Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách 17.03. 2006: Review epizody 920

17.03. 2006: Review epizody 920

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.3.2006 12:35:56
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Já bych byl pro to aby zničili Odyseu místo Koreleva, byla by to pak větší sranda jak by se Amíci s Rusákama hádali kam má Korelev letět jestli doprava nebo doleva :D :D :D :D :D Sice je tu Daedalos ale ten většinu času tráví v galaxii Pegasus.

Jinak super díl, pomalejší začátek a strhující finiš. :D :D :D
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 14.3.2006 14:18:18
zachau Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

nebo zajímavá taktika by byla jak užbylo někde řečeno vzít X-302 a hyperprostorovým oknem proniknou do prostřed lodě :oops: teda nevímjestli by to bylo možné :shock:

Příspěvek 14.3.2006 14:32:25
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

X-302 nemají hyperpohon. Ta první X-302 ho měla, ale to byl naqadriový generrátor (nevím jak se to přesně píše) tan byl, ale mnohem menší, než ty co mají od asgardů.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 14.3.2006 14:35:19
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak škoda mno :roll: :cry: ale stejně si myslím že by mohli proti ori použít satelit který zničil prometea ten by na ně zabiral mohli by získat plány a hned by bylo :twisted: :twisted:

Příspěvek 14.3.2006 15:20:54
Míša Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mě jenom nejde do hlavy jako kde se prvně Antikové vyvinuli.....jestli v Pegasu a nebo jinde.....Co mi mi taky nedává smysl- jak Ory nemohli vědět kam Antici odešli, když se vlastně o nás a onich dozvěděli až teď.....Tak nevím jestli tedy Antikové založili život v naší galaxii nebo Pegasu a kam od těch Ory odešli jestli do Pegasu a tam až narazli na Wraity a odešli na Zem(na kterou přišli"dozvěděli" jak?) nebo jestli odešli z Pegasu na Zem, čímž by tedy Ory věděli o Atlantis.
je tam spousta věcí který mi nehrajou....oni totiž Atlentis a SGC spolu tolik nekorespondují.
snad mi někdo dokáže zodpovědět mé otázky, které se někomu budou zdát asi hloupé :oops:

jinak o tomto na co se ptám si můžete přečíst ve spoilerech dole pod touto debatou-Kdo jsou noví nepřátele-

Edit by Hemond: Znova a znova, sakra pouzivejte edit!!! Toto je posledni vyzva (2), priste mazu.

Příspěvek 14.3.2006 16:08:25
Johnyf Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

scream CZE píše:
X-302 nemají hyperpohon. Ta první X-302 ho měla, ale to byl naqadriový generrátor (nevím jak se to přesně píše) tan byl, ale mnohem menší, než ty co mají od asgardů.

Ano, uplne jsem zapomnel, ze hyperprosotorovy generetor nemaji vsechny 302. Puvodni X-302 mela generetor jen jedna ale potom byl instalovan do vice F-302, kde byla technologie vylepsena pro stabilni kratke takticke skoky. Jednu takovou pouzili v dile Fallen na prekonani Anubisovych stitu.
Pripadne by se dal pouzit i Al'kesh, ktery jeste neni tak velky ale to uz by jaksi nezapadalo primo do deje (Al'kesh mozna take neumi tak kratke skoky).

Příspěvek 14.3.2006 18:18:07
Airman
Airman

Odpovědět s citací

já být velitelem americké lodi a viděl bych že už to nemá cenu tak bych to do nich našil kamikaze :shooting: :sunny: :afro:

Příspěvek 14.3.2006 18:27:06
gmakov Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

zachau píše:
já být velitelem americké lodi a viděl bych že už to nemá cenu tak bych to do nich našil kamikaze :shooting: :sunny: :afro:

Sice scenáristi postrádají taktiku, ale blbí rozhodně nejsou :D

Příspěvek 14.3.2006 18:31:21
Airman
Airman

Odpovědět s citací

to samozřejmně ne ale tak mohli by se zlepšit v tomto ohledu :king: :lol:

Příspěvek 14.3.2006 21:23:50

Odpovědět s citací

zachau píše:
to samozřejmně ne ale tak mohli by se zlepšit v tomto ohledu :king: :lol:

Jako aby byli čím dál blbější nebo jak?? :D :D :D

Příspěvek 14.3.2006 21:27:35
Airman
Airman

Odpovědět s citací

naopak myšleno :D :D :shock:

Příspěvek 15.3.2006 04:11:45
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Ty naše lodičky mají poslední dobou nějak smůlu :-/. Nechci, aby umřel ani velitel Odyssey ani Chekov. A zase hromadný transporty... :-/. Chtělo by to využít čas ke svému prospěchu :). Ale díl to byl fakt parádní :D. Daniel měl krásný poznámky :).
Mmch., ten Asgard se jmenuje Kvasir.
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.3.2006 10:16:56
Airman
Airman

Odpovědět s citací

:offtopic: ale tyel''c má poslední dobou hrubé hlášky :laugh: :offtopic:

Příspěvek 15.3.2006 11:23:06
Drc Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Můj první dojem z epizody byl, že teď mají producenti (nebo kdo) zcela volnou ruku při tom s kým uzavřít další smlouvu...
No uznejte - skapat mohli všichni (Až na toho Asgarda, ale ten je gumovej.)

Příspěvek 15.3.2006 11:49:23
raketak Airman
Airman

Odpovědět s citací

mazec díl už se nemůžu dočkat na další :) .. vemte si co kdyby tou bránou přiletělo třeba tak 15 možná i víc lodí jak bychom ubránily tuhle galaxii?? :shock: když jsme neporazily ani 4?podle mého v těch dalších dílech bude hrát velkou roly i to Vaaly dítě to je přece dar oriů?? A co když je to jejich záhuba?? :?: Nebylo by ti poprvé v Americkej seriálech co se to stalo?? hm..

Příspěvek 15.3.2006 11:53:18
raketak Airman
Airman

Odpovědět s citací

Míša píše:
Mě jenom nejde do hlavy jako kde se prvně Antikové vyvinuli.....jestli v Pegasu a nebo jinde.....Co mi mi taky nedává smysl- jak Ory nemohli vědět kam Antici odešli, když se vlastně o nás a onich dozvěděli až teď.....Tak nevím jestli tedy Antikové založili život v naší galaxii nebo Pegasu a kam od těch Ory odešli jestli do Pegasu a tam až narazli na Wraity a odešli na Zem(na kterou přišli"dozvěděli" jak?) nebo jestli odešli z Pegasu na Zem, čímž by tedy Ory věděli o Atlantis.
je tam spousta věcí který mi nehrajou....oni totiž Atlentis a SGC spolu tolik nekorespondují.
snad mi někdo dokáže zodpovědět mé otázky, které se někomu budou zdát asi hloupé :oops:

jinak o tomto na co se ptám si můžete přečíst ve spoilerech dole pod touto debatou-Kdo jsou noví nepřátele-

Edit by Hemond: Znova a znova, sakra pouzivejte edit!!! Toto je posledni vyzva (2), priste mazu.

ale antici byly první v galaxii pegasus a tam nechtěně vytvořily noví druh jmenem whraity a ty pak atntiky skoro vyhubyli a tak přesly do naší galaxie..

Příspěvek 15.3.2006 12:29:09
Airman
Airman

Odpovědět s citací

je to uplně jinak jestli ste to sledovali tak už v prvním díle atlantis je jak antici odlétají ze země a letí do pegasa kde narazili na wraithy :roll: jednoduchý jak facka :lol:

Příspěvek 15.3.2006 15:10:46

Odpovědět s citací

raketak píše:
mazec díl už se nemůžu dočkat na další :) .. vemte si co kdyby tou bránou přiletělo třeba tak 15 možná i víc lodí jak bychom ubránily tuhle galaxii?? :shock: když jsme neporazily ani 4?podle mého v těch dalších dílech bude hrát velkou roly i to Vaaly dítě to je přece dar oriů?? A co když je to jejich záhuba?? :?: Nebylo by ti poprvé v Americkej seriálech co se to stalo?? hm..

Já myslím, že by stačilo kdyby poslali 1 loď. :D :D A s tím Orii dítětem si myslím, že to je pravda. Že ho nějak přesvědčí a bude proti Orii.

Příspěvek 15.3.2006 15:12:29
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

zachau píše:
je to uplně jinak jestli ste to sledovali tak už v prvním díle atlantis je jak antici odlétají ze země a letí do pegasa kde narazili na wraithy :roll: jednoduchý jak facka :lol:

Kdepa, raketak ma pravdu. Antici ze Země odleteli do Pegasus, kde dlouhou dobu žili, ale na jedné planetě byl brouk, který se zmutoval s člověkem a vzniknul Wraith. Těch bylo mnoho, náhle zaútočili na Antiky a ti pak museli uprchnout.

Sry :offtopic:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 15.3.2006 16:26:15
Osmen Airman
Airman

Odpovědět s citací

hmm tak sem to ted videl a po tech slabych dilech me tento mile prekvapil! nehorazna hlaska je ta od tyelca s tim velikonocnim kralickem ! :laugh:
nebýt tohoto dílu tak se na 10. sezonu ani tak netesim ale ted sem fakt nazhavenej! zajimalo by me jak to dopadlo s danielem a mitchelem.....
[img][images/thumbs/Osmen_lostuserbar4jt.gif]http://img485.imageshack.us/img485/5047/lostuserbar4jt.gif[/img]

Příspěvek 15.3.2006 16:34:46

Odpovědět s citací

Osmen píše:
hmm tak sem to ted videl a po tech slabych dilech me tento mile prekvapil! nehorazna hlaska je ta od tyelca s tim velikonocnim kralickem ! :laugh:
nebýt tohoto dílu tak se na 10. sezonu ani tak netesim ale ted sem fakt nazhavenej! zajimalo by me jak to dopadlo s danielem a mitchelem.....

Koukni se na teaser
Toto je spoiler!!!:
Je tam vidět Tealc,Mitchell i daniel ale carterová ne snad to přežila.

Příspěvek 15.3.2006 16:35:36
Shorty

Odpovědět s citací

Ten teaser jsou ale jen sceny z 9. sezony...

Příspěvek 15.3.2006 16:39:08
Osmen Airman
Airman

Odpovědět s citací

Shorty píše:

jj presne tak jsou to sestrihy ..... na nejaky to video z 10. sezony si asi budeme muset jeste chvili pockat....
[img][images/thumbs/Osmen_lostuserbar4jt.gif]http://img485.imageshack.us/img485/5047/lostuserbar4jt.gif[/img]

Příspěvek 15.3.2006 17:01:14

Odpovědět s citací

Shorty píše:

A jo tak sorry. Jsem se zase seknul :oops:

Příspěvek 15.3.2006 17:11:35
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Pomeranc píše:
Já bych byl pro to aby zničili Odyseu místo Koreleva, byla by to pak větší sranda jak by se Amíci s Rusákama hádali kam má Korelev letět jestli doprava nebo doleva :D :D :D :D :D Sice je tu Daedalos ale ten většinu času tráví v galaxii Pegasus.

Jinak super díl, pomalejší začátek a strhující finiš. :D :D :D

ALe kdyby ste to braly logicky proc meli nic Koreleva kdyz tam byly Danny a MIčel a na Odyssej ne tak to asi byla Ody..

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách