Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Spoilery Trailery a další videa k SGU

Trailery a další videa k SGU

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Američania sú odolnejší než šváby, veru.... :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Amík i Šváb přežijí vobá atomovku kdežto armagedon přežije :D jen amík.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Buchta píše:
proc hned rasismus , kdyby se choval tatko a byl "bilej " je mi to jedno a nazor na nej mam porad stejnej a nevim proc ,ale taky mi moc nesedi Tamara Johansen , ma takovej divnej obličej :D

TENTHIUS píše:
Tak já vseobecne jsem proti rasismu....jen poukazuju na to, ze v SG uz bylo dost takových etnických chlápku, kterí byli silní a nemluvní...Teal´c, Ronon, ted Greer, Ford byl výjimka, která ukazovala, ze i marinák muze bejt docela v pohode. Nejde mi v zádném prípade o barvu pleti, ale spís se snazím poukázat na to, ze v SG prostredí je uz proste tohle klisé. Kdyz to reknu na tvrdo: Copak musí bejt kazdej nebílej v SG silák s IQ kostelní mysi? A to nemyslím rasisticky, práve naopak, nekdy mi príde, ze maj v SG nebílé speciálne jen na tohle, a to by se melo zmenit. :wink:

EDIT: Jeste k té T.J, me se naopak líbí jak postava, tak i hereceké podání, podle toho mála, co jsem mohl videt. Dokonce mi zatím prijde jako zajímavejsí postava, nez treba Chloe.

no tak povedzte ze ho milujete
Obrázek

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Evil: Ty jsi asi zjevne neporozumel významu mého príspevku. (Boze muj, uz si pripadám jak Raynor :D ) Jestli se to z toho príspevku nejakou krajní náhodou nedalo vycíst, tak MI NEVADÍ BARVA PLETI, ALE SPÍS TEN CHARAKTER, který je uz v SG ohraný a já uz ho proste nevidím z tohohle hlediska zajímavý. A to je taky duvod, proc nemuzu tu postavu milovat, protoze má proste výse zmínené vlastnosti. Nebo je snad trestný nemít rád vsechny postavy v nejakém seriálu? To jako kdybych koukal na nejaký cínský film a byla tam postava nejakého mega bad guye a já rekl, ze se mi ta postava nelíbí, tak okamzite pujdu sedet za to, ze to byl cínan a protoze není beloch tak vsechny postavy z toho filmu musím milovat? Proste od toho má seriál hodne postav a je celkem normální a logický, ze nekterý z nich si oblíbím a jiný ne. Jen pro tvoji predstavivost...Forda i Teal´ca jsem mel rád, ale Greer mi proste nesedí...snad me za to nepobezís hned udat na policii...ale stop OT, tohle je topic o videích.

Mimochodem, taky se tak tesíte na novou znelku a jste zvedaví na její provedení? Doufám, ze nebude taková jako v díle 200, ale pekná minutová. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

TENTHIUS píše:
Já Greera taky silne nemusím a to i jako jeho herce, protoze kdyz jsem videl ty videorozhovory s ním tak on se fakt vyjadruje jak nejakej vidlák s poruchou reci

hmmmmmmm....nie normalne napis ze ho milujes a ze chces snim mat deti a uverim ti.
Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

2Evil: seš při smyslech :?: (no offense :) )

Na novou znělku se neuvěřitelně těším, protože mi chybí vyzvánění k některým lidem :D ... ne... to byl vtip...

Na novou znělku se těším, ale doufám že éra dlouhých minutových znělek již pominula, protože ty minutové znělky někdy člověka dokázaly pořádně rozladit, pomineme-li nějaké výjimky tipu Star Trek a BSG, takže doufám, že nová znělka SGU bude jako ty zkrácené k SGA a SG-1...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Zkracené k SG-1 neznám, ale v SGA mě strašně s*aly, chtěl jsem si přece ten seriál užít se vším všudy a úvodní melodii jsem naprosto žral. :lol: Na novou znělku se těším, už slyším ty fanfáry. ;-)

Odpovědět s citací

Evil: Eh, a co je na tom príspevku rasistickýho?
A proc bych jako s ním chtel mít deti? To jsem jako nejak nepochopil...to je tak leda k pousmání. A ze jsem rekl, ze se vyjadruje jak vidlák s poruchou reci, respektive tak na mne pusobí tím svým chováním, to taky nemá nic spolecnýho s rasizmem. Taky mám ve svým okolí pár lidí, který nemusím, jako asi kazdej a hned mi vsichni nenadávaj, ze jsem rasista. Nebo snad, kdyz nekdo napíse, ze Rachel Lut...proste herecka Teyly umí udelat jen dva skleby, tak je taky rasista? Fakt to nejak nechápu...nehlede na to, ze ten tvuj poslední príspevek vypadá, jako ze bych mel ríct ze chci s ním mít deti a ty mi uverís, ze ho nemusím...ale to uz by bylo o slovíckarení. Ale stop OT, proste nejsem rasista, nemám rád rasisty a nemyslel jsem to rasisticky. Pokud más jeste neco na srdci, pouzij PM.

Ke znelce: Já chci nový minutový SGU theme, aspon pro první sezónu...vzdycky znelku strasne zeru....stvalo mne, ze ji pak v polovine pátý sezóny na SyFy zrusili. :(
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Odpovědět s citací

K tej znělce. Na tu si budeš muset počkat protože ta bude nejdřív až tak v 1x03.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Nevadí, snad se v prvním dvojdíle objeví alespoň úvodní "théma", jako v SGA. ;-)

Odpovědět s citací

To jo ale znělka bude nejspíš až v 1x03.

Odpovědět s citací

To mne práve strasne stve...v 1x01/02 Air to vidím na nejakou podobnou verzi, jako u SGA Rising. Ale fakt jsem hodne zvedavej, co Goldsmith vymyslí. Hudba v tom 5ti minutovým klipu se mi líbila...jednoduchá, ale dechberoucí...ostatne, na tu bitvu se tesím z celýho pilotu nejvíc. :)
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No co se týče Greera, tak podle těch několika pár videjí nemůžeme hned usuzovat, že to bude další klon Tealca (sorry ale namám teď čas hledat na klávesnici apostrof) a Ronona. Možná bude postavený na podobné šabloně, ale věřím tomu, že bude jeho postava pojata zase nějakým odlišným způsobem - už jen tím, že je pozemšťan se z té šeblony trochu odklání.

Na novou znělku se taky velice těším. Jednak na její vizuální zpracování (tady bych byl docela rád, kdyby byla alespoň lehce ve stylu znělek SGA- ty byly opravdu excelentní), tak na nový hlavní hudební motiv. Ale řekl bych, že na kompletní novou znělku si počkáme až do Air part 3. I v SGA se znělka objevila až v 3. díle.

EDIT: No jo, píšu pomalu

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

TENTHIUS píše:
Evil: Eh, a co je na tom príspevku rasistickýho?
A proc bych jako s ním chtel mít deti? To jsem jako nejak nepochopil...to je tak leda k pousmání. A ze jsem rekl, ze se vyjadruje jak vidlák s poruchou reci, respektive tak na mne pusobí tím svým chováním, to taky nemá nic spolecnýho s rasizmem. Taky mám ve svým okolí pár lidí, který nemusím, jako asi kazdej a hned mi vsichni nenadávaj, ze jsem rasista. Nebo snad, kdyz nekdo napíse, ze Rachel Lut...proste herecka Teyly umí udelat jen dva skleby, tak je taky rasista? Fakt to nejak nechápu...nehlede na to, ze ten tvuj poslední príspevek vypadá, jako ze bych mel ríct ze chci s ním mít deti a ty mi uverís, ze ho nemusím...ale to uz by bylo o slovíckarení. Ale stop OT, proste nejsem rasista, nemám rád rasisty a nemyslel jsem to rasisticky. Pokud más jeste neco na srdci, pouzij PM.

Ke znelce: Já chci nový minutový SGU theme, aspon pro první sezónu...vzdycky znelku strasne zeru....stvalo mne, ze ji pak v polovine pátý sezóny na SyFy zrusili. :(

nemas zmysel pre humor???
Obrázek

Odpovědět s citací

toTenthius:Tu hudbu z SGU traileru si perfektně vystih. Nezýbá nám než doufat že to bude i tak nadále po celou sérii.

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

2Evil: ono se to v psaným textu blbe pozná... :D

K znělce: Tak v prvních dvou sezónách SGA se mi taky líbila, ale pak se ohrála a začala mě spíš obtěžovat... A co se pilotu k SGU týče, tak si myslím že ji uslyšíme už v 1x02...

Odpovědět s citací

Prostě nejlepší by bylo kdyby ji tak po 2 řadách obměnili (a to pořádně).

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

To zase ne, když znělku, tak pořád stejnou :!:

Odpovědět s citací

No já bych byl pro obměnu nebo nějakou zkrácenou verzi ale ne tu z druhý půlky pátý řady (dvakrát bych jí prodloužil a vizuálně upravil-hercí by tam mohli mít jen svý méno, což by uvolnilo místo nějakejm pěknejm grafickejm scénkam)

Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Hej ja jsem na toto forum připojen snad telepaticky zrovna potom co jsem odešel od pc jsem taky nak tak začal přemýšlet nad znělkou a bum mrknu sem a co se probírá no znělka osobně doufam ze bude hodne dobrá a hooodne se na ni tesim a aspon pro prvni sérii nakou delší

Odpovědět s citací

Te´d koukam na SW a tam je to taky dobře vyřešený. Jen titulky by asi nebyly tou nejlepší možností. Namísto toho by se tam dal dát krátkej trailer jako v BSG i když to by se mi to zase moc nelíbilo protože bych si řek že to BSG moc kopíruje. HLAVNĚ AŤ JE TO KVALITNÍ.

Airman First Class

Odpovědět s citací

kdyz nam tu zas tak krasne pred doslova skoro uz jen hodinamy odvisilani pilotu stoj idiskuze tak aspon trosku rozvirim a ptam se co myslite ze je toto : Obrázek

pripomina mi to ten Ori zdroj energii ,ale jakoby zevnitr ne ta bila koule

Odpovědět s citací

Cetl jsem, ze to má být centrální rídící PC, nebo tak neco.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Airman First Class

Odpovědět s citací

tak dozvime se to cca za 40 hodin :),ale vypada to zajimave , jak jsou vsude na destiny ty hadicky stacilo by vytahnout a zdar :palka:

Odpovědět s citací

36 hodin, plus mínus.
Ale já se tak strasne tesím na tu bitvu o Icarus Base. V tý petiminutový ukázce urcite nebyla celá, navíc vubec neukázali fight mezi Hammondem/Phoenixem a Hatakama. Po dlouhý dobe to vypadá na porádnej mazec. Dole protivzdusná obrana, nahore bitva lodí a i kdyz to bude asi na zacátku, tak to vypadá na nejlepsí cást pilotu...pak uz se bude jen kecat. :D
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery