Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 9.10.2009 - Instruktážní video Dr. Jacksona

9.10.2009 - Instruktážní video Dr. Jacksona

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No právě jsem myslel, že se tam dostala během útoku a prošla s nima bránou... ale jelikož tam jsou všichni nějakej pátek, tak zhruba ví, jak kdo vypadá...

A Telford se tam dostane jak nebo tam vůbec nebude?
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Telford tam byl v dnešním díle. Dle mého podezření bude ta luciánská velitelka ta Scottova ženská co s ní "kontroloval" zásoby ve skladu :lol:
Obrázek

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard : Sem si právě nomoh vzpomenout na to, jak si to jako blbci přejmenovali :..to jméno vybíral zváštní výbor. :D :D :rflmao: :rflmao:
Wanted: No, jak to tak vypadá, tak zatím to bude tak, že se bude oběvovat v těch epizodách, kde budou užívat ty komunikační kameny. :D
Toto je spoiler!!!:
Ale slišel sem že by měl vést tým, kterej se pro ně vydá v nějaký upavený lodi(pravděpodobně wormholl drive :D :D :D :D )

DAVE!:Podle mých informací se má objevit až ve finále 1 řady. :D

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Vím, že tam byl teďkom, ale nebyl na lodi... no, jestli tam za nima poletí v nějaké lodi, tak dělaj celkem pokroky v technologii :lol:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

bekajda Airman
Airman

Odpovědět s citací

sgcatlantis píše:
No, tak tam nebylo, že jádro je z naguadrie, ale že bylo pro své vhodné podmínky naguadrií :jako: OBOHACENO :jako: , což je více logické, protože naguadria se volně vyskytuje :!: :!: :!: POUZE :!: :!: :!: na rodné planeťe Jonase Quina, Keloňe, jako výsledek goauldského experimentu s obohacováním naguadahu. :D :D :D

Jinak naguadah nebo naguadria samovolně bouchnou jenom tehdy, pokud jsou ve velkém množstí (stovky tun) vystaveny obrovskému tlaku a teploťe :D :D

Jinak, co se týče odhalení základny Ikarus Luciánské Alianci:
Toto je spoiler!!!:
V jednom z nadcházejících dílů se objeví na Destiny šéfka Luciánské Aliance, jménem Kira (Aspoň myslím :D ), ale jak se na Ikarus dostala, tak to sem ještě vážně nezjistil :D

no stovky tun zase bych to tak nepřeháněl pitomej uran bouchá asi tak od množstvý okolo 50 kilo plutonium ještě míň (takzvané pod a nadkritické množstvý) a u naquadahu to bude určitě výrazně míň natož pak u naquadrie navíc naquadrie se přirozeně nevyskytuje je to transnaquadah (látka vyrobená z naquadahu stejně jako je plutonium z uranu) o tom jesli tuto základnu vymysleli antici a jádro obohatily uměle bych dost pochyboval proč by pak dávali 9 simbolu na každou bránu kdyby potřebné množstvý energie bylo jenom tady.

sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

bekajda:Tady někdo něco zase totálně nepochopil a hraje si na chytráka:
1)Kdo se tu vůbec zmiňoval o Anticích, co je sem pleteš :?:
2)Kdo říkal, že to jádro obohatili a základnu postavil Antici a né lidi. :wink:
3)Přečti si pořádně můj příspěvek, a pochopíš, že sem se o tom, že se naguadria volně nevyskituje, a že je syntetická už zmiňoval :wink:
4)Jak by se asi Antici před mylióny a mylióny let, kdy bránu a Destiny vymysleli, mohli dozvědět o naguadrii, když ji náhodou vyrobil nějakej goauld o mylióny let později :wink:
5)U toho množstí jsem se přiznávám splet děním v té epizodě, kde se postupně z naguadahu stávala naguadria v jedné ohromné žíle :roll: :D
6)Co se týče toho, že maj všechny brány 9 symbolů.Říkaj ti něco pojmy :jako: design a zaběhnutej standard :jako: :D :D :D :rflmao: :rflmao:

:!: :!: :!: Nejdřív pořádně čti a mysli, a potom teprve piš :!: :!: :!:

:rflmao: :D :D Co se dá dělat no, to sou ti dnešní noví Letci, absolutní zelenáči. :D :D :rflmao:

Togorot Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Video je v pohodě zaujalo mě to už v Air, byla to dobrá ukazka starého dobrého Danyho. Jo a ohledně těch Luciánu pokud si dobře pamatuju z Sg-1 tak měli po celé galaxii svoje špehy jediné divné je to načasování.

Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Znáš to,v Sg je načasování vždycky nejlepší.mimochodem neví někdo jestli by se dali ty videa někde stáhnou.
Jinak tím že tam byl Daniel tak to bylo o trochu zajímavější a víc Sg.Navíc ty videa jsou dobrej nápad
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

Solty Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Na oficiálních stránkách se objevily další instruktážní videa:

Dr. Jackson on the Ancients
http://stargate.mgm.com/view/content/1666/index.html

Dr. Jackson on Ascension
http://stargate.mgm.com/view/content/1669/index.html

Dr. Jackson on the Lucian Alliance
http://stargate.mgm.com/view/content/1670/index.html

Dr. Jackson on the Goa’uld
http://stargate.mgm.com/view/content/1671/index.html

Snad v tom budou pokračovat, z Daniela by se mohl stát nový Troy McClure (už chybí jenom aby řekl:"Možná mě znáte z dokumentů Má žena je Goa'uld nebo Už dvakrát jsem zemřel.") :D

Many Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a ještě tam je o hyperspace
mimochodem neví někdo kde je stáhnout?
Zelenka: What did you touch?
Scientist: Nothing.
Zelenka: Ježiši, já s těma hercema nemůžu dělat.

John Glassblower Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Paráda doufám že těch videí bude víc

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM