Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x06 - Water

1x06 - Water

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 31.10.2009 11:21:16
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

škoda :( taková super epka :cry: no co kdo si počká ten se dočká jen takovej trapnej dotaz co je FF ?jo Festival Fantazie :)
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 13:56:44
chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

takový mensi dotaz : stahnul jsem si klasickou 350 mb verzi a zdá se mi že je méně kvalitnějsi ( obrazově ) než minulé díly.. mám ten pocit jenom ja nebo i nekdo jiny?

Příspěvek 31.10.2009 14:05:15
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

je to dobrá verze...jakou verzi sis stáhl???? jako pojmenování té epky (ale všechny by měli být f pohodě ve stejné kvalitní verzi)

Příspěvek 31.10.2009 14:17:12
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Našel sem opět další anglické titulky, snad pomůžou k urychlení překladu:
http://www.sub-titles.net/ppodnapisi/podnapis/i/591189/stargate-universe-2009-subtitles :D

Příspěvek 31.10.2009 14:25:27
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

chinet píše:
takový mensi dotaz : stahnul jsem si klasickou 350 mb verzi a zdá se mi že je méně kvalitnějsi ( obrazově ) než minulé díly.. mám ten pocit jenom ja nebo i nekdo jiny?

Zejo? Stahoval jsem to z CZshare od RomanArtse a v nekterejch cástech(snehovejch a jak posílaj to vznásedlo bránou) je to silne kostickované. :(
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 31.10.2009 14:32:03
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já mám verzi z warfora od martinita a no problem
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 14:47:01
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Torrenty od eztv taky v pořádku..., jinak k dílu, skvěle udělaný, děj taky ušel i když jim pořád bude chybět voda, ti emzáci jí dost spotřebovali a jen jedna dodávka s ledem.... uvidíme co bude v příštím díle.... hudba opět vyjímečná podkreslila atmosféru a že nakonec umřel ten corpl... dávám tomu opět 8/10...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 31.10.2009 15:18:19
Chiron Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ten rip je opravdu místy trochu rozhozený. Stahoval sem ho z TL, ten XII, proč nevyšel od FQM netuším. Jinak on je to všude nejspíš jeden a ten samý. Někdo si ho stáhne z TL nebo podobného zahraničního trackeru a obratem nahodí na české tarckery a warfora. Už bych si měl pořídit pořádnou televizi a začít stahovat 720p.
Jinak epku sem ještě celou neviděl, čekám na titulky, anglicky neumím, takže je to trochu problém.

Příspěvek 31.10.2009 15:27:14
Rumštajn Airman
Airman

Odpovědět s citací

Trikrat hura ,konecne skvela epizoda. Konecne problem s emzakama, Eliho konecne zprcali za to, ze se chova jako dite a Young se konecne predvedl.
Nakonec by byla trochu sranda, kdyby se ti brouci vratili s Youngem zpatky, byt jema, tak to udelam :).
A taky si dokazu predstavit, ze spousta lidi fandila tomu, aby tam Scott zustal uveznenej :))

Příspěvek 31.10.2009 15:31:03
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Po minulé ódě bylo tohle takové průměrnější - pomalu jim začíná v "problem of the week" docházet dech, čili by to chtělo úvod nějakého globálnějšího příběhu. Nicméně jsem nepřeklikal ani u toho nesurfoval, takže říkám, průměr 3/5
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 31.10.2009 15:35:45

Odpovědět s citací

Rumštajn píše:
Nakonec by byla trochu sranda, kdyby se ti brouci vratili s Youngem zpatky, byt jema, tak to udelam :).

Nevim proc, na téhle planete byla spousta vody, milionkrát víc nez na Destiny. Nakonec jsou na tom ti brouci líp nez na tý písecný planete.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 31.10.2009 15:41:47
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jen aby to nebyla písečná planeta kvůli nim (skonzumovali všechnu vodu :D )
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 15:41:58
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jenže se vyvinuli na pouštní planetě. Kdybys hodil pouštního hada na severní pól, taky by měl více vody, ale za deset sekund by umrzl.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 31.10.2009 15:46:18

Odpovědět s citací

Oops...pravda, to jsem si neuvedomil. Ale predpokládám, ze uz je to stejne jedno, protoze je podle mne uz nikdy v SGU neuvidíme.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Příspěvek 31.10.2009 19:06:00
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak oproti předchozí epizodě se mi tento díl líbil, nebyo totiž od začátku jasné, jak to dopadne

dávám 80% v kontextu SGU

bohužel, jak už Raynor zmínil, z SGU se nám stává klasická nudárna typu "problem of the week".

od půlky epizody bylo jasné jak se vypořádají s těma emzákama...........jinak, proč toho skota nevytáhl s pomocí toho levito-nosiče??????

p.s. při tom vytahování co tam ukazovali se lano zařeže do ledu, vždy by se na kraj té díry měla dát třeba nějaká hůlka, či něco podobného
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 19:53:53
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Epizoda opět výborná, i když byla trochu slabší...

Hudba byla opět výborná, k tomu není snad ani co dodat...

Neřekl bych že bylo od půlky epizody jasné, že se s brouky vypořádají a když jo, tak bych si nebyl jistý, jak...

K vodě... nutno si uvědomit, že voda není normální látka, resp. nechová se jako ostatní látky. Když máte dm^3 ledu, tak vody bude mnohonásobně méně, takže s problémem vody se ještě setkáme...

Ke Scottovi, nevím, ale nějak jsem si nebyl jistý jestli to přežije...

mé celkové hodnocení 75%
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 31.10.2009 20:09:27
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

+ kinovozík :D (že ti Antici tam dali sondy a skafandry, ale levivozítka na náklady ne? to je mi divný...)

+ hnusný ledový svět (kanadský les nechci v SG vidět snad už nikdy :x :smile: )

+ totál brutál eliminace lidského jedince (další blb co ze strachu střílel a dopadl hodně špatně...nutná to hororová vložka :wink: )

+ chycení zloděje (že s ním Greer na místě jednal docela nenásilně ukazuje, že se ovládat umí - viz pro ty, podle kterych se na seržanta chová moc "nevyrovnaně" :lol: ten Telford musel říct nebo udělat něco tak pro něj urážlivého, že mu v hlavě prdla pojistka a až na Destiny si ji pomalu flikuje dohromady)

- Scott (už je to tak, přeju si aby byl z hlavních postav anihilován jako první, až budou muset scénaristi někoho killnout)

9/10 :hmmm:

(asi budu pořád hodnotit vysoko dokud se pořádně nevzpamatuju z SGA dílů vyvolávajících teylafóbii a antirononátorství...vidím to tak ještě na rok :lol: )
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 31.10.2009 20:30:27
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Když máte dm^3 ledu, tak vody bude mnohonásobně méně, takže s problémem vody se ještě setkáme...

Spíš z dm3 máš tak kolem 700-900cm3 vody (závisí na hustotě "ledu").

+ chycení zloděje

+ za ukázku pokrytectví :lol:
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 20:37:12
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Vždyť říkám... mnohonásobně méně.... Představ si to ve větším měřítku o kolik vody přijdeš....
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 31.10.2009 20:58:47
pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Na každý litr ledu by mělo po roztátí vzniknout 700ml vody (není led jako led a ten led na povrchu není stlačen, proto má spoustu bublinek..) přičemž váha se nemění.

Ten rozdíl není dramatický.
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 21:02:45
Feidias Airman
Airman

Odpovědět s citací

Byla to podle mě dost průměrná epizoda. Pořád ale celkem zajímavá a jestli tohle budou nejslabší epizody tak dobrý :D . Nevim proč ten týpek střílel. Asi má opravdu dobrou mušku když chce trefit zrnka písku. Planeta, skafandry hezký, hudba taky - pořád mi připadá jak z Blade Runner :D . Zajímalo by mě kolik částí Destiny je přístupných. Zvenčí jsou vidět celkem velký místnosti. Třeba ten hangár z pilotu. Mohli by trochu prozkoumávat.

Příspěvek 31.10.2009 21:20:19
Johnny.Blaze Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nemate niekto aj ceske titulky na verziu 720p :-( samozrejme na diel 1x06 :-)

Příspěvek 31.10.2009 21:23:04
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no, tak jsem se na to kouknul. A pěkný díl. Ale už začínám pomalu ale jistě nesnášet Scotta, protože mi začíná připomínat Shepparda
Obrázek

Příspěvek 31.10.2009 21:23:58
vejfuk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No, zajmavej dil. A serzant Greer je vazne frajer. A opet si nemohli odpustit tu libacku na zacatku, hruza. Co se tyce Rushe tak opet nepekvapil a tentokrat vyjel i na Eliho, moc hezky.
Ja vedel ze to s tim zlodejem tycinek jeste bude pokracovat

Příspěvek 31.10.2009 21:25:33

Odpovědět s citací

Me by hlavne zajímalo, jak to nakonec Young s ním vyresí...protoze stejne jako Greer neverím, ze prestane.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách