takhle myslet na ty co to ještě neviděli a použít Spoiler?
A jinak právě u toho jsem já skákal radostí :D

Příspěvek 26.12.2009 00:04:01
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Jak už zmínil Matolas. Tohle zmasterování se mi moc nelíbilo. Osobně (a přiznám se že asi dost naivně) jsem to čekal trochu víc osobnější Master/Doctor souboj (ale stále platí, že Master je nejlepší postavou Doctora ). Cliffhanger osobně trochu slabší oproti jiným dílům. No uvidíme jak to dopadne...
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.12.2009 17:14:04
Administrátorka
Administrátorka

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
The Time Lords are coming back, led by James frickin' Bond!!! :shock:
Jako to vyřešení, kdože je ten vypravěč, jsem nečekala. Myslela jsem si, že je to nějaký obyčejný záporák, co chce normálně zničit vesmír a ono houby. :smile: John Simm si speciál ukradl pro sebe - ostatní okolo jen statovali. Včetně Tennanta, i když ta jeho scéna v kavárně byla opravdu výborná a děsně smutná. Stejně jako ten jejich rozhovor na tom smetišti nebo co to bylo, byl hodně silný.
Doufám, že nehodlají udělat takovou mamlasovinu jako zabít Donnu! Mozek jí teď určitě neshoří, ale počítám, že sehraje nějakou větší roli. A kdo je ta ženská, co s ní mluví Wilf? Spoilery neznám, nečetla jsem, ale tohle bude dlouhé čekání.

Blackthunder - hromadné sledování na silvestra? :D

PředchozíDalší

Zpět na Dr. Who