Skoro jsem vládnul galaxii... porazil jsem Přízraky, Replikátory, obsadil jsem celý Pegas, zničil celou Orijskou flotilu... a nakonec mě zničí blbých deset Ha´taků, jedna vesmírná stanice a jeden Anubisův Ha´tak! Svět je tak nespravedlivý!

Má vojska na začátku tažení do Pegasu: 6x 304 class Mk. II; 6x BC-303; 2x X-301; Prometheus a jedna letka pod Mitchellovým velením.
Po zničení Replikátorů, válka proti Přízrakům + tažení do galaxie Oriů: 6x 304 class Mk. II; 3 BC-303; 2x X-301; 20x F-302; 6x Daniel Jackson class; Prometheus; Mitchell; Orion.
Konec tažení (po porážce Orijské flotily), bitva o Anubisovu planetu: 4x 304 class Mk. II; 2x BC-303; 6x F-302; Mitchell; Orion.
Z toho všeho nakonec zbylo: 3x 304 class Mk. II a Mitchell.
Nutno podotknouti, že Orion byl napájen ZPM a do té doby vydržel ku*evsky přímou palbu i s pěti Orijských lodí! Jen na tu mnohonásobnou goa´uldskou přesilu nějak nestačil.

BTW, bitva o Celestis byla vskutku monstrózní.

EDIT: udělal jsem velkou chybu, musel jsem se rozhodnout: buď vyšlu expedici nebo upgraduju technologie. Rozhodl jsem se pro první možnost a teď toho docela lituju.

BTW, obsadil jsem Asuras, ale jak mám začít vyrábět ZPM, hm?