Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Víte jakej rozdíl je mezi yettim a chytrou blondýnkou?Yettiho někdo viděl!
Táta říká synovi:"Víš,chlapče,řeknu ti tajemství,chvíli jsem pracoval v Černobylu".Chlapec skloní hlavu.
A táta dal povídá:"Víš,řeknu ti další tajemství,pracoval jsem i v Hirošimi."
A Chlapec skloní druhou hlavu.
Toto je spoiler!!!: |
V práci mistr honí dělníka: "Tak dělej! Dělej, ať je to hotové." Dělník mu odpovídá: "Nehoň mě, nejsem na útěku, ale v práci!" V okně jednoho činžáku se objevila výrazná cedule: "Prodám saxofon." Druhý den se objevily nápisy na všech oknech okolo: "SLÁVA!" Jak zjistíte, že Vám byla manželka nevěrná, po dobu Vaší služební cesty? Postup je následující: Před odjezdem jí nasypete do kapes zrní. Když se vrátíte a zrno tam není, znamená to, že ji někdo vymlel. Pane Kalianko, proč vás vyhodili z práce?" - "Kvůli kašli." - "Jak to? Za to, že jste nemocný, přece nemůžete." - "No jo, ale já jsem kašlal na práci!" Bača v chalupě slyší jak na něj někdo z venku volá. "Co je?" - "Bačooo! Potřebujete dřevo?" - "Neee! Mám ho přece dost!" Ráno se bača vzbudí, vyjde na dvorek, kouká: "Kurva! Kde je moje dříví?" V Monaku zakázali hrát fotbal kvůli problémům - jednou míč vletěl do Itálie, podruhé do Francie ... Soudce k vězni: "A jaký máte hlavní důvod ke své žádosti o podmíněné propuštění z výkonu trestu?" - "Chci se oženit." - "Hm, to máte dost divné představy o svobodě!" Dva policisté na noční pochůzce uvidí dva zloděje jak vykrádají zlatnictví. "Nezasáhneme?" - "Blázníš, vždyť jsou dva a my jsme sami!" "Tati, proč mají elektriky číslo i na zadní straně?" - "Abys viděl, která ti právě ujela!" Taxikář oznamuje na konci cesty: "Pane, stala se chyba. Já zapomněl zapnout taxametr." - "To nic,"říká právě vystupující zákazník, "já zase zapomněl peněženku!" Rozhádaní manželé se ubytovali v hotelu. Vejdou do pokoje a ona říká: "Hele, z okna vidím srnku!" -"To není srnka, ale kráva a to není okno, ale zrcadlo!" Jaký je rozdíl mezi člověkem a ženskou? Stejnej jako mezi autem a trabantem! Přijde chlapeček do hospody, sedne si ke stolu a říká servírce:Jednu desítku!" Servírka: "A kolik je ti, chlapečku?" "Osum." "A to by ti nestačil džus?" "No, stačil, ale chybí mi dvě koruny ..." Víte jak se jmenuje číňan, který sjel mt. Everest na kole? Doleje Nakaši. Vite jak se pozná nejblbější voják z armády? To je ten který zdrhá před granátovým jablkem. Příjde Pepa do hospody a říká chlapy chlastejte všechno je na mě. Počkej co se stalo? Chlapy opravdu všechno je na mě v rodině máme svatbu. Tak ty seš ženatej dcera je vdaná a syn je malej, tak kdo. Chlapy pán Bůh si vzal tchýni. Na buzerplace je nastoupená jednotka a před ní si vykračuje její velitel. A povídá: "Vojáci, budu říkat písmenka abecedy od A do Z a kdo má jméno začínající na to dané písmeno, vystoupí a představí se. Tak začínám: A", vystoupí jeden voják a říká " Vojín Adam." Velitel říká: "Jsem rád vojáci, že jste to pochopili." Takhle dojde ke K. Vystoupí jeden voják a říká: "Vojín Konývka." Velitel se začne smát, až se chytá za břicho a Konývka se ptá: "Veliteli, mám dotaz, proč se tak smějete?" Velitel: "Víte Konývka, když jsem byl malý, znal jsem takovou říkanku, konývka konývka, vystydne ti polívka, chápete?" Konývka se urazí a odpochoduje zpět do tvaru. Velitel předříkává abecedu a dojde až k Z. A povídá: "Je tu někdo od Z? Ne? Tak já se vám představím, jsem váš velitel, poručík Zelený." Najednou se Konývka začne strašně smát až smíchy brečí a velitel se Konývky zeptá: "Konývka, je tu něco k smíchu?" Konývka na to: "Veliteli, já když byl malý, tak jsem znal taky jednu říkanku." Velitel: "Tak sem s ní, sem s ní, ať se taky zasmějěme". Konývka:" Zelený, Zelený, ty idiote jeden." |
Dežo čte v novinách: "Hledá se muž ve věku asi 40let, který v noci na opuštěných místech přepadává ženy, osahává je a ukazuje jim své přirození." Otočí se na manželku a říká: "Eržika, myslíš, že by mi to místo dali?" Přijde cikánka do masny a se slzami v očích prosí řezníka, jestli by jí nedal maso na dluh, že má hrozný hlad. "Dobře, dám ti maso na dluh,ale musíš vypít kýbl vody." Cikánka do sebe naleje celej kýbl vody a řezník povídá: "Hovno hlad, žízeň jsi měla!" Víte, proč se nemůžou cikáni účastnit Závodu míru? Protože by většina diváků poznala svoje kola. Víš jaký je rozdíl mezi kouzelníkem a cikánem? Kouzelník řekne: "Abrakadabra!" a vyčaruje králíka z klobouku. Cikán řekne: "Diskriminácia!" a vyčaruje důchod, sociální dávky, byt a auto....... |
Ve stejnou chvíli jsou 2 mladíci na opačných stranách zeměkoule: Jeden kráčí po laně mezi dvěma mrakodrapy. Druhému ho kouří 75 – ti letá babka. Oběma najednou jde hlavou stejná myšlenka. Jaká? odpověď: Nedívej se dolů, hlavně se nedívej dolů . . . . .! |
Víš jaký je rozdíl mezi kouzelníkem a cikánem?
Kouzelník řekne:
"Abrakadabra!" a vyčaruje králíka z klobouku.
Cikán řekne:
"Diskriminácia!" a vyčaruje důchod, sociální dávky, byt a auto.......