Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

mnohem výhodnější,já stehení pouzdro domá mám,a není to zrovna to nejlepší,na břiše je pistole dostupnější
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zajímavý clánek. Carlyle se trochu rozpovídal o Rushovi a jeho príhode s mimozemstany:

Toto je spoiler!!!:
Take one recent episode. "I was floating in a tank, and that was kind of bizarre, in actual fact," Carlyle said in a group interview last month at Comic-Con in San Diego. "A bunch of aliens actually got me. Of course, Rush is left on a planet, which is what he deserves, and then the aliens come and pick him up and stick him in a tank. So that's where you suddenly pick me up again, floating in it. So that was quite cool."

o epizode "Time" (mimochodem, to je ta s Junglí, jak tam drzí tu lebku, jestli jsem to správne pochopil:

Toto je spoiler!!!:
"We do all die, and then we come back to life," Carlyle revealed. "It's a very, very interesting episode written by Robert Cooper called 'Time.'"

celý clánek, kde popisuje i spolupráci s RDA a dozvídáme se, ze Jack bude ve 4-5 epizodách, nebo o Rushove vztahu s col. Youngem najdete zde:

http://scifiwire.com/2009/08/no-one-told-stargate-univ.php
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak SGU bude mít 30 webisod, kde bude hlavní roli hrát ta sonda KINO
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Konečně se i v SG dočkáme wepizod.

Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Ale ne, webisody neee :roll:
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

proč ne, vypadá to zajímavě antické sondy špehují posádku a pak to uplaudují na net.... doufám že zachytí štavnaté věci....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mikiquicna píše:
mnohem výhodnější,já stehení pouzdro domá mám,a není to zrovna to nejlepší,na břiše je pistole dostupnější

dostupnější možná je, pokud na vestě nemáš nic jinýho
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

webizody - to zní celkem dobře.. měl jsem je rád i v bsg, krom toho, jak jsem četl, tak to nebude na stejném v principu jako v bsg - čili mezi sezonami..

Spíš "AntientBigBrother" :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Jen doufám, že na to někdo bude dělat titulky. Třeba u Heroes se k tomu nikdo nehlásí. :roll:

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Většinou se někdo najde. Já tedy tyhle lidi celkem obdivuji. Jednou jsem překládal titulky na House a vím, co to obnáší. A to už bylo hotové časování, jenom to stačilo přeložit z angličtiny. Já bych to tedy pravidelně nedělal. A ti chudáci za to ani nic nedostanou, pouze poděkování. 8)

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak tohle je Kino:
Obrázek

Sakra, to budou wallpapery:
Obrázek

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Poušt a navíc miliardy ly daleko? LiOH?

G36?

Kino, Rush, Wallace, Telford?

Design brány, Destiny?

Fuck yeah!!!!

jinak záběr z té pouště je tu, epic!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=c24csuUEAkc

Ať už je říjen, ať už je říjen..... :lol:

edit: a ano, myslím si že se tam dostanou přes most z více bran, proto chtějí Eliho a proto nemohou domu, přestože destiny má hafo energie...nbc.....
Obrázek

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jeste k tomu Carlyleove spoileru:

Toto je spoiler!!!:
Take one recent episode. "I was floating in a tank, and that was kind of bizarre, in actual fact," Carlyle said in a group interview last month at Comic-Con in San Diego. "A bunch of aliens actually got me. Of course, Rush is left on a planet, which is what he deserves, and then the aliens come and pick him up and stick him in a tank. So that's where you suddenly pick me up again, floating in it. So that was quite cool."

Ted jsem cetl zajímavou úvahu na Gateworldu, ze:
Toto je spoiler!!!:
V epizode Justice dr. Rushe odsoudí za to, ze je vsechny dostal na Destiny a ponechají ho na planete. V epizode Space ho pak chytnou ti mimozemstani a dají ho do nádrze a v Divided se zase dostane spátky na Destiny.

Co myslíte? Me se to docela líbí.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Myslím, že jsem ty spoilery neměl číst... :lol:

Jinak škoda, že nepoužívají G36C, ten je IMO o něco víc coolooking.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

To nám nemohou provést, vždyť bychom pak museli slintat 2 měsíce v kuse. :lol:
Obrázek

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

TENTHIUS: Bola to úvaha alebo fakt?? No, ale keď sa mám k tomu vyjadriť,
Toto je spoiler!!!:
tí lidičkovia na lodi sú naňho asi docela dosť nasratí, ani sa im nečudujem, že by toto urobili. Je to dosť zaujímavé. Len aké bude prijatie, keď sa vráti späť na Destiny? Nepredpokladám, že by boli veľmi nadšení.... A páči sa mi, že sú tam tí mimozemšťania... uvidíme čo budú zač....
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja len dúfam, že tí mimozemšťania nebudú humanoidi, ale že sa tam vyskytnú aj iné - divnejšie formy života.

Toto je spoiler!!!:
Mimochodom, je pravda, že vraj sa tam s nikým nestretnú 2x? Neviem či to bol fake alebo pravda, ale niekde som o tom čítal.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Je i není. Tuším že Mallozzi, nebo někdo, se zmínil, že když potkáme nějáké mimozemšťany, nemusí to znametat, že se s nimi budeme setkávat pravidelně. (nebo tak nějak)

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím, no. Z těch všech prohlášení producentů začínám nabývat dojmu, že to bude takový Voyager mixnutý větším vývojem postav. Když se mluvilo o navazování, čekal jsem spíše navazování celkového příběhu. Jako ne, že bych nebyl rád, že když se někdo bude na někoho zlobit, bude to déle, než do konce jedné epizody. Ale všechny ty řeči o tom, jak pokaždé budeme prožívat dobrodružství někde jinde, mě radostí zrovna nenaplňují. A jestli na tomto principu chtějí fungovat celý seriál, tak už vůbec ne... Já právě doufal, že to začne trochu "startrekovatět" v tom smyslu, že se začnou objevovat různé vracející se rasy, ani vyloženě hodné, ani vyloženě zlé a s těmi se začne rozvíjet příběh. Mě osobně systém "nový díl, nová planeta, nové dobrodružství, nové nebezpečí" vůbec neláká, v tomhle jsem právě čekal změnu. Nechci odsuzovat něco, co jsem ještě neviděl, jen nad tím tak přemýšlím... :)
Naposledy upravil Markus dne 16.8.2009 12:30:05, celkově upraveno 1

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Musím souhlasit, taky mi to nesedí.

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

IMHo to není až tak strašné, viz. SGA :lol:

ta koncepce "planeta dne" se dá přežít, ale to by se museli první půlku 1.serie zaměřit na boj se samotnou destiny a až pak věnovat pozornost planetám......jinak ideální by byly tři série, ani sebelepší scénárista neudrží kvalitu dílů dýl než těch nějakých cca 50 dílů
Obrázek

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Příjde na to; "planeta dne" je evidentně koncepto nalákání nových lidí, ale ani s ním není nemožné udělat storyarc - někdo může uvíznout na ní, něco může uvíznout na Destiny, na lodi se dá hledat nějaké tajemství, něco může loď sledovat, a i to "jedna postava se bude zlobit na druhou" jde udělat i jako cool souvislý děj (namátkou... The Shield!). Nicméně já nějak počítám s tím, že za čas nějaký enemy vysvitne, to by nebyl Cooper...

Pokud se nemýlím, i TNG byl až na pár dílů s Borgy čistě průzkumácký seriál. A třeba Farscape se taky vrátil na předchozí místa, co si pamatuju, snad tak dvakrát za seriál.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

http://stargate.sff.cz/

Mrkněte na novinky. :-)

EDIT: sakra, Spock se vrátil! :lol:
Obrázek

Daedalus.cz Uživatelský avatar