Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
LRC Device = antický dálkový komunikacní zarízení.

Mimochodem, na GW se objevil dost veliký spoiler k SGU 1x18,19 a uz ted vím, ze jsem to nemel císt, protoze jsem si vyzradil vetsinu deje finále sezóny...ale kdyby to nekomu nevadilo, tak v príslusných topicech ty spoilery jsou.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no moc mi spoilery nidky nevadily, ale tohle je moc i na muj vkus. Už od včerejška jsem věděl, že za tim útokem je
Toto je spoiler!!!:
LA
, ale netušil jsem, že to pude až takhle daleko. Na druhou stranu musim říct, že je to zajímavý a líbí se mi to.

Teď ještě obsadit do role Kivy Triciu Helfer :heat: :heat:
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Buchta Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Pozor spoiler vyzrazujici v cestine dej 18/19 a 20 epizody
Toto je spoiler!!!:
Tak jestli jsem to dobře pochopil ( překládam v Googlu) Tak v 18. díle se dozvedy ze majio na destiny spiona a muci Telofrda a Rushe , protože nevědi jestli to jsou opravdu oni ?a v 19/20 jsou muceni na nake nakladni lodi a Kivi se dostane na Destiny ..Tento dej se mi libi ,ale nemuze mi to nekdo lip zkompilovat a vysvetlit ?Treba vubec nevim jestli Rush nema teda vymytej mozek bo co ?

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Buchta:
Toto je spoiler!!!:
Nemučí Telforda a Rushe, ale Telforda, který se s Rushem spojil pomocí toho udělátka nebo naopak. Zbytek přeživších si totiž není jistý, jestli zrovna oni nejsou špiony Luciánské aliance.

Tohle bych řekl, že přehnali, nakonec to dopadne jako SGA, kde jste se ani nemuseli dívat na další epizodu, protože jste do detailů věděli, co v ní bude. :roll: Tak nějak doufám, že už žádný takto velký spoiler nevypustí a alespoň ty poslední tři týdny budou mlčet.

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tedy poprvé jsem rád, že jste to i v sekci spoilery, dali do spoilerů... :smile: Jak tak čtu vaše reakce, tak si to raději číst nebudu a nechám se překvapit.

Co se týče těch přílišných informací, často za to může sám SyFy... Mallozzi se u SGA několikrát rozčiloval, že přímo SyFy vyslepičil celé pointy dílů (Kindred I či First Contact)... Ale kdo vypustil tohle samozřejmě netuším...

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

No původně jsem měl v plánu, že po odvysílání pilotní epizody přestanu číst spoilery, protože jsem měl kvůli nim docela zkaženou celou 4. a 5. sérii SGA - všechno jsem už vlastně dopředu vědě a u SGU jsem chtěl mít co jak nejvíce překvapení. Ale jak vidím, už se začínají vyzrazovat pointy závěrečných epizod, takže s tím budu muset začít už teď. Stačilo mi přečíst si první 2 slova a už toho vím na můj vkus víc než dost, zbytkem se už chci nechat překvapit.

Odpovědět s citací

Tyjo, dneska se s tema spoilerama roztrhl pytel...uz by se meli drzet na uzde, jinak se zachvíli dozvíme i kdy chodí Rush na záchod, tentokrát ohledne obsazení finálových epizod první série:
Toto je spoiler!!!:
Jack O'Neill and Daniel share at least one scene together in this episode, both conversing with Young.

No, tohle se mi líbí...rád je zase uvidím.
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Airman First Class

Odpovědět s citací

tak na druhou stranu
Toto je spoiler!!!:
toho zas tolik nevyslepicily , jasne dozvedeli jsme se ze LA muze za utokem na Icarus ,ale to bylo celkem jasny taky vime ze se LA dostane na Destiny ,ale uz nevime jestli meli nejaeho spiona nebo jestli je to Telford/Rush to proste nevime ,rekli toho hodne a zajimavy ze zrovna u epizod ktere psal Mallozi ,ale stejne nevime jak to nakonec dopadne ...

Take doufam ze budou dalsi serie protoze tento styl se mi docela libi a tesim se jeste vic na SGU jen aby se to netocilo cely kolem
Toto je spoiler!!!:
LA
,ale taky tam byly jiny emzaci a jiny problemy a vyresenim problemu s ** doufam ze tim SGU nezkonci ...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ach, když si pomyslím, že se příští sobotu probudím a už... :yahoo:

shppen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Bohuzel az tu pristi :cry:
Obrázek

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Mam malou otázku.Bude se vysílat v Hr HD??A ještě jak dlouho to trvá než SGA-T team udělají CZ titulky( :oops: Nenarážim na to,že vam to trvá dlouho jen se čistě ptám ze zvědavosti :oops: ) a než to někdo ripne z TV????

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Dnes už se klasicky sosají (snad) jen HDTV verze. Nemusíš se obávat, na torrentech to bude ke stažení ani ne pár hodin po odvysílání.

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

:yahoo: Tak to je dobře :bravo:

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

SGTT je výborný tým, většinou je to hotové ještě do poledne... a co se týče SG, tak to se z torrentů dá stáhnout ani ne do hodiny, když to jede průměrně...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Veru tak, ja osobne sa spolieham na torrenty. Buď to unikne..... alebo to tam bude zachvíľu a ľudí tam bude.... v tomto prípade dosť :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mark Jackob píše:
SGTT je výborný tým, většinou je to hotové ještě do poledne... a co se týče SG, tak to se z torrentů dá stáhnout ani ne do hodiny, když to jede průměrně...

Snad se to kůli přízvuku Roberta Carlyla neprotáhne na dny :D .

Ale jinak SG jsem objevil v roce 2007 a teprv na začátku tohoto roku jsem začal s SGA.Takže jsem to spíš za stich s cz dub a to i stahování.Nikdy jsem nečakal na díl rovnou z USA,tak jak to tady dělají spousty lidí,takže proto se na to ptám ,aby jsem měl přehled :) .Další 4 roky bych rozhodně nečekal,až to u nás někdo koupí a nadabuje.

Airman First Class

Odpovědět s citací

jak dlouha teda bude prvni epizoda ?maji to byt dva dily a prumerny dil sg ma 42 minut x2 je necela hodina a pul a ne dve hodky jak vsude pisou ? ptam se proto abych vedel jak dlouho si pristi sobotu budu vychutnavat :D

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak jedna epizoda by měla mít asi těch +/- 45 minut.Pilot se bude jmenovat Air a bude mít 3 části.

Airman First Class

Odpovědět s citací

jasny ,ale z patku na sobotu davaj prece jenom dve epizody 1x01,1x02 Air ,takze asi tedy hodku a pul ?

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak v tom případě cca ANO.Já myslel,že myslýš kompletní začátek.

Odpovědět s citací

Ony to budou 2 hodiny, ale s reklamama. :(
Obrázek
Obrázek
COMING SOON 2009

Alteran Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a kedy bude Air 1x03??

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

asi tejden potom, jen jsem překvapenej že letos jim to zatím drží a neuteklo to, když si vemu že asi šest jinejch zase a opakovaně uteklo předem a s tim že vydali tu jejich "tašku" s prvníma 3 epizodama a odeslali jí po televizích i na gateworld a nikdo to nezkopčil......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Alteran píše:
a kedy bude Air 1x03??

o týden později
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

spike kree: K tej "taške" sa nedostali tí správny ľudia čo majú na starosti to kopčenie :)

PředchozíDalší

Zpět na Obecné