Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x07 - Earth

1x07 - Earth

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 03.4.2009 12:49:05
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

:D Tenthius to dal do spoileru a ty to tu napíšeš len tak? :lol:
Osobne mi to nevadí, ale asi by som to dal do spoileru :)

Příspěvek 03.4.2009 13:35:44
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Strašně se omlouvám byla jsem mimo :D

už jsem to napravila :) SORRY
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 03.4.2009 17:48:59
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak o tom že **** *'***** bude v SGU se ví stejně již dlouho.. :) Je to jako dávat do spoileru, že SGU
Toto je spoiler!!!:
je seriál odehrávající se na vesmírné lodi

...

Příspěvek 03.4.2009 18:51:52
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No vedelo se to, dokonce je to i v nejakém príspevku v mém topicu, ale nebylo to oficiálne potvrzené. :wink:
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 10.4.2009 18:59:07
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jj... oficiálne potvrdené.... tak to sa už môžeme právoplatne tešiť :D
Obrázek

Příspěvek 17.10.2009 09:10:26
Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak sice asi hodne opozdene ,ale preci :D spoiler k teto epizode

Toto je spoiler!!!:
The casting sides for DALE STROM call for O’NEILL (is this our Maj. General Jack O’Neill from Homeworld Security fame, played by Richard Dean Anderson?), WILLIAMS, YOUNG (Justin Louis), and WRAY (Ming-Na). The majority of STROM’s dialogue is with WRAY.

YOUNG and O’NEILL are discussing a problem that YOUNG believes they have some time to solve and O’NEILL supports YOUNG’s position as the one best to weigh the risks of survival.

In a park in Washington (D.C.?), STROM and WRAY discuss how WRAY is adjusting to her new circumstances (stranded on the Destiny). STROM tells her she’s their eyes and ears. WRAY knows that STROM had a hand in passing her over for promotion four times, so there isn’t any love lost between the two. STROM wants WRAY to push the solution that is being offered that could see the people aboard the Destiny return home, but she knows it is highly risky and could get them killed instead. This solution is experimental, but if successful, could enable the dialing to the Destiny without another Icarus-type planet (the Icarus Base was attacked in the series premiere “Air” and was lost). Not only do they hope to send the intended team, most likely led by COL. TELFORD (Lou Diamond Phillips), to the ship, but they hope that they can re-engineer one of Earth’s ships using the data (perhaps as a substitute base in the Milky Way). They have a great discovery on their hands now that they know where the ninth chevron leads.

WRAY realizes that RUSH would have been the better choice in discussing this solution, but STROM confides that the IOA believes that RUSH doesn’t really want to come home and sees their circumstances as a way to take a shot at leading the expedition. WRAY believes that COL. YOUNG will keep control, but STROM believes that this situation could improve WRAY’s vie for power on the ship. If WRAY is in charge, then so is the IOA.

prosím někoho jako je Tenthius ay to přeložil do ČJ já si to překládal v googlu a tam jsem pochopil cca toto :
Toto je spoiler!!!:
díl se bude odehrávat na zemi ( nečekaně :D ) kde najdou náký řešení jak vytočir destiny i jinde než na již zničeném Icarusu , toto řešení je ,ale údajně prý strašeně riskantí a nebezpečné a plánujou si pomocí něho poslat na destiny specializované týmy v čele s Telfordem ... toto jsem teda pochopil já ,ale myslím si že se jim to nepovede v dalších spoilerech už o tomto není ani zmínka a ani o týmech co mají na Destiny přijít ...

jak jsem rikal budu ohromne rad za kompletni cesky preklad

Příspěvek 31.10.2009 09:18:01
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Trailer :arrow:
http://video.syfy.com/shows/universe#////shows/universe/promos_trailers_4/stargate-universe--next-episode--earth/v1171049
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 31.10.2009 09:22:45
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak milovníci akcí budou mít nejspíš konečně své žně a někdo bouchne (typuji, že to bude zase Scott)

A zatím to vypadá, že z Telforda se nakonec vyklube pěkný hajzlík
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 10:33:56
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

lidi viděl jsem dobře ? ta střílící Destiny se nedala přehlédnout a bouchající taky ne a ta brána ? musela bejt dobře energeticky zatížená , mi chcete tvrdit že v přištím díle bude Destiny střílet tak to se sakra těším :D jsem myslel že bude střílet až v
Toto je spoiler!!!:
1x12/13

Na to že jsem si myslel že tato epka bude nejnudnější , tak to vypadá na pravý opak jinak kté bráně -
Toto je spoiler!!!:
Podle spoilerů měli najít nákěj ryskantní způsob jak se dostat na Destiny a právě si myslím že se jim podaří otevřít brána na Destiny , ještě odkuď a jak :D
a jak říkají že loď bouchne asi následkem poškození té bitky co uvidíme ne ?

EDIT:podle fotek na mgm to vypadá že Destiny se bude evakuovat 8) no jak říkám velmi zajímavá epka ,ale jedno víme předem že se ta evakuace nepovede , to by totiž SGU pak byla o posádce bez lodi :D
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 11:30:06
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

mno podle spoilerů kterej sem si dokázal přeložit to vypadá fakt luxusně...a to že je telford s prominutím hajzl vím od první epizody.....nemám ho rád xD

Příspěvek 01.11.2009 20:52:39

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Carter, McKay, and other scientists have come up with a plan to bring Destiny to Earth. Once this is announced to the crew, events start taking turns that pits groups against each other. All unknowing that there is an entity on board that is trying to stop Destiny from ever getting back to earth.

Doufám ze ta druhá cást spoileru není pravda, jinak tu máme docela dost velký klisé. :(
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 01.11.2009 22:44:08
BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Neeeeee :shock: :scared: :scared: :scared: :shock: .A SGU končí,když na to půjdou oni.

Příspěvek 01.11.2009 23:18:19
SaBiCZ3 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak podle traileru soudim že další díl bude zase lepší než ten předtim a myslím si že když se do toho serialu přinese trochu tajemna v podobě trileru že to bude mít větší hloubku serialu a bude to věrohodnější a tudiš pro diváka zajimavější koneckoncu je to sci-fi serial a myslim si že to ktomu patří...
92% teenagerů poslouchá Hip-Hop. Pokud patříš mezi těch zbylých 8%, hoď si tohle do podpisu.

Příspěvek 02.11.2009 00:30:41
Xaron Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Mno na tuto epku sa velmi tesim, uvidime"tlsteho"Jacka kedze v pilote ho nebolo vidiet velmi zrovna z profilu celeho(z tych 2x co sa tam ukazal - Viem ze asi mimo temu, ale nechce sa mi velmi verit ze ten co prisiel s Rushom pre Eli-ho bol Jack;), Haluziacu bránu a strieľajúcu Destiny :wink:
Hm,McKay o nom som nejako nepocul vzhladom na tento serial, ani pred, ani teraz, čoby len slovicko divnee :roll:
"Sine amore, nihil est vita.."
Obrázek
I'm not just a Timelord. I'm the last of the Timelords!

Příspěvek 02.11.2009 11:13:13
hunt Airman
Airman

Odpovědět s citací

tož přečetl sem si všechny názory spoilery skoukl sem trailer a ted do pátku neusnu, hamba vám za všechno můžete vy :D

ne sranda, :) už se nemůžu dočkat bude to super, sem zvědav na tu bitvu destiny vs. ???? a co ten telford vypadá jako smeták kterého budou v průbehu seriálu napravovat :palka:
Třeba taky střílí jen tak protože se to naučily, třeba konečně objevily lodní zbranové systémy :D
Taky možná na destiny objevily nějaký záznam z kama měli antikové navázat spojení s lodí a proto ten briefing :bounce:

ale to jsou jen moje hlasité úvahy :D

Příspěvek 03.11.2009 20:56:16
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak ten spoiler ma zarazil.... Toto nie!! :roll:
Obrázek

Příspěvek 03.11.2009 21:32:45
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

na destiny se nic nedostane, protože další díl se jmenuje hunger či tak...
Obrázek

Příspěvek 03.11.2009 21:44:39

Odpovědět s citací

Další díl se jmenuje "Time" a podle všech producentů a herců je to nejlepší díl první desítky. :)
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 06.11.2009 20:54:29

Odpovědět s citací

Vím, že bych neměl psát dva příspěvky pod sebe, ale objevil jsem na internetu zajímavé audio-interview s Louisem Ferreirou (plukovník Young), je téměř tři čtvrtě hodiny dlouhé a Louis mluví o SGU, o rozdílnostech mezi SG-1 a SGU, o sexu v SGU a taky o epizodách Earth a trochu i o epizodě Time. Nejsou tam nějaký extra veliký spoilery, prakticky ti co viděli trailer, tak se co se příběhu týčem, nedozvědí nic nového, ale je to celkem jednoduchá angličtina, takže kdyby se někdo nudil:
http://www.demonfm.co.uk/?q=node/516

Btw. Všichni mluví, že tahle epizoda bude hodně kontroverzní, tak jsem zvědavý na ty zítřejší špatné reakce... :palka: :D
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 06.11.2009 21:37:29
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jen doufam ze nebue pravda to stema emzakama ...
Obrázek

Příspěvek 07.11.2009 00:26:55
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

sakra s tebou :palka: :palka: :D ja tady schvalně jenom nakoukl a ty tady napíšeš...
jenom aby to nebyla pravda s těma
Toto je spoiler!!!:
emzákama
to podle mě je docela velkej spoiler :D :D

EDIT: Jo někteří jsou opravdu blbci, jsi v sekci spoilery! RomanArts

Příspěvek 07.11.2009 06:58:05
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

lidi jnepřeháníte to už trochu ? napsal jsem jen aby to nebyla pravda s těma emzákama , to je totéž jak kdybych napsal že Destiny poletí ve FTL :D

EDIT: Tak už jsem epknu shlídnul a řeknu vám tato epizoda byla nejslabší , jsem rád že Gero odešel , protože toto už opravdu ani tak nebylo Sci-fi jako telenovela ...i to jak Destiny střílela sice ta ukázka jak střílí na všechny strany naháněla respekt ,ale čekal jsem že z těch zbraní budou víc udivení než jen hale ono to střílí :? no nic hold jen 6/10 ,jako ucházející beru těch posledních 10 minut od doby kdy destiny začala střílet a už aspon víme jak střílí
Naposledy upravil Inpernak dne 07.11.2009 08:28:09, celkově upraveno 1
Obrázek

Příspěvek 07.11.2009 08:26:47
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

jste v sekci spoilery, takže tady není potřeba tohle tlačítko používat. Tak sem nelezte

jinak díl spíše takový nadprůměrný

Toto je spoiler!!!:
Už jsem se začal obávat, že se z IOA najednou stali ti hodní, ale nakonec je všechno při starém. Telford byl přesně takový jaký jsem očekával a ti dva vědci. To opravdu nemohli sehnat tam rovnou Carterovou a Rodneyho, místo těch dvou tupců? A jejich závěrečný únik ukázal, že jsou to jenom zbabělci. Rush s Brodym na ně pěkně vyzráli
Obrázek

Příspěvek 07.11.2009 09:17:46
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Uz zacinam chytat stejny zlozvyk jako u predeslych SG,propretacel jsem pulku epizody. Myslim ze tomu davam posledni dil at se zacne dit neco poradneho... tenhle dil mel jenom dva perfektni momenty, Younga jak mluvil na manzelku pres dvere a potom utek tech srabu.

Příspěvek 07.11.2009 10:36:27
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tak po předešlém slabším dílu, přišel opět velmi dobrý. Jsem rád, že už přestávají řešit problémy se základními potřebami k přežití a zaměřují se na důležitější věci. Co se týče děje na Zemi, tak myslím že bylo docela zajímavé vydět jak se s odloučením, vyrovnávají rodiny lidí na Destiny, především mě pak zaujala Eliho scéna s jeho matkou, kde se krásně ukázalo, že spolu mají hodně vřelej vztah. Docela mě taky pobavilo to prohození Younga s Telfordem, zrovna když byl Young v nejlepším se svojí ženou. Telford asi docela čuměl. Jednu chvíli byl na Destiny a druhou se najednou ocit v docela choulostivý pozici. U toho jsem se fakt musel smát. :lol: :rflmao: :rflmao: Jinak na mě Telford udělal silnej dojem hajzlíka a podrazáka, kterej je navíc i zbabělec. Hlavně jak zdrhnul z Destiny, když se tam všechcno začalo hroutit a taky na konci, když přišel za Youngovo ženou a (domnívám se) vydával se za něj. :evil: :evil:
No a samozřejmě mě na konci potěšil Rush jak doběhl Telforda a ty dva vědce a překazil jim ten jejich IMO naprosto de***ní plán. Jinak si myslím že Rush ví nebo alespoň tuší jak se dostat z Destiny zpět domů, ale všem to tají.
Celkově na mě ten díl udělal velmi dobrej dojem, ikdyž byl přece jen trošičku horší než třeba 1x03 a 1x05, ale jen fakt o málo.
Dávám mu 8/10
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách