Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x07 - Earth

1x07 - Earth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.11.2009 10:57:30
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No...tak jsem to už taky viděl a protože jsem od toho dílu nic moc nečekal, tak jsem si to i celkem užil. Jedna z těch z půlky vyplňovacích epizod, která je předehrou pro ten nášup, co přijde příští týden. Asi nejslabší byly ty barové části, kupodivu proti Youngovi a jeho ženě jsem nic neměl, sedělo to tam a bylo to logický. (Telford byl asi hodně překvapenej při tech výkyvech :rflmao: ) Je zajímavý, že přesně ten plán, který tu všichni po epizodě Light jmenovali, teď chtěli udělat. :D Co mě potěšilo, byla taky celkem veliká přítomnost Jacka. Takže kdybych to měl hodnotit jako vyplňovačkovej díl, tak nadprůměr, kdybych to měl hodnotit jako důležitej dějovej díl, tak asi průměr. Každopádně jsem se nenudil...89%
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 07.11.2009 11:38:56
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tenhle díl mě naprosto dostal>... jak konec u pláukovníkovy manželky, tak během..., taky Rush byl dokonalej.... nádhera... Jack taky skvělý... 9/10, zatim nejlepší díl co byl....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.11.2009 15:05:51
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

I když si nemyslím, že je to telenovela, tak tohle tohle byl dost melodramatickej díl. Ať klidně řeší lidské vztahy, v pohodě, ale ať to není takový ubrečený. Jinak to celkem ušlo a jsem rád, že je Telford ... Se to na něj docela hodí :D . Rush to podle mě s nima myslí dobře, akorát se nechce s níkým otravovat a radši prozkoumávat. To se mi líbí!!! :D , tak doufám, že příště už se to (podle toho co tu píšete) trochu rozjede. Dal bych mírny nadprůměr 6/10. Myslíte, že měli šanci dostat se domu a bylo to Rushovo dílo?

Ještě mě napadlo. Jak tady píšete o alternativních realitách. To jsou díly, který mě obecně v těhle seriálech skoro nejvíc baví (kromě toho s Daedalem, ten byl hroznej). Mohli by klidně udělat to co plánovali pro 5 sézónu Enterprise. Miniserii uvnitř seriálu zasazenou do alternativního vesmíru. Bohužel vůbec nevím jak by to v tomhle seriálu mohli udělat :D , ale vzhledem k tomu, že tam může i se Zemí být vše jinak...

Příspěvek 07.11.2009 15:44:59
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak ty chyby v těch komunikačních kamenech byly naprosto nejlepší ... LOL! Chudák Young ...

Příspěvek 07.11.2009 16:01:04
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Čekal jsem sračku a dostal jsem bombu :lol: Chyby v komunikaci übercool, plán překvapivě logickej (docela si pamatuju, jak se na začátku seriálu říkalo "kdyby něco vymyslel McKay a Carterová, tak budou do týdne doma..." a taky skoro jo) a dokonce i to, co znělo ve spoilerech naprosto děsivě - tedy Chloe dojebaná z toho, že její kamarádi s ní kamarádili jenom kvůli moci a penězům - mě uspokojilo. Oceňuju i zlého O'Neilla, další soulož ve Stargate, zbraňové systémy a fantazie hlavních postav, které už už vypadají na dějově breaktrough a pak se ukáže, že si to jenom představujou. Poslední tři sekundy taky stály za to :lol:

Ano, třikrát tleskám a překvapivě mě napadlo, že by Destiny paradoxně nemusela vůbec řešit tajemná tajemství hlubokého vesmíru (jak to řeší Lost na svém ostrově) ale naopak jenom problémy se Zemí a naší galaxií (což je v seriálu o ztracených trochu bizarní, ale o to překvapivější).
5/5, keep 'em coming!
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 07.11.2009 16:16:24
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mě se líbilo hlavně, jak z tama rychle ti tři vzali roha a Rush a Brody si z nich vystřelili. Vlastně využili situaci. Kdyby to fungovalo, tak se normálně otevře brána, Rush by tam pravděpodobně zůstal. Ale takhle to nefungovalo a tomu týpkovi pak zablokoval přístup k panelu, aby to nemohl vypnout a pak se ukázalo, jaký mají charakter, hlavně Telford se dost zesměšnil, být jím, tak se na Destiny dlouho neukazuju
Obrázek

Příspěvek 07.11.2009 16:36:31
TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Telford ať už se do toho radši neplete...beztak s ním Young určitě vytře podlahu, až zjistí, co se stalo na konci dílu. :D Ale ten Telfordův výraz při tý chybě šutrů byl awesome...nevěděl co se děje. :rflmao:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 07.11.2009 17:08:33
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak díl mazáckej fakt paráda...Telford svině všech sviní ikdyž tayk bych asi využil situace...xD u takové krásné ženy...xD 9/10 za ubrečenou Cloe

Příspěvek 07.11.2009 19:04:20
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nejvíce se mi líbil střet dvou charakterově naprosto odlišných postav. Jsem zvědaví, jak se to bude dále vyvíjet (ten konec byl opravdu zajímavý :D ) Navíc se zdá, že Destiny, která je primárně určena pro dlouhodobý průzkum nese docela těžkou výzbroj. Zbraně se zdají být podobného designu jako
goa´uldské energetické zbraně. Doufám, že se dočkáme co nevidět jejich ostrého využití :) .
Rushův machiavelistický tah mě překvapil, stejně jako velmi promptní odchod trojice "zachránců". Suma sumárům: kvalitní episoda a co se týče Jacka
O´Neilla :D to už byla jenom třešnička na dortu ... :)
Hodnocení: 8,5/10
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 07.11.2009 21:14:32
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No, tak co se mě týče, tak mě díl dostal.... byl napínavý, dobře udělaný, propracovaný, vtipný (obzvláště skoky do FTL a ven... :rflmao: :rflmao: ) a celkově vzato super.... :thumleft:

Rush byl v této epizodě skvělý... naprosto perfektní, ten jeho plán a divadélko ně srazily na kolena...

Young a jeho žena se mi taky moc líbili... a ta postelová scéna mi vůbec nevadila....

Telford mě zase jednou pořádně nasr*l... ale pěkně s nim vypekli...

Eli byl perfektní.... dost se mi líbilo, jak natahoval, když mluvil se svojí matkou....

Cloe se taky povedla...

Celkově v za to parádní díl.... 89%
Naposledy upravil Mark Jackob dne 07.11.2009 22:58:03, celkově upraveno 1
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 07.11.2009 22:14:57
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Super díl, tak by to mělo vypadat!
Obrázek

Příspěvek 07.11.2009 22:38:19
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

když se to líbí tobě, tak to asi opravdu byl skvělý díl :lol:
Obrázek

Příspěvek 07.11.2009 23:50:06
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:lol: Kdo se divil, jak mohl seržant Greer dát po pysku důstojníkovi a pak být nevojensky vzteklý jak pes, tak teď to musel pochopit :lol: Tenhle chlap by svou povahou na*ral do nepříčetnosti i Gándhího a Matku Terezu :palka:

Tak abych neopakoval úplně všechno, co už se tu o díle napsalo pozitivního - Žádné mouchy nenalezeny až na technické detaily, ty brejky šutrů byl výborný nápad, Rush má další plusko, Eli byl hodně v pohodě, viděli jsme lodní zbraně, a co je nejlepší - bavil jsem se i bez průchodu bránou a bez alienů 8)

9,5/10
(za celou SG tak 9,9/10 - nic není dokonalé :lol: )
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 08.11.2009 01:27:32
vejfuk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak tenhle serial mi rozhodne sedl. Presne tohle jsem potreboval, opravdu mi nechybi akce s P90 v cele. Opravdu doufam ze Telford nechce delat to co si myslim, to snad ne. To by uz byl vazne hajzl a ne plukovnik letectva, takovahle pomsta. Opet bylo ukazano jak je Chloe vypatlana.

A Filip Fry to opravdu rozsekal :D

Příspěvek 08.11.2009 09:22:14
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

docela dobry dil, nejvic me fascinuje ze tvurci davaji stale nove a nove zabery na Destiny, skoky z a do FTL ,ruzne prulety no a ta hromada kanonu to je teda bitevnik,zacinam si myslet ze Destiny a Rush je jedine proc se na to divam
" IMMORTALITY "

Příspěvek 08.11.2009 09:51:23
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Snad už je čas i na mé hodnocení...

Epizoda to byla vskutku výborná. Asi se většina z nás shodne, že ta minulá za moc nestála, ale Earth... to už byl nářez. Zvláště mě velmi potěšila linie Eli-Chloe, zrovna totiž prožívám něco podobného a tak jsem se dokázal plně vcítit do postav, což se mi zatím u žádného seriálu nepovedlo a za to SGU dávám velký palec nahoru.
Telford se ukázal jako pěkná svině, Phillips hraje opravdu dobře. Stejně tak Ferreira, Carlyle a vůbec všichni.
Za zmínku stojí i vedlejší postavy, protože Riley a Brody byli perfektní a ten úředník z IOA... měl skvělý přízvuk. O´Neill už pak byl jen třešničkou na dortu.

Uděluji 9/10 pro SGU (a to proto, že doufám, že se objeví i lepší epizody) a 10/10 pro SG.

Příspěvek 08.11.2009 10:10:57
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ano, díl to byl rozhodně lepší než minule. Ale přes všechny jeho klady je tu na můj vkus pořád příliš nudných scén (hlavně s Chloe), které nemají se sci-fi absolutně nic společného.

Aspoň, že tu máme pořád Rushe a Eliho, kteří opět nezklamali a jednoznačně drží seriál nad vodou.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 08.11.2009 10:44:33
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

epizoda dost dobra..ten Telforf me na konci uplne rozsekal
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 08.11.2009 11:02:49
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak tohle byl hodně dobrý díl. Telford mi začínal lézt na nervy už od doby co poprvé ty kameny použil, ale teď tomu tedy tomu tedy nasadil korunu... A ty výpadky kamenů.. :rflmao: Krom něj se mi líbilo snad všechno, zbraně Destiny, Rushův zákeřný plán, dokonce i to že nejlepší kamarádka Chloe jí přebrala přítele.. :twisted: A Eli jak byl nadšenej z toho že mu ta holka řekla že je cute.. :lol:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 08.11.2009 11:06:04
Chiron Airman
Airman

Odpovědět s citací

Od téhle epizody sem vážně neočekával nic velkého. A o to větší to bylo překvapení, když se z toho vyklubala takhle dobrá epka.
Začátek kdy Young snil o doktorce byl vážně dobře vymyšlený. Byly tam dobré neohrané záběry, celkem ipozantní zbraňový systém. Herecké výkony opět na jedničku, jak od Rushe, Eliho i Telforda, i když se projevil jako pěkný parchant a to co převedl na konci, jestli má v plánu to co si myslím, tak je to dobrý hajzl. Jinak výpadky kamenů celkem pobavily :lol: A závěrečné Rushovo divadlo bylo dost nečekané. A O´Neill opět nezklamal se svýma hláškama. Ještě kdyby se někdy objevila Cartrová nebo Rodny, by mohlo být zajímavé při dohadování s Rushem. Ti dva noname vědci v tomhle díle byli nudní a nepodstatní.
Cloe se opět předvedla, opít se, vybrečet se (ještě k tomu herecky dost nepřesvědčivě), políbit Eliho a v zápětí mu říct že je dobrý kamarád... Tohle se prostě nedělá.

Příspěvek 08.11.2009 11:08:06
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hm, já měl pocit, že to, že ho líbá, se mu jen zdálo.. A ona mu přitom řikala že je jen kamarád.. :hmmm:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 08.11.2009 11:31:26
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Chiron: To je pravda, že by mohli vymyslet i crossover s SGA, když už máme 3. seriál. Lidi z SG-1 už se nám objevili všude, ale ještě by to chtělo někoho z naší mezinárodní expedice. Nejlépe Zelenku. :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 08.11.2009 11:41:52
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

jj taky jsem to tak pobral,ale musím říct,že Telford se mi zdá jako uplně nejhorší svinácká postava ze všech seriálů a filmů co jsem kdy viděl :D a ty 3 sec na konci,no pokud chce udělat to co si myslíme,tak je to sv*ně a zajmalo by mě,že až se na Destiny vrátí tak co s ním lidi udělat,protože zmlátit ho by bylo blbí,protože by zároveň bili i Junga :D
Jinak ty výměny postav byli dobrý :D dávám tomu teď hned po skouknutí tak 7/10,protože mi je blbě z debi*ního Telforda.

Příspěvek 08.11.2009 11:56:51
Skrilax Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zajímalo by mě, jestli má být Young na*ranej na Telforda za to, že na 5 vteřin ojel jeho ženu (nemluvím teď o konci), nebo naopak Telford na Younga za to, koho že to ojíždí jeho tělem :rflmao:

Příspěvek 08.11.2009 12:01:54
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Srillax:

to je dobra poznamka :-D
" IMMORTALITY "

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách