Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo 21.12.2012

21.12.2012

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 10.8.2009 10:06:08
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

to nemusí bejt zrovna nějakej vir z laboratoře. Vzhledem k pitomosti většiny lidí, kteří žerou antibiotika při každým nachlazení, místo toho aby pili čaj a potili se, jsou dnešní viry mnohem odolnější a časem (a to osobně tipuju tak do 20 - 30 let) přijde nějaká pořádná pandemie, která vyhladí pár milionů lidí. Ta prasečí chřipka je jen taková předehra
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 10.8.2009 10:57:58
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prasečí chřipka je jen mediálním nástrojem, jak postrašit lidi. To samé se dělo s chřipkou ptačí a ještě před tím se SARS. Dneska o tom nikdo ani neštěkne. A jinak souhlasím s godem, že lidské tělo je generace od generace náchylnější k virům a chorobám. Je to zapříčiněno například těmi antibiotiky, což je největší sra*ka mezi všemi léky. Ano, dobře to zabíjí nežádoucí bakterie, ale také zdravé protilátky, buňky a podílí se i na snížení počtu leukocytů.

Příspěvek 10.8.2009 11:38:16
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

navíc díky normální chřipce (ne to co má každej párkrát do roka) umře ročně mnohem víc lidí, než zatim na mexickou chřipku

Příspěvek 10.8.2009 12:56:32
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jenže to bude možná znít morbidně, ale tíkováhle nějaká pandemie je docela potřeba protože by dnes zasáhla celý svět a zcela určitě by pomohla našemu problému s přelidněností planety, ve středověku byl Mor pak neštovice a když se lidstvo trochu přemnožilo nemoc zaútočila znova, a od doby kdy máme penicilín a pokročilé lékařství se populace zvedá témeř geometrickou řadou, a ten růst se nezastavuje (což je IMHO dost špatně)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 10.8.2009 13:00:38
áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Uvidíme, jak se ti to bude líbyt, až budeš v rakvy :cry:

Příspěvek 10.8.2009 13:22:55
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

áčko: No, uvidíme, jak se ti bude líbit, až nebudeš mít co do huby, protože tady bude tolik lidí, že nám úroda stačit nebude. Vody také neustále ubývá. Ashrak má pravdu, já v tomhle vidím daleko větší problém, než v nějakých válkách. Lidí je neustále více a v tom důsledku bohatší země bohatnou a ty chudší zase chudnou. A píše se "líbit", ne "líbyt".
Naposledy upravil Daedalus.cz dne 10.8.2009 13:47:38, celkově upraveno 1

Příspěvek 10.8.2009 13:30:54
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

áčko: Až budu v rakvi tak mi to bude celkem jedno nemyslíš? Navíc já jsem fatalista, takže já si prostě říkám, že pokud mám umřít na nějakou nemoc tak na ní umřu ať bude pandemie nebo ne. Navíc přelidNěnost je zásadní problém, jako nám vadí že se přemnoží myší tamhle na Šumavě, ale že se nám přemnožil druh Homo Sapiens Sapiens všude na světě už nikoho až tak moc nezajímá a navíc pokud globální oteplování bude pokračovat tak jak pokračuje tak za nějakých 30 až 40 let bude tak 20-30% dnes obývané pevniny neobyvatelná (buď bude zatopená nebo tam prostě bude moc horko), takže nastanou války o místo, jídlo a vodu (a to si myslím bude horší než pandemie)
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 10.8.2009 13:36:39
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak toho, že ve vyspělejch zemích nebudeme mít co jíst se nebojim. Spíš mě děsí představa, že ta bída způsobí daleko větší imigraci právě sem do Evropy. Už teď tu dělaj arabáši takovej bordel, že za pár let je tu budem poslouchat. Což je ale taky způsobený naprostou připosraností Západu vůči nim.

Příspěvek 10.8.2009 13:43:13
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

O Arabské imigraci snad ani netřeba mluvit. Už jen to, že ve Francii je v důsledku imigrace Arabů více mešit než kostelů svědčí samo o sobě. Populace Evropanů vlastně zvolna klesá, naopak každý Arab má aspoň 5 dětí a ty se stěhují sem, do Evropy. Tím pádem se tu pomalu "přelévá" rasová příslušnost a za pár desítek let tu bude více Arabů, než "čistokrevných" Evropanů.

Příspěvek 10.8.2009 14:39:38
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Neviem ako ste došli na to, že je Zem preľudnená. Naša Zem je schopná uživiť 9-10 mld. ľudí. Problém je v tom, že tretina ľudí na našej planéte žije v južnej, juhovýchodnej a východnej Ázii. Takže sa tam tlačia a majú nedostatok.

Migráciu Arabov do Európy by som tu neriešil...

Příspěvek 10.8.2009 14:47:11
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Na to číslo jsi přišel kde? Já jsem zase četl 8-9 mld. maximálně, což nás tu bude už brzy.

Příspěvek 10.8.2009 14:58:48
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

V tom prípade sa zhodneme na čísle 9 mld. a na tom, že Zem nie je preľudnená :)
Od maturity už prešiel nejaký ten mesiac, ale mám pocit, že 9 mld. má byť okolo roku 2075 a potom to má začať klesať.

Btw. už sme mierne :offtopic:

Příspěvek 10.8.2009 15:01:28
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já jsem se zase učil, že by nás jednou mělo být až 12mld., potom, že by se počet obyvatel stal nesnesitelný a planeta by začala kolabovat. Asi se to učí různě, taky existují i rozdílné studie. Nikdo vlastně doopravdy nemůže vědět, co se stane.

Příspěvek 10.8.2009 15:32:51
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A aj preto by som to tu neriešil. Je isté, že do 21. 12. 2012 sa čo sa týka preľudnenosti nič nezmení :D

Příspěvek 10.8.2009 16:35:34
áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Daedalus.cz :
Jasně, máš pravdu, obě má nevýhody, ale já bych spíš omezil porodnost, jako v Číně a kdyby se to také, jako tam dodržovalo, tak by jsme z toho byli venku. Jenže to se stane asi teprve, až vypukne hladomor. :(

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo