Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 16.10.2009 - Sledovanost StarGate Universe stoupá

16.10.2009 - Sledovanost StarGate Universe stoupá

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

hadas Airman
Airman

Odpovědět s citací

oni nechtej natacet druhou serii nebo co?

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mnohem důležitější je, že se jim podařilo přilákat mladší diváky
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Woren Airman
Airman

Odpovědět s citací

S temi mladsimi divaky je to trosku paradox, kdyz je serial celej takovej "dospelejsi" - viz. scenka v kumbalku na smetaky 8) Tohle by se imho v SG1 nebo SGA snad ani nemohlo stat. Ale hlavne, ze se lidi divaji - jen tak dal...

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Moderní doba... to už je normální se koukat na takový věci... když třeba u nás je to od 15ti legální provozovat... :lol:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

lordmystic Airman
Airman

Odpovědět s citací

shodou okolností jsem teď koukal na web nového seriálu flash forward a tam mají sledovanost cca. 11-12 milionů diváku... to je pětkrát víc. sgu to nemá a nebude mít lehké, ale držím mu pěstě, protože je to kultovka a snad se to časem alespoň trochu přiblíží sga - potenciál to určitě má.

monikash Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, možná by to chtělo vyměnit scénáristy. Každý díl je v podstatě stejný. Na lodi na začátku něco odejde, loď se zastaví ta kde má, a ke konci se všechno vyřeší. Chybí tu pořádná zápletka jako třeba militantní mimozemšťané, kteří byli ve všech SG. Nebo aspoň objevování míst na lodi jako tomu bylo třeba v Atlantis. Žabomyší války posádky a zřejmě brzká ponorková nemoc tomu moc nepřidají.

dwaned Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemůžu si pomoct, ale já jsem z SGU zklamaný. Můj subjektivní pocit je, že se jedná o levnou divadelní inscenaci odehrávající se pořád dokola mezi stejnými kulisami. Ale hlavně ..... pokud si vzpomenu na geniální atmosféru SG-1, opravdu složité zápletky, kde jsem to "žral" jak malý kluk, kdy jsem se těšil na každý další díl, abych se poposunul blíž k rozuzlení ..... SGU je proti tomu děsná nuda! :(
U SG-1 mě za hlavní hrdiny bolely každé škrábance. Tady u SGU máme už pár mrtvých, ale mě to nechává chladným. Prostě se jen ztratily nevýrazné postavy v nezáživných scénách.
Jsem fanda a doufám, že to jsou jen porodní bolesti a že se nové série vzpamatují a naberou na obrátkách. I když - přiškrcení rozpočtu je sakra znát :cry:

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

opravdu složité zápletky v SG-1? to má bejt vtip? :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao: :rflmao:

hlavně že ti vadí ty stejný kulisy, když SG-1/SGA se odehrávala pořád v tom samym lese za Vancouverem

přiškrcení rozpočtu? No možná tě to překvapí, ale SGU má větší rozpočet než SGA

By the way, to all those wondering about SGU’s ratings – while the same day numbers have downticked somewhat, the DVR percentages continue to rise. What does that mean? Well, we’ve retained all of our audience from the premiere – which is pretty damn impressive.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

dwaned Airman
Airman

Odpovědět s citací

1 - Píšu, že je to můj subjektivní pocit. Nikoho nenutím se mnou souhlasit.
2 - Jestli tvrdíš, že SG-1 neměla lepší děj a zápletky, tak je to jen tvůj subjektivní pocit. Tisíc lidí - tisíc chutí.
3 - Pokud má SGU vyšší rozpočet než SG-1, tak to teda sakra není vidět.

sci-fiDome Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

1 - subjektivni pocity se nejak precenujou v posledni dobe :D
2 - SG-1 nemela zapletky, rekla to jednou i sama A. Tapping, kdyz rekla neco jako "projdem branou, mame problemy, veresime je a jdeme zpet" - napl 99% vsech SG 1 episod
3 - divame se vubec na stejny serial? jeste jsem si nevsimnul, ze by neco v SGU vypadalo jako vyrobene z kartonove krabice

dwaned Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pomineme-li první dvoudíl, odehrávající se na výchozí planetě. Co vše jsme prozatím mohli v SGU vidět?
1 - Cca. 20 metrů chodeb a 3-4 místnosti na tej jejich lodi + 1 raketoplán vnitřní velikostí srovnatelný s jumperem.
2 - Kus pouště s branou - hodinu nic víc!
3 - Sníh, led, ledovou jámu a ..... a zase sníh.
4 - Cca. 30 metrů pralesa a pár agresivních hadů.
Prostě já prozatím u této série zívám :sleepy:

Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

dwaned:
No a v SGA a i v (ikdyž to nread přiznávám) SG-1 jsme zase viděli několik km Vancuverskýho borovicovýho lesa. :rflmao: :rflmao: :rflmao:

EDIT: v sg-1 taky byli agresivní hadi a byli tam po celejch 10 řad :lol: :lol: :D . Podel tvý argumentace y tedy měla bejt sg-1 na úrovni SGU, což by pro sg-1 bylo hodně dobrý hodnocení. :)
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

xeroo Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja souhlasim s Dwanedem, rika se me to tezce ale je to nuda celkem...

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM