Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x07 - Earth

1x07 - Earth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 08.11.2009 12:11:50
Chiron Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

mikey píše:
Hm, já měl pocit, že to, že ho líbá, se mu jen zdálo.. A ona mu přitom řikala že je jen kamarád.. :hmmm:

No je fakt, že sem nad tím taky přemýšlel, bylo to tak divně střižené a neodlišené nijak od reality. Tak nevím, já si to vyložil, tak že ho políbila, ale asi ne, nevím...

Příspěvek 08.11.2009 12:13:11
Novotass Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:)
Mě se tato epizoda líbila, úplně nejlepší bylo, jak si na konec Rush se všemi pohrál. Sice jsme viděli zbraně, ale čekal jsem více.
Celkově se mi díl opravdu líbil a přišel mi lepší než ten předchozí. Uvidíme co bude dál
ICQ.: 227-813-716
StarGate: Adaris - Coming soon!
Obrázek
Moje nejoblíbenější epizoda ze StarGate je: SGA 3x15 The Game.

Příspěvek 08.11.2009 12:23:41
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Díl se mi líbil. Takové to celkově volnější vyprávění mi sedí. Kam spěchat, na tu kulervoucí akci taky určitě někdy dojde :D
Z Telforda se klube vážně pěkný hajzlík a na konci to bylo opravdu velké WTF. Poruchy komunikačních kamenů byly fakt něco :lol: Aspoň vidíme, že žádní komunikační zařízení není bezporuchové :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 08.11.2009 13:49:49
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ani Antické :D . Díl .byl sice jako vždy zajímavej ale zase tam byly ty líbací scény které by si mohli ušetřit. Jsem hodně zvědavej na TIME neboť
Toto je spoiler!!!:
máme objevit zprávu z minulosti od nás. V ní pak má být:Jednejte hned nebo všichni zemřete. Tak nwm co si mám myslet

P.S. Dílu dávám 9.3 z 10
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Příspěvek 08.11.2009 14:13:26
mafia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Většinu scén ze Země jsem přeskočil. :roll:
Pokus spojit se se Zemí Rush sabotoval. :palka:
Nelíbí se mi způsob provedení komunikace přes ty kameny - proč se najednou postava objevuje miliardy světelných let daleko, když nejde o fyzickou výměnu? :ban:
Pro mně o ničem.

Příspěvek 08.11.2009 14:16:21
Arekol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

telford je dobrej hajzl a ubozak...
Toto je spoiler!!!:
kdyz se musi vydavat za nekoho jinyho aby si mohl zasukat

Příspěvek 08.11.2009 14:17:16
Lkj Airman
Airman

Odpovědět s citací

, tak ale dost diel ma ta nasa pekna destiny :lol:

Příspěvek 08.11.2009 15:04:33
Repetálek Airman
Airman

Odpovědět s citací

No to byla zase nuda.
No hlavně,že plukovník stihnul "Finále". :rflmao:

Příspěvek 08.11.2009 15:05:52
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

mafia píše:
proč se najednou postava objevuje miliardy světelných let daleko, když nejde o fyzickou výměnu?

Řekněme, že asi proto aby to bylo "přehlednější" pro diváky. Spousta scén, která je už takhle díky "výměně" docela zmatená, by byla ještě zmatenější, kdyby si tam měl fyzicky jen jednoho herce mluvícího za obě postavy. Respektive takhle když na chodbě vidíš místo Younga Telforda v Youngově uniformě, tak hnedka víš, že tam jakoby s někým mluví Telford (v Youngově těle) než kdyby si se pořád díval jen na Younga a řikal si: "Je to teď zrovna on nebo za něj mluví Telford?".
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 08.11.2009 15:14:35
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mafia píše:
Pokus spojit se se Zemí Rush sabotoval. :palka:

jak sabotoval. On nic neudělal, jenom tomu týpkovi zablokoval ovládání, aby to nemohl vypnout :lol:
Obrázek

Příspěvek 08.11.2009 15:17:56
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Opět perfektní díl. Herci se mi zdají čím dál tim lepší, lehká absence Scotta neuškodí, a Chloe ... no, jak se dalo předpokládát, Eliho bere jen jako kamaráda. Rush s Elim byli opět skvelí, a to, že se zase ukázal Jack bylo skvělé. Osobně bych však takové epizody, kdy řeší problémy loď X Země nemusím.

P.S.: Telfordův výraz při selhání antických kamenů byl opravdu pecka :yahoo:
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 08.11.2009 15:27:27
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

jo to bylo fajn..vypadal že si ten žhavej sex fakt užíval....xD....uvidíme v příštích dílech až se jeho žena prokecne a ten se to dozví...bude mazec

Příspěvek 08.11.2009 15:43:19
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Repetálek píše:
No to byla zase nuda. No hlavně,že plukovník stihnul "Finále". :rflmao:

Takhle bych ten díl taky popsal. Vypadalo to, jako by vrcholem dílu byl sex Younga s ženuškou. Podle mě nezáživný díl, ve kterém se vlastně nestalo vůbec nic podstatného pro děj. Scény ze Země mě už od začátku seriálu nudí. Způsob komunikování skrz kameny se mi vůbec nelíbí. Radši bych, kdyby byli úplně od Země odříznutí. jak jsem ze začátku prosazoval více zaměření na postavy, tak teď už naopak očekávám nějakou pořádnou zápletku a akci. Jestli to půjde tímhle způsobem i po další díly, tak u SGU moc dlouho nevydržím.

Příspěvek 08.11.2009 15:51:22
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To mě hrozně bere, jak všem vadí "Nic podstatného se nestalo" a chtějí proto akci. V 80% episod SG-1 a SGA se taky děj nikam neposunul, tady se, když nic jiného, aspoň SGC o něco pokusilo a hold to nevyšlo. Kromě toho, vzhledem k tomu, že děj je zaměřený na postavy, tak bych s tím "nic se nestalo" vcelku nesouhlasil.

Nic proti tomu, když někomu styl nesedí, ale tohle nimrání se v postavách je prostě SGU a je blbost to tomu primárně vytýkat. Teletubbies taky nebudu vyčítat, že tam je málo sexu a akčních scén.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.11.2009 16:03:01
Cloony Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hele myslíte, že na konci přišel za manželkou Young v Telfordově těle nebo to byl sám Telford?
Naposledy upravil Cloony dne 08.11.2009 16:03:25, celkově upraveno 1

Příspěvek 08.11.2009 16:03:22
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: Ale mě se styl, který se zaměřuje na postavy všeobecně líbí, ale nelíbí se mi to provedení u SGU. Těch milostných scén a všemožných líbaček je tam až moc.

Příspěvek 08.11.2009 16:07:54
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

to Cloony dobrá otázka ale téměř jistě ti řeknu že to je telford...to tam prostě takhle dali aby to nabudilo atmoféru na další díly...xD navíc mi to příjde logický a ukazuje to Telfordovu osonost ještě víc než velení na lodi

Příspěvek 08.11.2009 16:11:03
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Deadalus.cz: Pusť si Řím.

Jako já uznávám, že by to chtělo pomalu nějaký velkolepější děj, na druhou stranu si nedovedu představit, co by v tom settingu SGU mohlo na takovém ději být originálního. Tyhle dramatické díly jim zatím jdou, je to fajn setup pro díly, kdy postavám opravdu něco půjde po krku. Je v tom konečně i nějaký humor. Když jim tohle jde, ať se toho zatím drží. Na povznesené lachtany snažící se zničit Destiny je času dost.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 08.11.2009 16:11:14
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Chiron píše:
mikey píše:
Hm, já měl pocit, že to, že ho líbá, se mu jen zdálo.. A ona mu přitom řikala že je jen kamarád.. :hmmm:

No je fakt, že sem nad tím taky přemýšlel, bylo to tak divně střižené a neodlišené nijak od reality. Tak nevím, já si to vyložil, tak že ho políbila, ale asi ne, nevím...
:shock: To víš že se mu to zdálo (respektive že si to představoval), proto ten střih kdy se na něj Chloe zadívala s údivem a ptala se ho, co se děje ...
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 08.11.2009 16:24:14
mafia Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
On nic neudělal, jenom tomu týpkovi zablokoval ovládání, aby to nemohl vypnout :lol:

Takže to sabotoval... Rush dělá všechno proto, aby zůstal na lodi.

Příspěvek 08.11.2009 16:27:05
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jak sabotoval, ono to nefungovalo. kdyby to šlo, tak by se brána už dávno aktivovala. Sám Telford tomu týpkovi nařídil, ať to vypne
Obrázek

Příspěvek 08.11.2009 17:21:30
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mna skor zaujima co hovoril ten typek s hot-dogom clenke IOA.

Ze ak to vinde mozeme urobit to iste na nasej lodi v nasej galaxii..mam to chapat akoze ludstvo ma lod schopnu vletiet do hviezdy a nacerpat energiu????

btw...ak by sa aj podarilo otvorit cerviu dieru tak by ich to poslalo do minulosti alebo buducnosti...ako to bolo v SG-1 a SGA
Obrázek

Příspěvek 08.11.2009 17:28:15
Praxis Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak opravdu se nám to rozjíždí. Díl sice zaměřený těžce na postavy, ale dohromady vim třeba o Ellim víc za sedm dílů než o Sheppardovi za pět sezon SGA. Díl lepší než minule, žhavej sex Younga s ženou mě zaujal hlavně díky chybě kamenů :smile: , Chloe mi přijde pořád stejně nesympatická, aspon že se tam moc neobjevoval Scott, přítomnost Jacka potěšila, ale přijde mi, že je těžce pod tvrdým diktátem IOA, řekl vlastně jenom jeden vtípek a to na Carterovou s její pošahanou vědou :lol:
Jak stále říkám, těším se na další pokračování.
8/10
O'Neill: „How far is Alaris anyway?“
Teal'c: „Several billion miles, O'Neill.“
O'Neill: „That's got to be a record!“

Příspěvek 08.11.2009 17:31:43
Darth_RevanCZ Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Evil:Ne, bylo to myšleno tak, že jsou schopní vytvořit podmínky pro zadání 9. symbolu (a vytočení Destiny z naší galaxie) i bez základny na Icaru.

Jelikož naše lodi fungují na úplně jiným principu, respektive využívají naprosto odlišný zdroj energie, tak nechápu, proč by se měly zabývat něčím jako je "čerpání energie ze slunce".

Za další, kdyby vytvořili červí díru uprostřed slunce, tak by je to neposlalo automaticky do minulosti. Případy kdy se tohle stalo byly docela specifický. Většinou šlo o to, že se "červí díra" střetla se sluneční erupcí (děsnej technoblábol), a tak místo toho aby dorazili na místo určení se vrátili v čase. Prostě místo toho aby vyšli na druhý straně je to odpálkovalo nazpátek.
If I die in combat zone ... box me up and ship me home!

Pin my medals upon my chest ... tell my mom I've done my best!

Hardcore tacti-cool taštička na dokumenty ...
http://www.army-obchod.cz/zbozi/doplnky/ostatni/3-tasticky-na-dokumenty-1215

Příspěvek 08.11.2009 17:51:14
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

citacia z epizody Earth:
Jestli to bude fungovat,tak si myslíme,že můžeme udělat to samé i na jedné naší lodi v téhle galaxii.

Za prve chcu to otestovat na lodi???Preco nie na dakej planete???Asi preto na lodi aby urobili presne to same co zamyslali s Destiny.

Slnecne erupcie su na hviezde neustale jedine co sa meni je ich intenzita...ak by otvorili cerviu dieru uprostred hviezdy tak by 100% trafili daku erupciu...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách