Je tu někdo z Plzeňského kraje? Stačí mi říct, že jo, nepotřebuju přesnou adresu .
PS:Jestli se někdo ptá proč je tu tohle téma, tak proto, abych zjistil jestli tu nejsem sám.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Už kdysi, když vznikla tato sekce, jsem uvažoval o založení tohoto tématu, myslím, že tu nějaký ten pátek i bylo. Nakonec snad bez odezvy. Tedy přímo k tématu já jsem z Plzeňského kraje, bydlím nedaleko městečka Nýřany.
No mě stačilo, že tu někdo je, ale tak dobře. Bydlím blízko městečka Blovice.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Mno, ano jsem z Plzeňského kraje ba dokonce, jsem z vašeho krajskýho města. Plzeň - Slovany zdraví ..a neříkejte mi, že při tom počtu uživatelů nás tu není víc
To se zjistí snadno kolik nás tu je stačí vzít počet reg. uživatelů na tomhle fórum a vydělit ho počtem krajů tedy 14 a tadá máme naše hledané číslo .
Souhlasim s Mirrou. Tohle se týká Plzeňskýho kraje a Praha je trochu někde jinde a taky nejsem zrovna cestovní typ. PS:Když už tak tenhle topic můžem uzavřít a bavit se na Pražskym .
jenze tohle jednoduchy delenbi poctu uzibatelu poctem kraju by nefunguvola ... Libereckej a Karlovajskej jsou nejmensi (cca 200-250 tis obyvatel) zato praha a Stredocesky kraj jsou nejvetsi (cca 1 mil obyv) ale popravde tady v plzenskem kraji uz vas je dost na usporadani srazu