2 all: O Chuckovi už by stačilo, nie?
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/aZCahpwdZa |
Přijde chlápek domu, jde se umýt do koupelny a tam vidí, jak žena pere ve vaně. Tak toho využije. Vyhrne jí sukni a dobře jí tam vypráší. Spokojený jde do kuchyně a tam vidí, že jeho žena krájí česnek. Překvapený se jí ptá: "Ty nejsi v koupelně???" Né?! Já sem ti zapomněla říct, je tu mamina." Chlapík ztuhne, na sucho polkne a říká: "Bože, je tu Tvoje máma??? Žena mu na to: "Ále ne, Tvoje!!!"
Baví se dva vysokoškoláci z mostecké Vysoké školy správní: "Ty vole, když si uvědomím, jakej já jsem inženýr, tak mám normálně strach jít k doktorovi...
Chlápek spěchá na jezdících schodech a přitom druhému šlápne
na nohu. Po par krocích si to rozmysli a vrátí se: "Promiňte pane, nechtěl jsem vám šlápnout na nohu." "Nemusíte se omlouvat, už jsem vám plivl na záda!"
Jde rodina cikánů k řece, a tam se dozví, že když ji přeplavou, tak budou bílí. Plave táta, vyleze a je bílej, plave máma, taky je bílá když vyleze a plave dítě, v půlce se začne topit, máma ho chce zachránit a táta říká: "Ser na něj, na cikána!!!!"
Když NASA poslala první kosmonauty do vesmíru, zjistila, že psací pera nefungují při absenci gravitace. Vyřešením tohoto problému pověřila konzultantskou společnost. Po deseti letech a 12 milionech dolarů Američané mají pera schopná psát v jakékoliv pozici a v rozmezí teplot 0 až 300 Kelvinů. Rusové používají tužky.
Linkový autobus zastaví na zastávce, lidé nastupují a kupují si lístky, poslední nastoupí chlap v kovbojském oděvu. Vytáhne na řidiče dva velké kolty a říká:
"Johnny dnes neplatí!" Řidič koukne do dvou hlavní a říká: "No jo, jasně, dneska neplatíš." Druhý den se totéž opakuje. I třetí den se to opakuje, řidiče to už naštve:"Co to má znamenat? Jak to, že Johnny dneska zase neplatí?" Johnny sáhne do kapsy a říká: "Johnny má průkazku."
Slyšel jsem, že konec světa má přijít v roce 2012. Dnes jsem našel nezvratný důkaz že tomu tak není: konzervu s datem spotřeby 1.3.2013.
Toto je spoiler!!!: |
Firefox! |
Mráček. |
Dostat pokutu za překročenou rychlost. |
Králičí prdy. |
Tam, kde jsi ho nechal. |
Aby je nikdo nepoznal, když se operace nepodaří. |
Já vám to říkal! |
Medvěd
Jde medved po lese a potká zajíce, jak si nese televizi. Povídá mu:"Zajíci kde si vzal tu televizi?" Zajíc na to:"Ale jdu takhle po lese a potká me liška. Zašli jsme k ní do doupete, popili sme a když už byla celkem nalámaná, lehla si, roztáhla nohy a riká mi. Zajíci, ted si mužeš vzít všechno co chceš. No tak sem vzal tu televizi a jdu domu."
Policista
Víte kolik je vtipů o policajtech? ............. Bohužel žádný, vše je krutá pravda
Polista s Kolegou zaslechnou rozhovor...
Slyší dva policajti jak si dva maníci povídaj vtip: 1.maník: "Hele,vole víš proč policajti choděj ve dvou?" 2.maník: "No nevim, vole." 1.maník: "Jeden umí číst a druhej psát !" Policajti hned oba legitimují: Policajt: Občanské průkazy ! Chvíli si ho čte a pak povídá druhému. "Franto, piš si !!!"
Zdroj: zasmejse.cz