Ačkoli jsem čekal, že to bude nějaká příšernost, nakonec musím říct, že celkem pěkná oddechová epizoda před mid-season finále. Kupodivu ani ty návštěvy nebyly tak hrozný, jak jsem čekal, ale napříště už by se mohli těch šutrovejch epizod vyvarovat. Co musím na tomhle díle pochválit byla hudba. Tentokrát ani ne tak Goldsmithova práce, jako ty písničky, na který maj v SG fakt štěstí. Super bylo taky zkoumání nových částí lodi, asi nejlepší část epizody. Taky jsem se nechal Rushem nachytat a tomu jeho žvástu o planetě s naquadriovým jádrem rok daleko věřil. Na druhou stranu Young se ukázal, že taky není bezchybnej. Vydával se za Volkera aby mohl dát Telfordovi přes držku

, takže mu jeho podvod promíjím. Nevím proč, ale ještě navíc s tou písničkou potom mi to udělalo strašnou radost a asi to i ovlivnilo hodnocení epizody.

A pozor, konečně tu máme story-arc!

Tak na čí straně stojíte? Armáda nebo civilové? Hádám že se to na lodi brzy pěkně semele a vsadím se o O´Neillovu čepici s Thorem, že "tyčinkář" bude v příštím díle v centru dění. Jen takových pár poznatků na závěr...Rushovy brýle mi udělaly radost stejně tak jako Franklinova gelová zahrádka rajčat. Dokonce i Greer vypadá, že mu je s Parkovou dobře. Co bych možná vytknul je už ve druhém díle detailní pohled na zvracení někoho. Ne že my bychom nezvraceli, ale tohle bylo docela...no...ehm, vy víte.
..It´s been the worst day since yesterday...ou jé!Takže po "žádných" očekáváních celkem pěkná průměrná epizodka...
75%