Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Toto je spoiler!!!: |
S tím kontrolováním schopností cirkusáka mi to přijde poněkud přitažené za vlasy. Doufám v další rozvedení. I když raději bych mu ustlala někde pod hřbitovem ![]() Skvělá scéna s Claiřinou nohou...taková morbidně vtipná, kdy člověk vrtí hlavou, co to vidí ![]() ![]() Hiro mi opět nepřišel jako totální pitomec (tedy, ve smyslu plánu s Mohinderem, jinak nechávání se vydírat pokračuje). A Sylerovo tělo? Hmm...de facto tam teď má krom své duše nájemníky Nathanovů odraz osobnosti a Gabrielův krátký ne tak poskvrněný pohled. To bude schýza ![]() |
Clair - mno, když zrmzla, tak jsem křičela "Rozbij jí, rozbij jí" Schválně, jestli by to zregenerovala ![]() Mohinder - docela dobrý a doufám, že už konečně zlikvidují cirkusáka Sylar - ty voe, ono se mu to povedlo. Jsem doufala, že prostě umře (ne že bych to Mattovi přála, ale menší zlo) No schíza teď bude solidní. Ale aspoň by to mohly být zase Zachovy herecké exhibice. Ten chlap se prostě v téhle sezóne překonává a ano, budu to psát do každého příspěvku Hiro - jsem zvědavá, co nakonec provede |
- Hiro nejen nevadil, ale těšil těmi svými pomatenými hláškami..jen škoda, že SG nebylo, ale...paráda ![]() - nelíbí se mi zase ta rozepře Noah x Claire, už jsem myslela, že se sjednotili a sehráli a zas ne. Nějak moc se to furt opakuje. - a jen k taktice - jít na člena rodiny s tím, že mu rodinu rozdělím...chjo ![]() - v 4x15 -ten konec je na pěst ![]() |