Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály My Name Is Earl

My Name Is Earl

Příspěvek 01.9.2009 17:57:25
Alteran Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

O seriálu

O seriáluZnáte takovýho toho chlápka, kterýho potkáte cestou do obchodu na maloměstě, kde se stavíte cestou k babičce? Takovej ten trhan, co si koupí krabičku cigaret, pár výherních losů a jedno pivo v deset ráno. Takovej ten typ, u kterýho si radši počkáte, až odejde, než tam se svou rodinou vůbec vkročíte. No… Tak to jsem já. Jmenuju se Earl.

Tak začíná pilotní díl seriálu My Name is Earl. Jednoho dne Earl vyhraje v loterii 100000$. Než si jich však stačí užít, srazí ho auto, výherní los odnese vítr a Earl skončí na nemocničním lůžku.

O seriálu:Jeho žena se s ním rozvede a uvědomí si, že jeho život stojí za nic. V televizi běží zrovna Last Call show Carsona Dalyho a tam Earl uslyší myšlenku Karmy: „Děláš dobré věci a dobré věci se stanou i tobě. Děláš špatné věci a ty se ti pak vrátí.“. Proto si sepíše seznam všech špatných věcí, které za život udělal, a ty se bude snažit odčinit. Toto je základní myšlenka seriálu. Některé položky seznamu jdou splnit lehce, jiné jsou složitější. Každý díl je doslova nabit různými vtípky a hláškami. Tento specifický humor však nemusí sednout každému, přesto však každému doporučuji shlédnout alespoň pár dílů.

Online sledovanie:
http://iserialy.sk/serialy/my-name-is-earl/

Příspěvek 01.9.2009 18:53:54
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak tohle jsem sledoval. 1. sezona byla super, dobré nápady, Randy, pohledy do minulosti, díly Our Cops is on, Y2K, atd. jsou skvělé. Pak to pomalu upadalo, občas zase nějaké dobré nápady, ale už to sklouzávalo do stereotypu. 4. sezonu jsem ani nedokoukal do půlky, takže mi zrušení ani moc nevadí.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 01.9.2009 19:01:44
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já mám Earla jako 3. nejlepší seriál, co jsem kdy viděl, ale jelikož jsem viděl jen S1 a S2 a slyšel jsem o tom pozdějším pohnutí do kytek, tak bohužel...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 22.1.2010 01:45:46
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Super sesriál, škoda, že ho zrušili. Btw videl som to komplet a nemyslím, že to nejak upadalo. Aj keď už to je nejaký ten piatok dozadu, čo som to videl.

Příspěvek 01.4.2010 12:09:05
miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak sem se podícal na tenhle seriál a docela se mi líbí.S1 a S2 byla skvělá,jenom první polovina S3 byla trošku nudná...ale S4 to vrátila zpátky do normálu.Škoda že ho zrušili...chci vědět kdo je táta Earla Juniora :rflmao: :rflmao:
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zpět na Další seriály