Ja s tym mam tiez problem,zmenil som si to cislo z 1000 na 5000 u asgard laser beam a v hre sa mi to niako neprejavilo.Ak to tu niekto vie upravit,tak nech na to napise navod.Ale podrobny.Ja som precital vsetkych 31 stran tohto fora a snazil som sa to zmenit podla navodu.A nic.
Ja s tym mam tiez problem,zmenil som si to cislo z 1000 na 5000 u asgard laser beam a v hre sa mi to niako neprejavilo.Ak to tu niekto vie upravit,tak nech na to napise navod.Ale podrobny.Ja som precital vsetkych 31 stran tohto fora a snazil som sa to zmenit podla navodu.A nic.
a ulozil si to nejak ????
Pokud tě štve,že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu. Pukud tě štvou lidi co jsou rádi že zrušili SGU,hoď si tohle do podpisu.
ludia akoze som vdacny zato ze sa venujete probelmu ale keby ste len raz poslali alebo uploudovali ten subor by to bolo efektivnejsie a ucinnejsie prosim skuste to stargat@azet.sk
Slehovr tak blby som zasa neni.Jasne ze som to ulozil.Dokonca som to skusal aj v tom PSPade,ktory som si koli tomu stiahol.Nic sa nestalo.Ak to niekto mate,tak to tu niekde dajte a napiste na to odkaz.Alebo ako som uz pisal podrobny navod.Prosim
Ne antické lodě opravdu v war zone ani ultimate war zone nejdou kupovat jediné pitomý zakrsly jumpery
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Já používám jako flotilu jen Apollo, Odyssey a Daedalus. I když Odyssey je asi nejslabší z nich, Apollo zlikviduje snad opravdu vše a Daedalus zkázu dokoná atomovkou.
lenze v kampani je a je to riadna sila jedine co mi na tejto hre sakra vadi ze musim kazdu bitku hrat bo aj ked poslem 20 kulov proti 5 x301 a dam auto tak ten komp to este prehra a nekecam mam odskusane
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Dockej času jako husa klásu třeba za čas daj nějaký větší new s hodně obrázkama