alfel: Tak Sheparda jsem jako hrdinu sehnal na Atlantydě
RomanArts: Jumpery bohužel jako pozemní jednotky neseženeš
mikey: Verze hry je 1.1 v té předchozí právě byli chyby některé budovy chyběli, někde chyběli obrázky a hlavně do té verze 1.1 přidali i nějaké jednotky.
Dáš je s přehledem, postav si o dost silnější armu než mají oni a bitvu dej rychlou, aby ti to výsledek vypočítalo, a nemáš problém. Joo když to hraješ férově tak je to problém. Na Asuru je sice jako pozemní jednotku maj, ale ve hře samotné nejsou, to už mám zjištěné. Prošel jsem to už hodněkrát a myslím si, že bych na ně určitě narazil.
Bohužel to vždy spadne škoda že ještě nevídaj jeden patch kterej by opravoval jen to nejnutnější
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Problém je právě v tom, že některé chyby byly prý natlik záludné, že je nedokázali upravit, proto dělají novou verzi, ve které se jim chtějí vyvarovat..
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Mám takovej problém mám už celkem dobře rozehranou hru,ale letěl sem zpátky na zem a přepadla mě armáda repliků (byl sem eště ne jednej planetě pro lodě) a tničili mě loď s Breitakem a ZPMkem de to náko získat zpět ?
no nevim me se to uz taky stalo ale neriskoval sem dobre ze je tam ten auto save ulozilo se mi to jen chvili pred tou bitvou tak sem se ji vyhnul a jak si vlozim naq. generator nebo zpm do nake lodi?
generátor nebo zpm vložíš akorát do své flotily a hra vybere nejsilnější lod a na tu dá ZPM nebo generátor.
A já mám taky problém: Jak je možné že v flotile mám 23 BC-304 ale v bitvě mám jen okolo 4??
a co kdyz mam oboje zpm i generator?jak se to pak podeli ?a pokud bys chtel vsecky lode musel by sis upravit populcani limit viz c program files lucasarts starwars empire at war gamedata mods stargate data xml a je to soubor factions a vnem musis najit u tauri a goauldu <Space_Tactical_Unit_Cap>cislo</Space_Tactical_Unit_Cap> a ti cislo si nastav jake chces a potom bude takovy polucani limit
Musíš dobýt planetu asuras a tam můžeš kupovat zpm ale je to hodně těžký protože planetu hlídaj aurory a blbý bc-304 na ně nemaj a nebo je tu alternativa můžeš dobýt planetu orban a tam zase můžeš kupovat naquadahovy generátory
A když zvýším ten populační limit tak se zvýší jen mě nebo i nepřátelům?
EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, čti pravidla fóra. RomanArts
Takže když zvýším populaci jen u tauri tak doufám že si automaticky nezvýší i replicatorum a ori. Takže když mám v flotile 23 bc 304, 5 jumperu, 2 belisknery a 4 mk2 tak se všechny lodě objevy v bitvě??
Jo je to tak. Tam si prostě za každou stranu dáš, jak chceš, aby na mapách měli velkou populaci. Jen jí nezvedej moc tak o 50 až 100 protože pokud nemáš kompa z nasa tak ti to stíhat nebude .
tak uz sem na atlantide dostal sem tam weirovou a shepparda a ted jdu cistit galaxii pegas od wraithu a nevite nekdo jak udelat abych moh koupit neomezeny pocet zpm na asuru a neomezeny pocet naq generatoru na orbanu?protoze tam sem moh jen 4 a vsecky 4 se mi daly do 1 lodi
urcite to jde zas prepsat v nakem souboru
EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe, čti pravidla fóra. RomanArts