Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Chuck

Chuck

Příspěvek 19.5.2009 20:08:38
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

http://www.nj.com/entertainment/tv/index.ssf/2009/05/chuck_talking_renewal_with_ben.html

Tak to skoro vypadá, že žádné škrty nebudou. Alespoň to tvrdí jeden z hlavounů NBC Ben Silverman. To je dobrá zpráva. Opravdu blbá zpráva je ta, že Chuck bude nasazen až v midseason po zimních olympijských hrách, což je přibližně za 10 měsíců :roll:
Jeden by řekl, že se mohli po zkušenostech z minula poučit. První sezóna Chucka měla velice obstojné ratingy, druhá sezóna šla trochu dolů, a to nejen kvůli velké pondělní konkurenci, ale i kvůli devíti měsíční pauze způsobené stávkou scénáristů. Letos jim nikdo nestávkuje, fanoušci se snaží všemi možnými způsoby nalákat nové a nové diváky a NBC jim tam vrazí deset měsíců pauzy. Vážně - :wall:
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 04.6.2009 23:54:03
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Dneska jsem tenhle výborný seriál dokoukala a pořád nějak nemůžu uvěřit, že mě Chuck tak dlouho míjel, protože to byla opravdu úžasná jízda :D Hlavně závěr druhé série byl jednoduše awesome :)
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 28.6.2009 10:20:14
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Také se připojuji mezi obdivovatele tohoto seriálu, minulý týden jsem si dal chuck-maraton. Pohodová atmosféra, zábava a napětí. Skvělé postavy v čele s Chuckem, ok tak ne Sarah :D Jsem zvědavý na pokračování, snad se nějak vrátíme i do Buy More, protože bez toho obchoďáku si to neumím představit.
Obrázek

Příspěvek 27.7.2009 16:03:24
HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Obrázek
Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Příspěvek 27.7.2009 17:28:43
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Říkala jsem si, že se budu vyhýbat spoilerům ke třetí řadě, ale nějak se mi to totálně nezadařilo :oops: Takže kdo by měl zájem...
Toto je spoiler!!!:
Intersect 2.0 má své chybky. Byl zamýšlen pro Bryce, který je emocionálně velmi vyrovnaný, chladný, tedy pravý opak Chucka. Za prvé funguje jen občas, někdo jo, někdy ne (ve stylu starého Intersectu) a hodně to ovlivňuje Chuckovo aktuální rozpoložení a tudíž jde o velmi nevyzpytatelnou záležitost. Někdy v úvodu by měla zaznít věta (k Sarah) ve stylu: "Dosud jsi chránila Chucka před světem, teď musíš chránit svět před Chuckem."
Na začátku třetí série jsou Morgan s Chuckem spolubydlící. Ellie a Cpt. Awesome se přestěhovali a nechali starý byt Chuckovi. Měli bychom se dočkat staré dobré bromance, která byla v druhé řadě v útlumu kvůli všem těm špiónským věcem.
Cpt. Awesome by měl být vtahován do Chuckova špiónského světa.
Buy More bude ;)
Mezi Chuckem a Sarah dojde někdy v úvodu k "něčemu velmi emocionálnímu a traumatizujícímu", ale prý to bude "vážně dobré". Upřímně teda nevím, co si o tom myslet.
Opět se setkáme s Carinou (Chuck vs. the Wookie) a opět o ni bude usilovat Morgan.
První epizoda třetí série nese název Chuck vs. the Pink Slip.
To je tuším prozatím vše... alespoň si na víc nevzpomínám :)

A ještě, jsou nové oficiální Chuckovy stránky:
http://chuckmeout.com

A nakonec intro Chuck panelu na Comic Conu v San Diegu v podání Jeffster! :D
http://www.youtube.com/watch?v=K1m3FVR1NtY

Ha, tak přeci jen, ještě jedna perlička z CC:
Adam Baldwin (Casey): "My inner monologue when I grunt is the name ‘Joss Whedon.'" :rflmao:
- Linn doporučuje -

Příspěvek 27.7.2009 18:48:18
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jediné štěstí je, že je comic-con tak daleko. Nevěděla bych, kam tam jít dřív. :)

Toto je spoiler!!!:
Neříkali tohle o Sarah a Chuckovi už někdy loni? :roll: Tedy, ne, že bych je nechtěla vidět spolu, ale ten ping-pong, co předvedli ve 2. sérii, už by se neměl opakovat. Jeslti bude tahle řada poslední, tak by to měli nějak vyřešit.
A jak bude Chuck dělat špiónské věci s Morganem poblíž? To bude asi docela sranda. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.7.2009 18:57:44
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
No, z toho, co v jednom CC rozhovoru po panelu Zach říkal, tak se Chuck se Sarah asi nedají dohromady... jako pár. Nejspíš je i nadále budou držet od sebe. Na jednu stranu chápu proč, ale na tu druhou mě to pěkně štve. V tomhle směru už to v té druhé řadě moc natahovali.

Celý Chuck panel je k dispozici na webu NBC, jde to přehrát i od nás z Čech. Doporučuju, skvěle jsem se tu půlhodinu bavila :D Adam Baldwin tam opět házel ty nejúžasnější hlášky :lol:
http://www.nbc.com/Comic-Con/video/episodes/#vid=1139286
- Linn doporučuje -

Příspěvek 27.7.2009 19:48:46
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

chuck je borec...nedavno jsem dokoukal 2. serii a ten konec byl fest dobrej
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 03.8.2009 19:15:08
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ve čtvrtek začíná natáčení třetí série Chucka! :D (autentická informace od jedné ze scénáristek)
Momentálně mé největší seriálové touhy směřují k nasazení Chucka dříve než bylo plánováno (jak naznačil Josh Schwartz na SDCC), Olympijské hry jsou za dlouho a jejich konec za ještě větší dlouho (já dobrá čecha ;)).
- Linn doporučuje -

Příspěvek 14.8.2009 07:24:15
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak během posledních pár dní jsem to už taktéž shlédla :). Pěkné, při dívání silně návykové aneb člověk si pustí díl a musí si po jeho skončení pustit další :). Moc se mi tam líbí nejrůznější narážky a odkazy na jiné seriály a filmy (SW, ST, LotR a mnoho dalších).
Toto je spoiler!!!:
Použití klingonštiny, kapitán Kirk a jeho jachtový klub New Constellation :rflmao:, "Help me, Chuck Bartowski, you my only hope", "Use the Force, Chuck"... :bravo:

Linie s Chuckem a BuyMore - mám je ráda obě. Postavy dobré, zvlášť mám v oblibě Morgana a Caseyho. Resp. u postavy Caseyho...ve FF jsem Jayneho ráda moc neměla, spíš naopak, tady mě příjemně potěšil. Sice mám obvykle raději emotivnější postavy, ale to vrčení je pěkné :). A vážně mu to tam sluší :yes:. A Morgan je prostě...Morgan :).
Hrozně mě potšila postava
Toto je spoiler!!!:
otce jako Scotta Bakuly :). A jelikož jsem mezi sledováním dílů neměla moc čas na přemýšlení nebo čtení spoilerů, vývoj událostí byl s ním velmi pěkný. Jen doufám, že se ho nerozhodnou odpravit, to by mě dost naštvalo :?. V pár dílech by se zas objevit mohl :).

Dost se mi tam líbí výběr písní :ok: . S čímž souvisí i pár konečných scén, kdy hraje hudba a do toho jsou prostřihy scén. Mimořádně pěkná byla
Toto je spoiler!!!:
ta s Jill - prostřihy na ní a Chucka a zatím Sarah s Caseym prohlíželi seznam agentů. Ta byla fakt krásná. Taktéž se mi líbilo závěrečné s prvním výstupem Jeffster (sice zpočátku utrpení, ale ..:)). Tam měl zas pěknou scénu Morgan s Annou (ale, je ve mně romantik ;-)).

Objevování známých herců bylo příjemné též,
Toto je spoiler!!!:
jako Picarda a taktéž Tricii Helfer (resp. u ní to bylo takové "Sakra, tahle mi někoho děsně připomíná...sakra...*a náhle jsem si to uvědomila* :D. Bohužel Picardo se tam moc dlouho nezdržel.)

Toto je spoiler!!!:
A ještě bych vyzdvihla scénu, kdy Sarah "chladnokrevně" zastřelí toho agenta, co si o to těma kecama vyloženě říká. Resp. žádné "tak jo, nechám tě žít a ohrozím svěřence", ale pěkně se zbavila hrozby.

Takže jo, pěkný seriál. I když nějaké extrémně trvalé následky z toho nebudou. Každopádně se těším na další sérii. :)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 27.8.2009 18:06:23
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Hodím sem pár novinek posledních dní a hodin ;)

Ke castu Chucka se ve třetí sérii připojí Brandon Routh, což je - kdo nevíte - aktuální představitel Supermana (Superman se vrací, 2006).
Následující text už se dá považovat za spoiler, takže:
Toto je spoiler!!!:
Brandon bude hrát nového špióna, který převezme velení Operace Bartowski, stane se Chuckovým mentorem a zároveň bude figurovat jako jeho sok ucházející se o přízeň Sarah. Přítomen by měl být ve více epizodách, potáhne se s ním nějaký ten story-arc.
(via Ausiello)
Další zvučné jméno jako host, Chuck válí i ve třetí sezóně :)
Jinak Zachary Levi se s Brandonem Routhem zná z natáčení filmu Stuntmen, který by měl mít premiéru ještě tohohle roku.

A když už jsme u toho Supermana, věděli jste, že si ho zahrál i představitel Bryce Larkina Matthew Bomer? Sice jen v reklamě na Toyotu, ale stejně:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdZbgUSFskU&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=dQyCo-4Ig0A&feature=player_embedded

Dále tu je pár fotek z natáčení:
http://chucktv.net/2009/08/25/photos-from-the-set-of-chuck/

A na závěr ještě přihodím jeden odkaz. Jde o celkem jasné shrnutí (anglicky) situace kolem Chuckovy premiéry (buď v zimě nebo až po OH), zatím známé možnosti a co by z toho pro samotný seriál vyplývalo - zajímavé čtení.
http://chucktv.net/2009/08/26/chuck-vs-the-third-season/
- Linn doporučuje -

Příspěvek 09.9.2009 13:12:36
Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevíte, jak se jmenuje ten song, který hraje v epizodě 2x22 - Chuck vs. the Ring v tomto čase: 00:03:29 - 00:03:46. Tato skladba,tedy její část hrála v několika posledních epizodách druhé řady.
Mám pocit, že tu písničku odněkud znám, ale nemůžu si vzpomenout.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Příspěvek 18.10.2009 17:40:27
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem si stáhnul pilot tohohle seriálu, abych si rozšířil seriálové znalosti, no a jsem vcelku dost nadšený. Je to vážně dost zábavné a ani chvilku jsem se nenudil. A hlavně mě překvapila skvělá hudba. Na odreagování skvělý seriál. Až budu mít chvíli času, tak se kouknu na další díl.

EDIT: Chuck před malou chvílí dokoukán. Musím říct jedno. Naprostá bomba! Takové představení už jsem dlouho neviděl, jestli vůbec někdy. Nemám ani slov, kterými bych mohl popsat aktuální pocity. Ani u jednoho dílu Chucka jsem se ani na malinkou chvilinku nenudil. Především druhá série byla naprosto neskutečná, hlavně posledních pět, šest dílů. Tam jsem se chvílemi musel kontroloval, jestli vůbec dýchám. Chuck je neskutečně dobrou směsicí skvělého humoru (ani jeden vtip za celý seriál mi nepřipadal trapný), skvělé akce, skvělého příběhu a skvělých herců a postav. Na každém kroku seriálu na Vás čeká šokující odhalení nebo nečekaný zvrat.
Chuck mě opravdu srazil do kolen a já se jen nemůžu dočkat třetí série. Dej Bůh, ať přijde, co nejdříve. Viva la Buymoria.

Příspěvek 20.11.2009 22:09:20
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Takže třetí série bude mít premiéru v lednu a tady je první preview:

http://www.youtube.com/watch?v=F_zNdCRxBRw

Zachovi ty kratší vlasy sluší :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.11.2009 22:31:51
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Trochu jsem doufal, že novou sérii uvedou ještě před Vánoci, ale co se dá dělat. Alespoň se můžu těšit rovnou na 3 díly najednou. :)

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály