tak sem to teď shlíd... podruhé to vezmu s titulkama a završím tím svůj názor, protože sem nerozuměl všem technologickejm kecům...
loď destiny = extraúžasná, velká, a vypadající opravdu staře
brána na destiny = brutus!, točí se celá a teď u žchápu, k čemu je tam ta lampička nahoře (byla na každém wallpaperu po internetu rozsvícená), vypadá to, že ta lampička je je jakoby zámek, protože v jednom záběru bylo vidět, jak se na bráně rozsvítil symbol pod ní...
v celém dvoudíle ani jedna ukázka cesty červí dírou, to mě zklamalo...
o'neill nebyl moc vidět a když ho ukázali bez sl. brejlí, tak jen z dálky v pozadí... měl docela opuchlou pusu, jako po botoxu... nic proti němu, třeba mu něco bylo...přeci jen už neni nejmladší, každopádně sem byl moc rád, že se tam ukázal...ani v atlantis už se pak neukazoval, takže mě moc potěšilo,ž e aspoň v pilotu byl...
dějově je to hodně bsg... je fakt, co tu někdo řikal, že brána byla dětinská... jen 4-5 hl. hrdinů a všichni "nesmrtelní", ale to dělalo bránu bránou a to sem na to měl rád... a nejen já... když chci styl bsg, pustim si bsg... i když musim uznat, že poslední díly sga byly jen o mckayovi, jak furt řeší extrém za extrémem pár klikancema na tabletu... a to už bylo docela ohraný... zřejmě to fakt museli skončit... každopádně kouzlo sg.1 už sga nemělo a proto je to jedinečný seriál... sgu holt spojilo sg svět se stylem bsg... oba seríály skončily a vznik jeden spojením těchto dvou...
takže za mě... je to pěkný a těšim se na další díly, co přinesou... podle názvů epizod by to mohlo bejt ok a zajímavý...