Dostal jsem takový menší nápad na povídku, tak jsem se rozhodl ho hodit do Wordu. Zatím mám napsaný jen trailer, ale zbytek se mi rýsuje v hlavě. Takže vám ho sem předhodím.
StarGate: Dark Age
Trailer:
Trailer:
Kamera klouže nad orbitem planety. Otevře se hyperpostorové okno a z něj vylétne loď třídy Aurora. Střih. Záběr na muže stojícího uprostřed můstku přilétající lodi. Obrazovka zčerná a pomalu se zjeví nápis: Jsou zde.. Opět střih na muže na Auroře, který pronese: ,, Je čas. Vzbuďte ji!“. Obrazovka opět tmavne a tentokrát se zobrazí nápis: …sjednoceni pod jediným velením… Střih. Přes celou obrazovku je obličej Elizabeth Wierové s odhodlaným výrazem. Elizabeth řekne: ,,Zničte je za každou cenu.“ Obrazovka do třetice zčerná a objeví se nápis: … jsou nebezpečnější než kdy dříve. Střih. Kamera zabírá New York v 30. - 40. letech 20. století. Střih. Záběr na letku amerických druhoválečných letadel Spitfire letících nad NewYorkem. Z ničeho nic jsou všechny zničeny žlutými světly letícími z oblohy. Střih. Záběr na nějakou malou nákladní loď někde na moři. Po palubě se prochází několik německých vojáků. Záběr přejde do podpalubí. Stojí tam poručík a dívá se s úsměvem na velkou dřevenou bednu. Řekne: ,,Vůdce bude potěšen.“. Střih. Kamera je opět na můstku antické lodi. V křesle sedí žena. Hlavu má mimo záběr a k nohám se jí klaní Hitler. Střih. Na obrazovce je plk. Mitchell za silovým polem a šeptá: ,,Musíme odtud vypadnout.“ Střih. Kamera zabírá ohromnou loď cca 20 km dlouhou. Střih. Záběr na neznámého muže, člena velmi vyspělé rasy. Říká: ,,Toto je náš domov a jediná naděje.“. Obrazovka naposled ztmavne a tentokrát se objeví nápis: StarGate: Dark Age
Kritiku prosím
Mám pokračovat?

. Dopíšu a hodím to sem do večera.