Líte mlíka a třetina krabice neskvik kuliček. Fuj to byla pořádná makačka. Normálně to mam tak za 30 minut občas i za víc protože se koukam na film ale narvat to do sebe za 20 min...
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
No já taky nemůžu říct že prášky neberu ale prostě snažim se jim vyhejbat (důvodů je hodně) a beru je jen když je to hodně vážný. Jako nemam rád lidi co furt tvrdí že je bolí hlava cpou do sebe tuny prášků a pak řikají že nemají prachy a podobně. Mě hlava bolí pořád a nějak to neřešim.
No na bolest hlavy funguje buď studený pívo, nebo horký kafe - záleží na situaci
Spíš než prášky nemám rád doktory, když jsem nachcípanej, jdu radši rovnou do lékárny a pořídim co potřebuju, než abych chytil tři další nemoci v čekárně.
Nebo pivo to je taky možnost (kafe nepíju). A mě hlavně nebaví čekat u doktora kvůli něčemu o čem vim co mi na to řekne. A s tim nakaženenim je to spíš obrácený teda spoň u mě protože já du vlastně s osabenou imunitou někam kde je spousta virů a bakterií.
Prostě nejlepší zůstat v posteli a vyležet to a hlavně nebrat antibiotika nebo je to tak na tejden a ještě se po tom cítíte hodně vysíleně. Namísto antibiotik čaj s hodně velkym objemem medu ten mi pomáhá dost protože když vysadim tak rýmu téměř vždycky dostanu nehledě na roční období.
Tak já sem dneska měl taky ubohou snídani horalka a čaj.