Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
OK, zkusím něco najít pokud najdu hodím. Ale upozorňuju jsem mizernej 2D grafik, ale ozval se mi člověk co mi udělá textury. Už jsem je tam dal, až příjdu domů hodím obrázek. Jo a už mám řídící místnost a kancelář.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Jo a jeste me napadlo muzes tam do tve hry davat i Garrys mod addony??
Myslím, že ne. Garrys mod má speciální formát kódu .LUA a myslím, že by to Hammer nebobral.
Jinak pokud někomu nevadí průběžné info, tak jsem sehnal výborného člověk co mi dělá modely a textury, takže je celá Atlantida v novém kabátu a textury z HL2 nejspíš vůbec nebudou potřeba.
A zak dlouho tak tipujes ze bude 1. verze nebo aspon video z ni??
A jak to bude vypadat se zbraněmy? Bude tam třeba Stunner ,P90??
Nevím, jestli jsem to říkal, ale bude to směs dílů a mnou vymyšlené příhody. Jinak jsem udělal nápisy na schodech a schody do řídící místnosti, myslím že o není malá věc zabralo mi to dost času (není to těžké, ale je toho hodně), zde je screen.