A dog´s breakfast - najvtipnejšie na tom filme bolo to, že keď skončil nechápala som či sa mám zamýšľať nad pointou alebo nie. Ja som to radšej nikam nepísala, lebo niektorí boli z toho filmu veľmi nadšení, ale ja som total nechápala o čo ide a ten koniec bol aj mojím koncom. Proste stále neviem čo malo byť poslaním filmu a smiechom som sa tiež nejako moc neváľala

Možno snáď len na tom, že to vôbec kukám.

Neviem nejako mi to nešlo

Ale tak obsadenie bolo dobré
mouse: iróniou osudu je asi len to, že to irónia vôbec nie je. John sa nám proste veľmi páči a preto vznikla aj táto téma, aby sme niektorými rečami nepoburovali iných užívateľov

Nejde len o povrchový obdiv, proste tú postavu si rozoberáme do podrobna a niekedy uletíme v našej fantázií kamsi nepochopiteľne ďaleko. Úchylní chlapci tu zatiaľ neboli, aj keď nejaký chlapci či muži túto tému už navštívili, ale to že nezotrvali asi značí o tom, že je to fakt dievčenská záležitosť. Ak však máš záujem o divné konverzácie tak nie je v tom žiadny problém

No a čo sa Joea týka, tak to je skvelý chlap čo súdim z tých rozhovorov a conov a názorov fanúšikov, ktoré som čítala a videla

takže je stále o čom hovoriť a keď nie je tak platí bod jedna, čiže je