Škoda, že v nabídce chybí Charles "Trip" Tucker (ST-ENT). Sice možná někteří budou namítat, že to není mechanik, ale inženýr. Jenomže Carterová a McKay taky nejsou mechanici, nýbrž vědci.
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!
škoda že sem nedali aj sgt. Silera síce v Sg je to podľa mňa Sam, ale Siler je tiež dobrý :d Chudák jemu sa vždy niečo stane a musia ho stále zachraňovať
škoda že sem nedali aj sgt. Silera síce v Sg je to podľa mňa Sam, ale Siler je tiež dobrý :d Chudák jemu sa vždy niečo stane a musia ho stále zachraňovať
byl takovej pokusnej králíček
plk.O'Neill: Padám z té smyčky pryč. Řeknu ti, Teal'cu, že jestli brzy nezjistíme jak z toho ven tak se zvoknu… zcvoku… to znamená přijít o rozum, zbláznit se, zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, zblbnout!
Jak může být McKay?Ten člověk se bojí citronu!!! a když se mu zlomí nehet hned chce pilník jste se zbláznili??Ano nechápu jak všem se mohla více líbit SGA oproti SG-1 efekty?? asi jste nikdo neviděl 9-10 sérii soudíte základní film s SGA?:D nemyslíte vážně podívejte se kdo tu je lepší mechanik Carterová toho udělala nejvíce
Chybí mi tu taky Galen Tyrol, i když je tu zmiňovaný, tak se dost snažil aby Battlestar Galactica mohla dokončit ještě dva skoky (Směr Kolonie, potom hurá domů: Země )
Ne, nejlepší je Montgomery Scott z NCC- 1701 USS Enterprise nový filmy
Gosh, I'm proud of you, gentlemen. So what do you say we speed this thing up, hmm? Are you with me? All right, then. Let's get this thing over and done with. Let's put the hurt on Jerry. Let's pitch in. Let's raise the mission count to 35. 35 it is, gentleman. We're gonna win this thing. We're gonna win this fucking thing.
Mam pro vás novinku nikdy se neshodnem ale musim říct že to co dokázala Carterová s cizí technologií kterou vždy viděla poprvé bylo úžasné takže podle mě ona.
Mam pro vás novinku nikdy se neshodnem ale musim říct že to co dokázala Carterová s cizí technologií kterou vždy viděla poprvé bylo úžasné takže podle mě ona.