Scoot mi je nesympatický už od prvního dílu. Nevím čím, prostě je...
Chloe není 'mrška', jen je to mladá žába, která neví, co chce a jako většina mladých lidí upřednostňuje fyzickou přitažlivost před skutečnými hodnotami. Ovšem to nemění nic na faktu, že aniž by si to uvědomovala vysílá, směrem k Eliovi signály, které chudák pochopil špatně. Chová se sobecky, ale to jí nemůže mít nikdo za zlé. Zemřel jí táta a trčí na temné lodí, někde uprostřed neznámého věsmíru a tak hledá někoho ke komu by se přitulila...
Všem dávám za pravdu, že Dr. Rush je opravdu povedená postava, která je díl od dílu lepší a lepší... Můj oblíbenec už od prvního dílu.
Co se týče MSGT Greera.... je to naprosto nesmyslná a nereálná postava. Je mladý na to, aby měl tak vysokou hodnost (což není nic nového v SG), ale co hlavně, s jeho chováním by se nikdy tak vysoko nedostal. Fičel by z Námořní pěchoty jak namydlený blesk. Představa tak vysoce postaveného poddůstojníka zavřeného v base za to, že se neumí chovat, mi příjde naprosto absurudní. MSGT jsou ti, kteří se starají o disciplínu a poslušnost mužstva!!