Tak já si teď koupil novej komp se 750GB a koupim si externí disk s 1,5 TB no a ještě mam vlastně jeden externí, 320GB tak mi to snad bude na chvíli stačit Ale pamatuju doby kdy sem měl celkově 6GB
C: Celková veľkosť: 9,76 GB Volne: 256 MB D: Celková veľkosť: 28,5 GB Volne: 20,2 GB C+D: Celková veľkosť približne: 38 GB Volne približne: 20 GB Ma niekto menej? Nechápem, čo za súbory máte v tých počítačoch, že potrebujete 2 TB...
Naposledy upravil Promethea dne 22.1.2011 15:55:35, celkově upraveno 1
200 GB notebook 320 GB PC 160 GB externí 2,5" 500 GB externí síťovej
Plus několik flešek... v součtu teda 1,2 TB, celkem na nich bude volno něco kolem 300 GB...
Se mi to tu za těch 10 měsíců nějak rozmnožilo 320 GB nový ntb 320 GB PC 120 GB externí 2,5" 500 GB externí 2,5" WD 1TB externí 3,5" síťověj a v šuplíku mi leží ještě starší 500G z toho síťovýho boxu, kterou používám na větší zálohy (reinstall apod.)
Takže celkem to teď vychází na 2,7 TB
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Ufff to bys se svojí velikostí HD mohl pracovat jako skladník dat v CIA Jinak já mám ubohých 500 GB a ještě jeden starší 30 GB v PC a v noťasu mám 120 GB
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
mam 3 X 1 Tb disky všechny plný, mam totiž full HD a HD filmy, nedávno do mé sbírky přibili 2X 2 Tb disky z toho už je jeden taky úplně plný. Bohužel na mem PC nenajdete DVD ani BR mechaniku. Při sestavení novýho pc, jsem už jí tam nedaval ,nebot media na dvd i BR jsou v porovnání s HDD srandovně drahé.Win instaluju přes flashku a filmy přehravam pomocí HDMi na full HD televizi .
Počítač: 40 GB (volnej asi 10; nevim co tam sakra šechno mám a proč to zabírá tolik místa; WIN XP, nefunkční Ubuntu 9.10) Laptop: 80 GB(volnejch asi 25;nevim co tam sakra šechno mám a proč to zabírá tolik místa; WIN 7, Ubuntu 10.04) Ext. HDD: 1 TB(Volnejch asi 180, 90% zabírají seriály)