Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
to Gravidus:Já bych řek že se ti spíš nedostává jídla než času.
Jinak dneska sem měl rybu (kapra) a povedlo se mi ho nějak zázračně sníst aniž by mi uvízla nějaká kost v hltanu což považuju za úspěch jelikož sem na jídlo neměl moc času a musel sem to teda tím pádem do sebe naházet jinak normálně sem na tom jako přežvýkavci-hezky pomalu.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Včera sekaná (pikantní a se sýrem) s opečenym bramborem.
Dneska kuřecí ruce s česnekem a kuřecí nohy na medu s opečenym bramborem (podle chuti zbytky od včerejška ... a dnešní mimořádná 20% sleva mě v tom názoru utvrzje).
Kuřecí přírodní řízky na grilu ala homemade by me in ČR (ne čínská republika ).
Obalenej kuřecí řízek s bramborama. Ale byla to makačka po takovej snídani (viz topic snídaně).