Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x08 - Time

1x08 - Time

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.11.2009 09:56:18
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak se jim to povedlo, řeči, hlavně Eli byli velmi dobré a atmosféra vynikající.... konec takový napůl, jsem zvědav jestli se o tom zmíní v další epce jak to nakonec pořešili.... 9/10!!!
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.11.2009 10:11:30
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Naprosto geniální epizoda, snad poprve v dějinách SG udělali takovejhle famózní konec, kdy to vlastně nezkončilo Happy endem, ale naprosto otevřeně, aniž by na to v podstatě navazovala příští epizoda. Po konci jsem ještě asi minutu zíral na černou obrazovku v údivu. Zatím pro mě nejlepší epizoda vůbec. Akce, Brána, džungle, vražedný emzáci a hlavně ten dechberoucí konec. Bohužel už z netu stáhli to Kino 18, který navazovalo na Time ale stejně tam neřekli, jestli se uzdravili, nebo ne. Takže doufám že to v příští epizodě vyřeší a ty emzáky ještě uvidíme. 100%
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 14.11.2009 10:21:34
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Takhle se mi to líbí :D . Ani jsem netušil, že koukám 45 minut. Podle toho vždy poznám dobrou epizodu :smile: a o to víc mě najednou překvapil ten konec.

Pěkný sviňuchy ti potvoři. Je nějak docela baví provrtat se človíčkem. Líbilo se mi i chování postav tentokrát. Jak jste tu psali s tím Kanadským lesem - Ne každá planeta by měla být tak pohostinná, pohodová a navíc fádní. Epizoda IMHO (abych taky použil nějaký zkratky) ukazuje jak se dá udělat dobrej díl bez top vizuálních efektů, protože abych jen nechválil, tak džungle nebyla úplně přesvědčivá.

Inpernak: Brána se kravila, kvůli slunečním erupcím či co (moje engliš taky není úplně dokonalá) takže posílá věci místo na Destiny do minulosti.

Příspěvek 14.11.2009 11:11:27
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak myslím že za tuhle epku by to chtělo nějakou cenu za scénář...naprosto vynikající epizoda podle mě nejlepší epizoda v dějinách SG a to je co číct...po konci sem zůstal sedět s pusou otevřenou do korán div sem se neposlintal...10/10 už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu jak to vyřeší
Toto je spoiler!!!:
ikdyž si stejně myslím že budou žít všichni jen se jim nějak podaří ty mrchy chytit ve dne
víc takových epizod a Universe bude mít sledovanost jako nikdy

Příspěvek 14.11.2009 11:27:31
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Nečekejte, že dostanete v příští epizodě vysvětlení. Toto je uzavřená kapitola a je třeba trochu myslet. Příští díl se k tomuto zřejmě vůbec nebude vracet.
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 14.11.2009 11:36:55

Odpovědět s citací

Podle mě to teda v příštím díle řešit nebudou, v tom spočíval ten chytrý konec, že
Toto je spoiler!!!:
Našli obě KINA, rovnou věděli, že Emzáci léčí, poslali tam tým, chytli je ve dne a příště budou všichni zdraví jako rybičky.

Jinak uploadoval jsem KINO 18 na YT, aby se mohli na "opravdový" závěr podívat i ti, co to nestihli na oficiálních stránkách.
http://www.youtube.com/watch?v=vte7LMnYV10
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 14.11.2009 11:55:31
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Díky za upload. Udělali to dobře. Musím je pochválit kluky a navíc je tam "vědecké" vysvětlení onoho jevu :smile: . Jinak v jaký pravidelnosti vychází ty KINO epizody?

Příspěvek 14.11.2009 12:12:33
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Naprosto perfektní… zatím nejlepší díl SGU… Od začátku do konce jsem si to užil…
Toto je spoiler!!!:
Nejdříve jsem si říkal, co se to sakru děje, proč jsou to jenom KINO záběry, co je to za nemoc, co je to klátí a potom, když zaútočily ty stvoření jsem si říkal, že to není možné… když se pak ukázalo že je to jenom nahrávka, spadla mi čelist, div sem ji nemusel sbírat… následné zjištění, co že je to vlastně za nemoc, že to nemá s tou planetou nic společného mě také naprosto odrovnalo… potom to, že se Sčoty zlepšil díky těm emzákům… jedna lepší věc za druhou… a konec…. Není co dodat…

Pro mě je to úžasný díl 89%
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 14.11.2009 12:32:43
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak mě napadá jestli to Destiny věděla že je to vyléčí....přece jen mohla vědět o těch mikrobech...

Příspěvek 14.11.2009 12:36:04
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

TENTHIUS píše:
Jinak uploadoval jsem KINO 18 na YT, aby se mohli na "opravdový" závěr podívat i ti, co to nestihli na oficiálních stránkách.
http://www.youtube.com/watch?v=vte7LMnYV10

ty si co z buducnosti vsak tato cast este neni na stranke MGM.

k epizode..mne sa tato nejak nepacila..jungla mi prisla velmi taka umela..dej bol predvidatelny hned ako zomrela Chloe..pri druhom raze uz ked zomrela Jamessova a Chloeina smrt to len potvrdila...Od deja som cakal ze ked najdu "emzacku gulu" tak to nebude Kino...
Obrázek

Příspěvek 14.11.2009 12:42:21
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Dil se mi celkem libil, ale-mam jeden dotaz. Překvapuje mě, že najednou zmizeli všichni ti, kteří nadávají na "resety" a tím smazání veškerýho posunu postav. Si pamatuju jak to tu bylo u dílů SGA dycky proklínáno.... a tady se stalo to stejný, a nikdo nic :) zajimavý
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 14.11.2009 12:48:06
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Daedalos: Taky si říkám jestli se tam Destiny stavila schválně. Ale asi bych řekl, že jo. To se mi na Universe taky hodně líbí, že oni vlastně zatím pos... co mohli a ta loď je vždycky zachrání :D.

Příspěvek 14.11.2009 12:49:45
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ok, tak takhle to úplně stačí, vysvětlení v kino epizodě, bomba!!! příští díl taky vypadá nadějně, nemůžu se dočkat....

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 14.11.2009 12:53:53

Odpovědět s citací

Evil píše:
ty si co z buducnosti vsak tato cast este neni na stranke MGM.

Nee :D Jen to tam včera omylem dali (ještě mám kino 17 a 19, který tam nejsou) a dneska už to zase smazali.

Balial píše:
Dil se mi celkem libil, ale-mam jeden dotaz. Překvapuje mě, že najednou zmizeli všichni ti, kteří nadávají na "resety" a tím smazání veškerýho posunu postav. Si pamatuju jak to tu bylo u dílů SGA dycky proklínáno.... a tady se stalo to stejný, a nikdo nic :) zajimavý

Jenomže tentokrát nedošlo k úplnýmu resetu. Všechno co se stalo na tý planetě, tak vědí díky KINU. Jediný co se resetovalo byl Eli když mluvil k mrtvé Chloe.

Spike kree: To znělo jako ironie...
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 14.11.2009 12:56:27

Odpovědět s citací

Mno to podle me nevi, proto že dostali jenom to KINO co poslal Scott aby to znova resetnul, a to prvni zustalo prece na Destiny :wink:
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 14.11.2009 12:59:26

Odpovědět s citací

Mrkni na to KINO video, co jsem dával na YT. Mají je tam obě. :wink:
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 14.11.2009 13:07:14

Odpovědět s citací

Coz je jaksi divny. Jakto že tam bylo i to první?

Nejdřív tam všichni umřou, a to první Kino se dostane do minulosti, oni ho najdou a tim se to resetuje.
Odnesou si ho na lod, prehrajou. Pak kdyz je tam zase zabijou, tak Scott vezme to dalsi Kino co s sebou meli ( a určitě to nemohlo být to samý kdy byla ta nahrávka, to si určitě pořád nechali na lodi) a pošle ho do minulosti. Tím je to znova resetnutý, a to první KINO by tam přece nemělo být ne? Jenom to co poslal Scott.

Příspěvek 14.11.2009 13:12:42
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

ne oni přijdou zase poprvý ale najdou i to druhý, protože obě prošly do minulosti z 2 různých časových přímek a ted jsou v třetí, ale jen do toho bodu co šli na tu planetu, ostatní je stejný, myslím předtím do 7 dílu, když chcete doslova.

¨Jinak, ne ironie, mě se to zamlouvá vyřešení v kino epizodě, je to víc pro fanoušky, řekněme i hardcore, mě se to líbí... bte můžeš upnout i ty další kino epky, popřípadě mi je poslat na mail.... nechce se mi čekat než je tam zase hodí a pak si to stahovat....

Příspěvek 14.11.2009 13:14:10
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

To SGTT :arrow: Chtěl bych se zeptat,až vidáte titulky na HDTV tak jestli pak budou titulky nejdříc na itunes nebo SiTV.Ptám se proto,protože když byl díl 1x06 tak jsem si stáhnul ihned verzi iTunes,ale jako první titulky pro 720p byly na SiTV,a když byl díl 1x07 tak jsem si stáhnul sice jako první SiTV,ale jako první titulky na 720p byly titulky na iTunes verzi.Takže jsem musel počkat až do neděle.Nikomu nic nevičítam jen já mam prostě smůlu :( a proto se radši ptám aby jsem zase zbytečně nebyl naštvanej,že nejsou tit. na verzi,kterou jsem sosnul(Nechci zbytečně vyhazovat kredit jako u 1x07,kterej jsem musel sosnout znovu).Lepší vždy vidět v sobotu než v neděli :D .

Příspěvek 14.11.2009 13:18:24
Hairy Ass Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Počkám si na titulky, abych si to mohl kompletně vyložit, takhle rozumím jen něčemu a některý pasáže mi unikají. Už svým konceptem je tohle hodně zajímavá episoda :bravo:

Příspěvek 14.11.2009 13:25:50
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Balial : Jak já miluju debaty nad kauzalitou :lol:

Jinak taky čekám ještě na title, jestli mi něco v dialozích neuniklo :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 14.11.2009 13:26:54
finch!CZ Airman
Airman

Odpovědět s citací

bezva epka, zajimalo by me, jak vypadaji rozkuchani vetrelci :-D

Příspěvek 14.11.2009 13:30:22
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

nevím jak vám ,ale mě ti vetřelci připomínali dron :D přece jenom jak má dron tu plazmu a pod tím ty chapadýlka tak ty vipadaj skoro stejně jaka ty chapadla těch emzáků :hmmm:
Obrázek

Příspěvek 14.11.2009 13:32:22
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

zatím jsem to neviděl celé

Proti:cestování v čase nemám nějak extra rád, reset děje a deus ex machina v podbě léčivých emzáků???

Pro: Jungle (....), kvalitní emzáci, dost akce

celkové hodnocení: 90% v kontextu SGU, 95% v kontextu SG, 75% v kontextu seriálů obecně

závěr: líbilo se mi to
Obrázek

Příspěvek 14.11.2009 13:35:27
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já nemůžu najít ty KINO epizody. Hoďte sem kdyžtak někdo odkaz prosím a ono to tedy vychází celkem nahodile jak jsem už pochopil...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách