Vážená paní (!),
na Váš dotaz ohledně Stargate jsem se informovala v naší redakci pro nákup zahraničních pořadů (když mají zvláštní oddělení, tak proč to tak mrší?). Bylo mi řečeno, že Stargate je film Hvězdná brána, který ale bohužel v nejbližší době vysílat nebudeme. Co se týče seriálu SG1, ten zatím neplánujeme. Vaše informace, že bude odvysílán v listopadu, je chybná a nevím, odkud jste ji získala. Za desinformaci (krásné slovo, přezdívka novy) v tomto směru se ovšem omlouvám (Odkud to mám? Z televize, kde jste nám tři roky tvrdili, že nová série poběží v listopadu). O seriálu Atlantis, zmíněném ve Vašem mailu, nic nevíme. (ach bože)
Na Vaši druhou otázku ohledně seriálu Star Trek: Deep space nine mám stejnou odpověď. Do vysílání ho neplánujeme, protože okruh potenciálních diváků je velmi malý (Ale houby, kdybyste to dali v normálním čase, tak by to lidi určitě zajímalo)
Děkujeme za Vaši přízeň (jakou přízeň?). Zůstaňte s námi (to jsi uhodla).
S pozdravem Eve Sedláčková, tiskové oddělení.
Takže ze mě udělali blbce a vlastně mi na nic neodpověděli. To nemluvím o tom, že mi odepsali dvakrát a pokaždé mi napsal někdo jiný, ale odpovídali stejně. A ohledně té SGA, no nevím, jestli to znamená, že o seriálu vůbec nevědí, nebo že nemají inforamce o právech, ale jestli o něm nevěděli v době poslání tohohle mailu (červenec), tak si u mě zkazili pověst totálně.
Ještě píše takovým hezkým spisovným a vzdělaným písmem, jakoby mluvili k malému dítěti nebo idiotovi.
Ty komentáře v závorkách jsou moje, ale to vás asi napadlo

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.