Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Výborná epizoda, takovej klid pred bourí v dalsím díle. Moc se mi líbily ty jídelnové scény, muzeme díky nim videt, ze i na Destiny jsou normální lidi, kterejm v tezké situaci pomáhá humor a dává jim aspon minimální nadeji...Carlylea a konec vubec nemusím zminovat. 90%
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Opravdu skvělé. Každým dílem se dozvídáme víc o lidech na Destiny. Jen tak dál Už aby byl další díl
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
ten konec byl opravdu bezva jako již bývá u SGU zvykem a T. to vyjádřil skvěle takový klid před bouří a opravdu hodně se těším na dalši epku škoda že až za tejden , musím zase protrpět 5 dní ve skole
V porovnani s pilotem jsou posledni dva dily vynikajici, ale ten konec byl ponekud slabsi, uz kvuli tomu, ze zcela logicky do te hvezdy nenarazi a taky je divne, ze by zatim zcela neomylny pocitac Destiny udelal chybu ve vypoctu trajektorie,muj odhad, ze lodicka si jede pro stavu do baterek. Jinak se mi libi vztahy postav, jak novi kamaradi, tak prohlubovani problemu u ostatnich..
jasny ,ale v tu dobu už ten neomylný počítač nefungoval , takže vlastně destiny nemá co řídit a letí si jentak volně vesmírem ,ale taky se přikláním k tvému názoru že ten chytrý počítač než mu došla štává naplánovat opuštění FTL a následné průlet kolem plynného obra tak aby se nasměroval na tu hvězdu to mu teda respect kam se hrabe Atlantis
No tak to zase pozor, Atlantis ma wormhole drive! Sorry za OT x) A jeste si tka rikam,jak tam smirovali tu zenskou,ona je vojak, uz vidim jak s tema 4kama beha po bojisti
3)Loď v té atmosféře neschořela, protože to byl plynný obr, a ten je jen z lehkých plynů (žádný kyslík=žádné tření). A navíc proletěla jen po okraji, takže byli jen lehké turbulence
Tohle oficálně vyhlašuji hláškou dne!
Tentokrát se mi to moc nelíbilo, epizoda vůbec nevěděla co chtěla, napětí, lehké drama nebo lehkou komedii???????
to pako : začátek na mně působil podobně ,ale od té doby co Destiny úplně zhasla to bylo zas super jak řekl Tenthius a jestli ty čteš spoilery jistě víš že to byl jen takový klid před bouří a v další epizodě to bude zajímavější
po 1:03 Air jsem doufal v to, že to bude pokračovat tímhle směrem, ale te´d se bojím toho, že Darkness bude předobrazem budoicích epizod...nechme se překvapit
je něco na způsob Air III a 1x05 částečně taky , takže podle mně to bude tak nák částečně pokračovat ve šlépějích pilotu ,ale co je to tvuj nazor , pokud ctes spoilery tak vis minimalne o dalsich 3 epkach ktery se budou odehravat na planetach
tak díl vynikající upřímně se nemnůžu dočkat dalšího klidně bych pro něj i zabíjel.. jinak KINO jako šmírovací kamerka je opravdu parádní aspoň trocha srandy....a že by se nám Eli zakoukal do senátorovy dcery?? nechme se překvapit
Tak tenhle díl se mi hodně líbil, viděl bych to na takových 87%, hodně se mi líbilo to, že ve světě SG konečně existuje něco jako setrvačnost a paranoia...