Torchwood používali totiž jako krycí název když se chystali obnovit Doctora Who aby se to do světa nerozletělo zbytečně brzy A ano je to zamýšlený anagram
EDIT: 2 Spike: Třeba taková smrt Gwen by byla dobrá pro season 4
Jop, ale dítko bych nechal, za to nemůže kdo je jeho mamka.... já osobně bych rád viděl návrat Johna Harta, třeba se potkaj když je Jack zpátky ve vesmíru a přijdou zachránit Zemi společně, když jsou z toho 51 století tak co by se s nima stalo kdyby byli tady v minulosti a Země buch buch..... ale uvidíme.... jinak zatim když jack ve vesmíru Gwen na mateřskej tak Torchwood bude asi uklízečka kterou jsme ještě neviděli co pracovala o víkendech...
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
Já nevím proč by něco z toho by tam nemohlo být, když by to dělali ti samí lidé. Navíc je furt to "jestli si FOX objedná pilot". Nikde není, že se vůbec začne natáčet. A aji kdyby, tak co jsem četl tak by to mělo být rozšíření Doctor Who universa (je naivní si myslet, že když na Zemi furt útočí mimozemšťani, že jediní co s nima maj problémy a něco dělají jsou Britové) a ne okopírování jako třeba Life on Mars.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)
Po druhé sérii ne? Druhá řada (28), Torchwood, Sarah Jane Adventures, Třetí řada (29), Torchwood II, Sarah Jane Adventures 2, čtvrtá řada (30), Torchwood III, Sarah Jane Adventures 3, speciály a pátá řada (31), Sarah Jane Adventures 4
Teda Sarah Jane Adventures 3 by mělo být někdy po Planet of The Dead a před (minimálně) The End of Time. Takže asi tak
Dívala jsem se na Youtube a narazila na video kde je kapitán Jack Harkness v mimozemském baru a potkává Doktora. Někde jsme četla, že je to díl Dr. Who po konci Children of Earth. Nevíte jaký je to díl? díky moc