Tak jsem si opět půjčil od kamaráda WoW a chtěl bych se zeptat, který free server by jste mi doporučili? Uvažoval jsem o tomhle, je celkem příznivě hodnocen:
ja sám hrajin na free servru Twinstar .. me absolutne vyhovuje lidi online kolem 1500 kvalitni GM tým... málo bugů atd. lidi tam sou vecinou slušní ale všude s najde nejaka vyjimka
pokud hledas nejaky dobry na wotlk tak toho moc nenajdes.. ja sam sem nenazazil na zadnej.... Př: jelikož hodne q je typu sedni na mouta a odjed k XY atd..... a takovy veci se na free servrech delaji spatne ...
kdyz tak me na twinstaru (pokud tam pudes ) najdes pod nickem jak jinak nez Werostir
Tak... ja ho zabiju, to je magor.. naprostej Idiot.. - Zelenka
čus, nemohl jsem si tohohle tématu nevšimnout, pač WoW hraju taky, samozřejmě na offiku na serneru Drak'Thul za Hordu, tk proto jsme se rohodl připojit k diskuzi.
PS.: LF PvE guild nejlíp UD 10/25, na eq čumnite na wowheroes či armory, nick Misiczka
Nie, nepíšem kvôli datadisku, ale týka sa to WoWka K dnešnému výročiu (5 rokov WoW, či tak dako) sa na ofiku dáva tým, čo sa prihlásia darček... Mr. Chilly (tučniačik ) a Onyxian Whelpling (čierny dráčik ). Som hrdá majiteľka, jupíííí