Vibbo píše:
Ale prave toto je pointa mojho rozcarovania. Ked je niekto fanusikom SG1, je tu regnuty 3-5 rokov dozadu, cakal by som, ze prave tento serial ho "dostal". Ale prave niektory z takych ho potom zacnu oznacovat ako ty, a chvalia SGU az do neba. Tak mi nejde do hlavy, naco cumeli na SG1 a SGA ...

Třeba proto, že lidi se časem mění?

Taky se mi líbila SG-1 a trochu i SGA, i když jsem tam vždycky musel čekat 3 měsíce, než byla jedna epizoda z hlavního děje. ALE tohle je prostě bomba, je to něco jinýho pedešlé seriály, jejichž bitvy už byly z větší části klišé....SGA jsem dokoukal už jen ze setrvačnosti.
Navíc jak tu pořád srovnáváte ty seriály: přijde mi, že nikomu nedochází, že v SG1 a SGA byl odvysílán díl a další už byl seriálově o několik dní ne-li týdnu dále, tady máte následující díl za týden reálného času, ale kolik ho uplynulo v seriálu? Proto třeba Eli otravuje s KINO, když si koupíte novou PC hru, která je opravdu dobrá, tak vás to baví 30 minut a pak jí zahodíte (ne, předpokládam, že jí budete hrát třeba týden nebo měsíc než vás omrzí)? Eli si prostě našel hračku.
Možná kvůli tomuhle se příběh a hlavně emzáci nehýbou světovým tempem a když na něco přijdou, tak to bude fakt něco.
Líbí se mi třeba i to, že tam neni žádnej super střelec stylu Tyelc, kterej by postřílel ty emzáky s jednou rukou za zády, ale že je hrdinové ani druhý pokus nezvládli.
Abych moc nechválil, tak jsem byl celý natěšený, když Chloe a pár dalších umřelo, ale po smrti ,,lovců emzáků" mi bylo jasný, že to tak nakonec nenechají. Ne, že bych to CHloe a těm ostatním přál, určitě mají opodstatnění v seriálu, ale bylo by to více reálně v těchto podmínkách a zajímalo by mě jak by to celkový smýšlení posádky ovlivnilo do budoucna. Ale Joung by mi hodně chyběl, to je fakt.