Tak po pěti perfektních episodách přišla jedna, která už nebyla tak dobrá. Zatímco Light bych dal 10/10 tak Water dávám 6/10.
Entita se mi nelíbila a zvlášť proto, že byla skoro stejná jako entity v SG-1 4x19 a v SGA 1x12, ta entita v Air 3 byla sice ta samá, ale nepřipadala mi ohraná.
Mě osobně líbací scény nevadí, ale tahle líbací scéna na začátku byl fakt trapas navíc hodně umělé, znechutilo mi to Cloe i Scotta.
Na druhou stranu se mi hodně líbili Tamara, Greer i Young. Je dobře, že Young šel bránou na tu planetu. I když to téma se záchranou Scotta bylo už hodně ohrané.
Efekty byly opět na vysoké úrovni a hudba také. Ten průlet bránou byl sice pěkný, ale už bych ocenil kdyby po 15 letech tam ten průchod přestali ukazovat.
Líbil se mi ten holohlavý bouchač, doufám že později vyvolá na lodi nějakou vzpouru. Také se mi líbilo, že tam nebyli všechny hlavní postavy, ale naopak byl dán prostor i nějakým vedlejším postavám. Nejvíc mě nadchlo to Eliho létací lehátko.
Jak tu někdo řekl, pokud tohle má být jedna z nudnějších episod, tak je to pořád ještě hodně dobré.