Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Pokec o epizodách 1x03 - Air

1x03 - Air

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 18.10.2009 11:08:19

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Dobře, vysvětlili sme si názvosloví. Zpátky 1x01,02,03. Opravdu by se ti líbil seriál ve kterém by každá druhá věc nedávala smysl vzhledem k předchozímu ději? Mimochodem, jak věděl Armstrong kude jít k tomu raketoplánu?

Příspěvek 18.10.2009 11:10:02
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jseš dobrej, z jednoho sekundového záběru dokážeš určit, jestli ta epizoda dávala nebo nedávala smysl. :bravo:

Příspěvek 18.10.2009 11:12:14
DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

B.Gen.Jack.O.Neill píše:
Dobře, vysvětlili sme si názvosloví. Zpátky 1x01,02,03. Opravdu by se ti líbil seriál ve kterém by každá druhá věc nedávala smysl vzhledem k předchozímu ději? Mimochodem, jak věděl Armstrong kude jít k tomu raketoplánu?

já si nemůžu pomoct, ty jsi prostě typickej šťoural co musí mít všechno vysvětleno přímo před nosem
Obrázek

Příspěvek 18.10.2009 11:18:24
Dragon Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Lidi zvykněte si že v SGU konečně nedostanete vše na zlatém tácu přímo pod nos...třeba ta bitva bude více rozebraná v na konci sezóny a podobně. Jo a podotýkám je to DOBŘE že není vše nastrkováno až pod nos, dělá to lepší atmosféru, bohužel to ale jako vedlejšák přináší čím dál tím víc šťouralů a podobně
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 18.10.2009 11:27:24

Odpovědět s citací

To nesporuju. Mám rád promyšlené věci. Jen nevím proč se tu všichni chováte jako kdybych vás napadal. Jak jsem psal, obecně se mi SG:U líbí, a nijak ho ani vás neurážím tak mě překvapují takové "zapálené" reakce. A ne pod nosem to mít vysvětlené nemusím naopak se mi líbil tajemný projev oné pouštní planety bez jakéhokoliv vysvětlení. Jen prostě některé věci by měli sedět, obzvláště když to lze udělat jednoduše. Pakliže berete seriál jako komplexní celek přidává to na relističnosti, na prožitku, až se vcítíte do situace, do lidí.

Příspěvek 18.10.2009 15:07:49
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ani nevíte jak jsem rád, že zahodili ten původní nápad: Chloe se pomocí antického komunikačního zařízení dostane na Zemi a zjistí, že se s ní všichni kamarádi jenom proto, že je dcerou sénatora.
To by vážně bylo moc. :roll:

Příspěvek 19.10.2009 13:10:50
butthead Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen pro upřesnění. Prometheus měl (alespoň těsně před svou zkázou) asgardské štíty. Říkal to Tiel'c v díle, ve kterém Promethea zničili.

Příspěvek 26.10.2009 22:49:24
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mám výborné zprávy. Po finálním sectení diváku má Air III. sledovanost témer 3 miliony lidí a rating 2.1, coz je nejlepsí výsledek jakékoli SG epizody za poslední 4 roky. Jen pro porovnání, epizoda puvodne pred prictením DVD +7 mela rating 1.7 a 2,5 milionu diváku. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Předchozí

Zpět na Pokec o epizodách