Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x07 - Earth

1x07 - Earth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 10.11.2009 14:37:06
butthead Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

pako3 píše:
Jde prohodit muže a ženu? :hmmm: :lol:

Jde to bez pochyby, bylo to vidět v SG-1 s09e19 Crusade, kdy Vala byla v těle Daniala Jackona ;-)

Příspěvek 10.11.2009 14:48:16
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

lenze tam bol do toho zapojeny aj ten Anticky pristroj z ktoreho neslo vypnut.
Obrázek

Příspěvek 10.11.2009 15:06:36
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

a jakej v tom ej rozdíl??? prostě duši si vyměníš s tím kdo je zrovna u kamene (resp. kdo jej aktivoval)

Příspěvek 10.11.2009 20:23:20
yen1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Horším směrem se už SG vydat nemohlo. Kdybych se chtěl koukat na vztahy, pustím si VKV. Same nudné řeči, velice nudnej díl.

Příspěvek 10.11.2009 21:04:32
butthead Airman
Airman

Odpovědět s citací

Evil píše:
lenze tam bol do toho zapojeny aj ten Anticky pristroj z ktoreho neslo vypnut.

Ne v tomhle konkrétním díle už ho na Zemi neměli a Vala se mohla spojit s Danielem, jen proto, že Carterová měla na počítači nějaký emulátor, který vydával stejné frekvence jako to antické zařízení. Přepokládám, že ty modře svícítí základny pro kameny jsou jen přenosná verze toho, co vytvořila Carterová.

Příspěvek 10.11.2009 22:20:30
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kameny mají pořád stejné, a dle mého, když hodili tu velkou věc v SG do brány aby dannyho a valu zachránili a Carterová přišla na to jak to "obejít", vznikl následně ten "terminál" který teďkon používají mezi Destiny a Zemí.. to je můj skromný odhad...

Příspěvek 11.11.2009 08:30:39
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Bohužel ,ale tato telenovelní epizoda kterou napsal Martin Gero , který už naštěstí odešel má sledovanost jen 1.626 million diváků...což je pozor jako u Atlantis skoro !!!takže opravdu prominte ,ale kdo otom dle díle říkal že je nejlepší ať si fakt pustí něco jako Ulici , protože vtéhle epce bylo opravdu 30 minut se Sci-fi společnýho jen málo a myslím že si to ten pul milión diváku myslí taky :) Mohli rovnou točit 6.sérii Atlantis možná by měla větší sledovanost :rflmao: A upozornuji předchozích 6 epizod se mi líbilo ,ale tato byla opravdu :palka:
Obrázek

Příspěvek 11.11.2009 08:34:29
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Inpernak: Máš v tom zmatek, SGU sleduje přes dva miliony diváků. To co máš na mysli ty, je nejspíš rating, který se pohybuje mezi 1.6 a 1.8. ;-) Kdyby se tahle epizoda nikomu nelíbila, neprojevilo by se to na její sledovanosti, ale na sledovanosti dalších dílů, nemyslíš? ;-)

Příspěvek 11.11.2009 08:35:15
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

sledovanost je opravdu takováhle , přiznám se čerpal jsem s gateverse ,ale ...
rating je konkrétně 1.3
Obrázek

Příspěvek 11.11.2009 08:38:50
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

V tom případě to je ale chyba minulé epizody a ne téhle. Ani bych se nedivil, kdyby tolik lidí odradila. ;-) Každopádně si ještě musíme počkat na nějaké zprávy, ratingy totiž dost často narušují i jiné věci, jako politické projevy, sportovní utkání... ;-)

Příspěvek 11.11.2009 08:50:27
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

máš z části pravdu ,ale myslím si že to spíš zavinila tato epka ono když se tam 30 minut řeší úplně něco jiného tak hodně lidí asi vyplo tv nebo přeplo na jiný program a klidně bych tomu věřil
Obrázek

Příspěvek 11.11.2009 15:48:43
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nj, a pritom tam mohli miesto toho 30 minút pobehovať po lese a naháňať nejakých zmutovaných emzákov.. :roll:

Příspěvek 11.11.2009 17:10:52
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

to jsem zrovna nemyslel :scratchanym:...Lidi já vás nechápu , napíší že 30 minut tam se Sci-fi mnoho společného nebylo a vy si hned myslíte že ten kdo to napíše chce zas tuny nejdřív namakaných a pak úplně tupých Wraithů to opravdu ne :scared: ,ale místo těch 30 minut to mohlo být třeba jako v Air III jak říkám podle mého to v této epizodě přehnali stěmi vztahy
Obrázek

Příspěvek 11.11.2009 17:17:44
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Air III bola dosť veľká nuda (v porovnaní so zvyškom SGU), takže som rád, že toto bolo iné.

Příspěvek 11.11.2009 17:19:31
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

myslel jsem tu část na zemi ...
Obrázek

Příspěvek 11.11.2009 18:36:40
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Nevím, ale mě se tahle epizoda dost líbila... Je lepší koukat půl hodiny na rozvoj postav, než čtyřicet pět minut na klišé...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 11.11.2009 20:16:41
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Je otázka jestli tohle není klišé ze seriálu Beverly Hills 90210 :smile: . Mě země teda taky moc nebaví...

Příspěvek 11.11.2009 20:53:33
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Neřikalo se náhodou něco jako,že SGU má být hodně samostatná???Tak to už úplně porušili.

Příspěvek 11.11.2009 21:06:36
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jak myslíš samostatná? Nevyskytování O´neilla a tak... :D

Příspěvek 11.11.2009 21:13:42
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No tak já jsem to pochopil tak jako,že by se tam Země neměla objevovat.Jako v prvních dílech SGA.Jinak přišlo mi to originální to stěma kamenama,ale to že budou chodit na disco bo co to bylo tak to jsem nečekal.Vůbec :shock: .Myslel jsem že to bude využíváno jen v nutných situacích(No i když kontakt s blízkými-s rodinou-to jěště jde).Nevim cca jak bych to řek jinak.

Příspěvek 11.11.2009 21:44:58
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak oni je pořád pouštet nebudou a už ne vůbec na dízu, aspon podle toho, jak dlouho budou chtít trčet ti lidi na Destiny, ale kdo ví..... aspon si můžou zajít do kina, sázet na sport atd...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 11.11.2009 22:03:11
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

... využívat cizí manželky, atd... :D pardon, ale tohle jsem si nemohl odpustit, neboť mě Telford dostal...

Co se mě týče, tak se mi takovýhle kontakt se Zemí líbí... je to zase něco o trochu jiného... to s tou diskotékou... no, prostě tam být museli a co jiného dělat.... mě osobně to nevadilo... spíš mi přišlo divné, jak snadno to vzala Youngova žena....
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 11.11.2009 22:14:35
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Kameny jsou tam stejně kvůli levnejm dílům :D . Ne to už je hodně hnusný. Příbeh kdy si kontakt se zemí musí vybojovat během 2 nebo 3,4 sezón (už nevim kdy to bylo ve Voyageru) jim už asi připadal otřepaný (Voyager, Atlantis). Neměl jsem moc rád díly s IOA, ale zas je tu prostor pro Atlantis, apod. Když už jí máme na zemi (asi jste tu už konec atlantis probírali, tak to radší nebudu rozvádět :roll: ). Asi to udělali dobře, no uvidíme...

Příspěvek 11.11.2009 22:14:51
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak mě nejvíc vadilo že si jako kapelu či zpěvačku vybrali zrovna jí, já osobně jí nemám rád, tedy nevadí mi, ale když hraje tak to prostě přeladím.. mohli si tam dát někoho víc cool...ale to neva... no Telford, uvidíme, no končilo to tak dvojznačně, třeba mu chudákovi všichni křivdíme a on je to chudák muzikant, nebo spolu taky něco už měli když si to Young rozdával s TJ....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 11.11.2009 22:44:30
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

BigQ@123 píše:
ale to že budou chodit na disco bo co to bylo tak to jsem nečekal.Vůbec :shock:

No tak za prvé..jsou to v podstatě ještě děti... cloe a eli... a protože eli nenašel odvahu říct své mámě pravdu, cloe se potřebovala odreagovat... Krom toho... oni kameny používají pouze k tomu nejnutnějšímu... Cloe a eli totiž na zemi nutně nepotřebovali a měli tam až "moc" času, kvůli těm vědátorům, kteří měli jejich těla na Destiny...stejně tak byl na zemi uvězněn i Young...

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách