Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img] My Battlefied II Online Profile : http://www.bf2stats.net/player/93988026/
Jjj pěkný akorát mě tam furt štve to rezavy zábradlí
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Tak to máš před sebou ještě hodně páce. Doufám že tě to ale pořád baví protože si jedinej kdo se pustil do 3D hry. Jinak kolik lidí vlastně na hře pracuje??
Já, Saša.cz (omlouvám se, ale zapomněl jsem na jméno na fóru) a Bobo_SK, kterému jsem včera nabídl pozici beta-testera. EDIT: Ještě jsem zapomněl, po prázdninách mě to moc nebavilo a nebyl čas, ale teď jsem se k tomu dokopal a bavit mě to začalo také díky Universe. Jo a rezavé zábradlí dodělám brzo, ale obávám se, že textura je v modelu takže uvidím možná to budu muset přiložit jako nový model.
EDIT 2: Jo a stále bych potřeboval někoho na modely nejlépe i kdyby je uměl převést do formátu pro Source engine.
Řekl bych že brána je to poslední co je nutný do hry teďka dávat. Jinak napadlo mě a ty nemůžeš použít nějak věci z třeba stargate map do CSS??
Já doufám že není přeci jen makaj na tom 3 tak se to přece jen tak nerozpadne.
To, že autor dlouho nepíše může být způsobeno nedostatkem času, či malý posun ve tvorbě (stává se to). Vzhledem k rozdělanosti projektu taky doufám, že to neumřelo, ale myslím, že by nemělo.
Nová textová hra s tématikou stargate. Stargate Alternative stories
Vypadá to skvěle ale nasadil sis laťku moc vysoko....Jen si myslím že by bylo lepší sehnat ještě dost lidí.... ve 3 udělat namakanou 3d hru ještě k tomu StarGate....to by vám trvalo celý půlrok než by byla hotova první "mise"