Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

noviluk Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

DAVE! píše:
noviluk píše:
román

v žádném případě ti nebudu brát tvůj názor. Každýmu se to samozřejmě nemusí líbit, ale už od začátku bylo jasné, že to bude úplně jiné. tak a ted k tvým otázkám

1)Rush to dal do hry, protože hledal nové talenty
2)právě že v tom je ten rushův charakter. Kvůli jeho sobeckosti skončili tam kde skončili a né na Zemi
3) beamy jsou velká neznámá, ale je možné, že dostali zásah a prostě je vyřadili. Nebo taky to, že Hammond byl sotva dokončen a všechno nefungovalo jak mělo což by vše vysvětlovalo. Daedalus poškozený Super Hive skončil v Pegasu. Apollo a Sun Tzu trčí na okraji mléčné dráhy. Odyssey je na supertajné misi. A když se na základnu nedá jinak dostat než lodí tak vzali Hammonda se proletět. Hammond v tu chvíli sloužil jako taxík.
4) Brána, která je na Destiny je nějaká betaverze v pilotu to sami říkají. Má 36 symbolů místo 38.
5) už si konečně přestaňte spojovat 3x10 return a SGU. V té době autoři vůbec nevěděli, že nějaké SGU vůbec bude. A kdoví, jak ten pohon na Destiny vůbec funguje.

tak to chapu, ze jen hledali nekoho, kdo vyresi "hadanku" ale sam Rush rikal, ze tam byli jen zaklady Antictiny, a kluk od hry (nepamatuju si este jmena) vzal ovladani litajici kamery a uz ji ovladal, antickej gen zrejme antikove siroce zavedli az pri valce s wraithama, pokud staci hrat hru k ovladani anticky technologie, tak nechapu, ze McKay mel dost casto problem s necim novym i kdyz antickou technologii mel roky v praxi, proste s veskerejma odkazama na SG jako takovy, se mi to nelibi, ale jako novej serial to vypada dost slusne, nerikam ze se mi to nelibi, jen proste to SG vypada vazne jen doslova SG proste jen ta brana, ale tak treba zmenim postupem casu nazor, ted bych to radsi videl s jinym nazvem ...
a jestli se muzu zeptat proc myslis, ze SGU navazuje na konec SGA a SG1? me se naopak zdalo, ze je to spis o neco dal, Harriman (ten co zadaval adresy v SGC, myslim ze se tak jmenuje) byl uz u O'Neilla, a Rush resil tu svoji rovnici nejak 6 mesicu, rek bych, ze v dobe valky s Wraithama nedavali takovy mnozstvi zdroju do zakladny Icarus, ale tak to sou jen dojmy, takze za tim si nestojim.
Jack: "jaký máš z Alara dojem?"
Teal'c: "že před námi něco tají"
Jack: "co asi?"
Teal'c: "to nevím, vždyť to tají"

Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

noviluk:

Ta hra sloužila jen k vyřešení nějakýho matematickýho vzorce, ne ovládání antických technologií. A navíc mi ten ovladač KINA přijde něco jako PSP, takže to asi složitý ovládání nebude. :-D
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

quicksilver Airman
Airman

Odpovědět s citací

Osobne jsem mile prekvapen a potesen.Konecne se SG nekam dostalo !
Nejen,ze je to skvele zahrane ,ale take zpusob kamer.Dost to pusoby realisticky nez-li filmove,coz vazne pusoby zive.Kdyz si pustite SG-1 celej serial pusoby detsky , jednoduse.To same Atlantis - I kdyz patri mezi super serialy.Take chvilema pusoby zjednodusene,obycejne a nejhorsi na tom bylo,kdyz vetsina dilu z 4 a 5te serie byli jen takova mezni tahanice.Porad tomu neco schazelo.Temno,strach,napeni - to vse ma v sobe SGU.Co se tyka postav ? Myslim si,ze dost pusobeji realisticky a kazda osoba ma svuj pribeh,kterej se bude urcite postupem rozjijet.Celkove serial chvalim.Ma ocekavani to zkutku splnilo.Jeste jednou za SGU diky a nejvic za REALISTICKE NATACENI A ZPUSOB KAMER ... CHVALIM !!!!!! ZE VSEHO NEJVIC !!!!!!!! BOOOOOMBA !!!!

Jedina vada na krase :
Doufam,ze to tam nebude o samem sukani, a nejakych tahanich kdo ma koho rad.Tu scenku se sexem.Nevim,jestli se tam zrovna tohle hodilo :_( S toho mam celkem obavy.Nejlepsi bude,kdyz bude celej serial o zahadach,opet temno atd.

:)

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No tak Sam velí hammondovi a to přijala těsně před koncem sga přesně v posledním díle,l jinak oni na wraithy moc nedali, bylo to v jiné galaxii a kdo ví co řešili tady se zbytkama ori, goauldů a jak to vypada tak Lucianská aliance se pozvedla ze skupiny paseraku na nejaký stat, kdo ví co dela jaffska republika..... a oni ty bc-304 taky stoji nejakej ten petník..>
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Chronos Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

quicksilver píše:
Jedina vada na krase : Doufam,ze to tam nebude o samem sukani, a nejakych tahanich kdo ma koho rad.Tu scenku se sexem.

No tohle byla asi nejrychlejší verze, jak ukázat co k sobě ty postavy cítí, nebo bys chtěl 15 minut koukat, co se mezi nima děje? To ukážou určitě až v dalších dílech :)

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A z čoho si usúdil, že kvôli jednej takejto scénke by to malo byť celé len o tom? :D

Vanguard: Vieš, čo, prozmýšľam nad tou témou.... uhm :lol:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ani já si nemyslím, že by se seriál ubíral jen tímto směrem :)

Widlička Proč mě to nepřekvapuje :D
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

quicksilver Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja jen doufam,ze to bude stale sci-fi :) Sam jsem zjedavy jak se serial bude odvyjet.Uz,aby byl vikend kurna !! :)

off toptic :
Pratele a tedka mimo SGU.Simnul jsem si,ze uz zas zacali davas StarWars The Clone Wars Season 2.Pekne se to serialove rozjizdi. :yahoo: Mohli by to nejak slusne,alespon natahnout.V sobotu SGU ,ve stredu SWC :D Nedival jsem se,kdy to presneji davaj,ale jsem rad.Jeste Dabluv sluha season 2 CZ a ma na co cucet.Posledni dobou bylo fakt sucho.Jo a doufam,ze ty blby americani se zacnou divat na SGU,aby nam to prescastne nezkoncilo v prvni sezone :_(
Jeste by mohli,alespon natacit film SGA.Je to s nima tezky,kdyz na nas kaslou. :wall: Dost se to myslim pokazilo unikama na net o tom se tu,ale asi uz mezi vama lidi bavili ?

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Taky si přihodím. Celkově spokojenost. Je to zase malinko jinde než předešlé SG-1 a SGA. To je dobře. Na vývoj se moc těším a nechám si komentáře, až po několika epizodách. Pilot je vždy dost vyprávěcí, odkazovací, charakter postav ukazující :D

Ale veliký povzdech přeci jen utrousím... dost mě mrzí podivná role Lou Diamonda Phillipse. To co bylo, byl (na to jak moc ho můžu) štěk.. :shock:

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ešte ani nestihol vybafnúť :D
Toto je spoiler!!!:
Ale neboj, ako sa tu už spomínalo, on tam bude ;)

Destiny: Jaaa nič, jaa byť muzikant :D
Obrázek

fang Airman
Airman

Odpovědět s citací

quicksilver píše:
Jedina vada na krase :
Doufam,ze to tam nebude o samem sukani, a nejakych tahanich kdo ma koho rad.Tu scenku se sexem.Nevim,jestli se tam zrovna tohle hodilo :_( S toho mam celkem obavy.Nejlepsi bude,kdyz bude celej serial o zahadach,opet temno atd.
:)

No už podle tohodle je vidět že celej serial je "dospělejší" a určen pro starší publikum než SG-1 a SGA. Mimochodem jak jsem jsi všim v traileru tak se tam
určitě minimálně jedna milostná scénka objeví. Já jen doufám že se toho nechytne nějakej amíckej křestanskej politik a nebude to chtít cenzurovat. A jak už tu někde bylo řečeno: snad z toho neudělaj vesmírnou telenovelu.

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Destiny píše:
Tak to beru. Protože Aj v celé galaxii, byla opravdu ta největší blbost co v SG byla. A co se nepřátel týče jsem zvědavá, jaké si zase lidi udělají :)

Ještě jedna věc.Jedna středověká vesnice na celý planetě,na každé planetě v celý galaxii a to jejich nekonečný,nudný se starání o vidláky.To byla vždycky taky blbost.

Viler Airman
Airman

Odpovědět s citací

Longr píše:
Po shlédnutí prvního dvoudílu jsem v rozpacích a nevím co od seriálu dál očekávat. Všichni říkají, že přibylo reálnosti, s tím souhlasím. Musím ale říct, že jsem od prvního dílu čekal víc. Určitě se nedá srovnávat s prvním dílem atlantisu. Za celých 90minut jsem viděl asi jen 3 efekty, které mě nadchly a to byl pád kluzáku na základnu, výbuch planety a průlet Destiny. Herecké výkony se mi zdály opravdu hodně dobré ale nadruhou stranu mě některé konverzace připadaly hodně nudné a mimo téma. Celý díl měl pár nedostatků, kterých si mohl alespoň trochu inteligentní člověk všimnout. Alespoň konec dílu naznačil, že se příště něco začne dít. Zatím bych celkový dojem hodnotil tímto smajlíkem:

:hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm: :hmmm:

efekty neřeším ale jinak jsem na tom s hodnocením podobně, na pilot se mi to zdálo nějaké slabé , při srovnání s atlantis je jasné kdo vyhrává , možná jsem teď trochu zaujatý i tím ,že je mi zatím sympatická pouze postava dr. Rushe , nechám se ,snad příjemně , překvapit vývojem dál .
Obrázek

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak to u mě naopak pilot SGU nad pilotem SGA jasně vede. A to jsme ještě neviděli Air part 3, který podle mě bude ze všech tří částí nejlepší.

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Souhlasím s kufačem... podle mě byl tenhle díl ze všech pilotů SG vůbec nejlepší, už jen proto, že se hnedka potkali s tím super uber mega ultra silným nepřítelem...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jenomže to samý máš třeba i v BSG.
Už jde hlavně o to jak to natočíš a ani ne tak o to co natočíš. Právě BSG (jako celek) je toho nejočividnějším důkazem...

Když budu hodně hnusnej, tak v Airu se stalo prd, ale bylo to dost cool.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No jako ty příběhy budou jako z každýho jinyho serialu napeti kdo prezije a kdo ne kdo bude levej a kdo ne.urcite taky vsechno stihnou az v posledi vterine tohle uz tu bylo 1000x ted jde jen o to jak to zapojit do pribehu a jak to natocit treba v sg ale i bsg byli dily uplne nadbytecny co se netykali pribehu ale jen vyplnovali mezery...a me se tenhle novej bsg styl fakt libi neni to je o tom co je cool :-D cool je dneska emar dikant a hoper:-D sci-fi tak moc cool neni ale novi možnosti sou bomba treba jen ty pc efekty je mi jedno ze tam strilej z T4 KTERY SOU NA TANKY A NE LETADLA. JE MI U PR, ze maj vesty nez jaky maj mít v iraku ja se chci bavit.
Obrázek

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Souhlasim s Mousem :wink: věčné debaty o "baretech" jsou... no to je jedno prostě jsou a mě to štve..je to zbytečné...obzvlášť když to není pravdomluvnej dokument..

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

mouse píše:
sg ale i bsg byli dily uplne nadbytecny co se netykali pribehu ale jen vyplnovali mezery..

S tím rozdílem že v BSG jich bylo pár..., ale to je jedno, chápu tě....

Na SGU se mi prostě líbí, že se chytly toho moderního stylu... Postavy mají emoce, prožívají je pořádně a je to na nich znát...

Ale tohle už tady bylo asi milionkrát a pořád se jenom opakuji, takže za mě, poslední slovo k tomuhle, dokud neodvysílají další díl, SGU je pro mě zatím nejpovedenější SG...

mouse Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

tak pravíme :-D sem stejnýho nazoru
Obrázek

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Souhlasim s Mousem :wink: věčné debaty o "baretech" jsou... no to je jedno prostě jsou a mě to štve..je to zbytečné...obzvlášť když to není pravdomluvnej dokument..

souhlas, diskuse o tom, jestli mají orig. trenky nebo ne, je k ničemu. Tohle je Scifičko a chvála tvůrcům docela dobře udělané...

crazytunny Airman
Airman

Odpovědět s citací

ja jen doufam ze konecne se dozvime neco i o furlingách..... myslim tim hmotne informace pripadne ze se s nima i setkame.....

shppen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Osobne o tom dosti pochybuju...nicmene nebylo by to spatne :-)
Obrázek

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Docela by mě zarazilo, kdyby to byli oni, kdo tak zrubali Destiny....

FireEnergy Airman
Airman

Odpovědět s citací

Zdar lidi, kdy bude další díl ? 2x sem si pustil ten uvodni dvojdil, a nemuzu se dockat dalších

PředchozíDalší

Zpět na Obecné