V sobotu ve čtyři nebo pět ráno, nejsem si jist, ale po dvou hodinách to opakují jen nevím jestli to bude i u tohoto dvou-dílu, že by hned po skončení jel znova? Tak podle programu ne, až při třetí epizodě poběží znovu hned po Sanctuary. Jinak včera těch trailerů bylo opravdu hodně, pěkná podívaná.
Já jsem to práve pocítal a kdyz tady bylo 14:00, tak tam podle programu startovali Heroes I. v 8:00..cili sest hodin mezera, takze kdyz to startuje ve 21:00, tak tady by to melo bejt ve tri, ne? A podle programu to fakt dávaj dvakrát za sebou, v 9pm a v 11pm. Tak v tom mám docela bordel..nechci stávat moc brzo, ale ani zaspat.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
no tak tomu rikam poradna davka SG 4 hodiny SGU a potom 2 hodiny SG1 No doufam ze v sobotu uz budou titulky s moji AJ bych rozumel 20% a to u Rushe skoro vubec
No tak koukat na to půl třetí to je na nic,to bych utoho usnul a z premiery bych měl ledatak hov..Počkam,až se to objevý na někajech placených serverech(czshare,share-rapid......).Z torrentů stahovat neumim.
No, protože to pude opět v pátek večer/či sobota ráno, budu tou dobou vždycky bud v hospodě nebo někde, holt ty pýtky nejdou se dívat přímo, ale od toho jsou torrenty aby člověk až příde z tahu nandal, prospal se a pak se kouknul....
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
No já budu 100% stávat na první premiéru, tudíž někdy před půl třetí ráno v sobotu 3.října ....to si nemůžu nechat ujít za žádnou cenu ...a potom to sosnu i s titulkama
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate [img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
No, me to funguje uplne normálne vzdycky jen do okamziku, nez dávají The Last Man, First Contact nebo Enemy at the Gate...to potom ze záhadnýho duvodu program nefunguje....takze uz vidím, ze to budou zase prístí sobotu ráno nervy...
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
Mně to přijde zbytečný vstávat takhle na premiéru. Kdyby to bylo nějaký promítání s fanouškama, tak to neřeknu, ale takhle mi připadá lepší se na pilot pěkně vyspat, případně pak ještě počkat na titulky. A to nemuvím o kvalitě obrazu.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
Přesně. Já si i počkám na 720p kvalitu, kvalitní titulky bez překlepů a k tomu si objednám pizzu. Přehraju si to až v pátek večer následující týden, kdy už budu mít po praxi a před sebou 2 dny volna. Prostě si to užiju se vším všudy. Tu hroznou kvalitu obrazu bych neskousl.